husqvarna 6,5x55

2006. aasta teemad
Kasutaja avatar
Karmo
Postitusi: 301
Liitunud: K Okt 13, 2004 2:30 am

husqvarna 6,5x55

Postitus Postitas Karmo »

Head ja vead? Kas tasub osta?
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Selleks peaks relva nägema, laskma ühe seeria.
Ettevaatlik peaks olema selles suhtes, et kuskil on käinud kõlakas, et EL-maades arvatakse suurulukite relvadest lähiajal välja.
Nishirelvana, kui relv ise korralik, hea kaliiber. Kõlbab suurepäraselt ka suuruluki jahiks, kui lasta oskad.
6,5x57 on muidugi veel parem valik, aga suht vähelevinud.
Endal 308Win, kui oleks uuesti asja alguses, võtaks kummagi nendest, aga meelsamini vist 6,5x57.
Volts
Postitusi: 18
Liitunud: K Veebr 08, 2006 11:11 am

Postitus Postitas Volts »

Tegu võib olla Carl Kustavi vana mudeli ümberehitusega. Sihukesi tehti ja olen seda oma pius hoidnud ja lasknud mõned paugud. Toru lühem ja sihikud maha kooritud. Lukusaba kenast alla käänatud ja puitpära värske tehtud. Päästik muidugi vojennõi. Lööknõel jõuab "homseks" kohale,kui päästikut täna veel vajutada.
indian
Postitusi: 410
Liitunud: E Okt 31, 2005 5:11 pm

Postitus Postitas indian »

Vaidleks Volts`ile ägedalt vastu, just selle ``homse`` kohalejõudmise suhtes. Ka see päästik on võimalik 2,6-lt kilolt kenasti 1,6-ni sebida. Mauser`i lukk, igavene lollikindel aretus.
Iga asi tuleb omal ajal või siis natuke hiljem.
Volts
Postitusi: 18
Liitunud: K Veebr 08, 2006 11:11 am

Postitus Postitas Volts »

Eks mas siis räägi , esteks muidugi suts huumoriga kirjutatud aga tõsisemalt on see "Kohikusti" (lühemaks ) üle-eelmise sajandi värk. Tu mudel erines M98 lukust nimelt löökmehanismist. Ülipikk löögikäik. Päästikut annab muidugi igatpidi susida. Tänapäeva jahirelvadel löögipikkus vat et ainult 4mm. Milleks se hea ei hakka selgitma praegast, pärast ei jõua vaielda. Ju mõni selgitab, ma looda.

_____________________________
Töötegemine üks hea ajaviide järgmise jahini.
slauri
Postitusi: 25
Liitunud: K Okt 19, 2005 9:03 am

Postitus Postitas slauri »

Mul juba mitu aastat "kusti" - ei vaheta küll millegi vastu.Võib öelda, et tahab natuke täpsemat laskmist,kui jämedamad kaliibrid,aga lendab sirgemalt ja tapab sama hästi, kui õige moonaga lasta.
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Samad sõnad slauriga. Lisaks puukoile veel, et see kõlakas 6,5 keelustamisest liigub sellest ajast saati kui neid meile kasutatuna piiritakka sisse tooma hakati seega ca 10 aastat tagasi vähemalt. See kõlakas tundub olevat rohkem relvakaupmeeste "möga", sest pole veel kuskil tasandil isegi antud teema kohta käivates sõnavõttudest kuulnud ÖIRO tasandil. Me ju neile peame suhu vahtima oma seadusandluse koostamisel :shock:
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
sammal.habe
Postitusi: 1180
Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm

Postitus Postitas sammal.habe »

sellest 6,5 keelustamisest - või õigupoolest kasutuse piiramisest - on juba mõnda aega kõiksugu rootsikeelsetes relvafoorumites juttu olnud. ent ka sealsed ei näi olevat eriti agarad seda juurutama.
:shock: kuna meie tähtsad asjamehed tahavad sageli euroseadustest ette jõuda, siis - oht on kindlasti olemas.

teema algatajale lisan, et mul 6,5x55 CG sügisest. tiirus jookseb täitsa hästi - ka ilma optilise sihikuta. jahis pole veel palju proovida saanud, siiani vaid paarist rebasest mööda lasta õnnestunud :roll:
Kasutaja avatar
karupoeg
Postitusi: 283
Liitunud: N Dets 08, 2005 2:47 pm

Postitus Postitas karupoeg »

Minuarust teeb Husquvarna suhteliselt hästi saage ja aiatehnikat. Ka jalgrattaid on kiidetud, aga püsside kohta ei ole küll midagi head kuulnud.
indian
Postitusi: 410
Liitunud: E Okt 31, 2005 5:11 pm

Postitus Postitas indian »

Teadmiseks veel, et ka pesumasinaid, õmblusmasinaid jms. Relvad on neil olnud ka alati kvaliteetsed, rootslane ei ole metallitööstuses kunagi rämpsu tootnud.
Iga asi tuleb omal ajal või siis natuke hiljem.
Andres - saarlane
Postitusi: 174
Liitunud: E Dets 15, 2003 11:19 am

Postitus Postitas Andres - saarlane »

Sõltub hinnast , kui soodsalt saad siis muidugi.Endal on ka Kusti pole teist veel jõudnud kohitseda seega toru sama pikk kui mõni lühem mees. Väljalaskeaasta on 1900. Kiituseks peab lisama, et väga täpne relv.
Egas elevant pole siga!
Pikk
Postitusi: 375
Liitunud: K Mai 26, 2004 4:35 pm

Postitus Postitas Pikk »

Mis puutub pesumasinatesse saagidesse jms. siis on husqvarna Elektroluxi kaubamärk, seega sa ei tea kunagi kus see on tehtud, tihti juhtub nii et et masin on sama aga kaubamärk on erinev. Eks proovi kuskil itaalias müüa elektroluxi aga Zanuss läheb paremini ja vastupidi.
Näide oma lauapelat, hakkasime juurutama uut juppi Husqvarna aiatehnikale, kõik ilus tore ja enne lõplikku konnitamist tuli teade et logo tuleb maha võtta kuna toodet hakatakse müüma erinevates maades erinevate kaubmärkide all :D
Ka halb kogemus on kogemus!!!!!
indian
Postitusi: 410
Liitunud: E Okt 31, 2005 5:11 pm

Postitus Postitas indian »

See uuem on ``globaliseerumise`` jama. Kui firma pidi oma hea nime eest seisma, tulid ka tooted korralikud välja. Need Husqvarna relvad on ikka sellest ajast kui kuningriik julges ka oma vapi neile peale lüüa.
Iga asi tuleb omal ajal või siis natuke hiljem.
bobi
Postitusi: 9
Liitunud: E Nov 29, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas bobi »

karupoeg kirjutas:Minuarust teeb Husquvarna suhteliselt hästi saage ja aiatehnikat. Ka jalgrattaid on kiidetud, aga püsside kohta ei ole küll midagi head kuulnud.

Husquvarna alguses hakkas ikka relvatehasena oma kaubamärki tutvustama.
Ära kunagi kahetse laskmatta lasku.
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

Kirjutaks ikka Husqwarna.
Suletud