Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
tuuba
Postitusi: 38 Liitunud: N Veebr 03, 2005 1:35 pm
Postitus
Postitas tuuba » E Mär 06, 2006 12:50 pm
Kas keegi oskab öelda, mis maitsvat hülgest teha saaks? Saarte mehed äkki oskavad kommenteerida? Mis rasvast teha kannataks jne.
hendrik
Postitusi: 890 Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am
Postitus
Postitas hendrik » E Mär 06, 2006 1:18 pm
tuuba kirjutas: Kas keegi oskab öelda, mis maitsvat hülgest teha saaks? Saarte mehed äkki oskavad kommenteerida? Mis rasvast teha kannataks jne.
Sealt samast raamatus otsi, kus kirjeldatakse merikotka sufleed ning pandakaru pasteeti... Räägi, kuskohast hülge said?
tuuba
Postitusi: 38 Liitunud: N Veebr 03, 2005 1:35 pm
Postitus
Postitas tuuba » E Mär 06, 2006 1:23 pm
Hendrik, nii et retsepti sul siis pole?
Priit Roostfeldt
Postitusi: 156 Liitunud: N Veebr 03, 2005 1:59 pm
Postitus
Postitas Priit Roostfeldt » E Mär 06, 2006 1:32 pm
Vaatan siin, et ametnikud ei maga. Aga minu teada ujub see Tuuba piduroog alles Botnia lahes ringi ja kosub
gloss
Postitusi: 110 Liitunud: E Dets 06, 2004 8:34 pm
Postitus
Postitas gloss » E Mär 06, 2006 2:19 pm
sa uuri feen`lt, see mees keedab sea kisast ka prae valmis
tuuba
Postitusi: 38 Liitunud: N Veebr 03, 2005 1:35 pm
Postitus
Postitas tuuba » E Mär 06, 2006 2:39 pm
Kunagi oli see libe elajas ju saartel nõutud jahiuluk. Vanemad mehed ehk teavad mingit retsepti? Huvitav kas hülgest midagi äkilist kah annaks valmistada? Ma mõtlen kohapeal kiirelt valmistada.