Panin paugu karja sekka....

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
vana sokk
Postitusi: 144
Liitunud: E Nov 22, 2004 3:32 pm

Postitus Postitas vana sokk »

Aastaid tagasi oli vist 1984 kui enne Leiet jooksis siga ette KAMAZ,ile ja kiirus oli talvel umbes 70 siis oli poritiib kägaras ja siga ka surnud aga kohalikud koristsid kähku saagi ära :) .
võimalikult suurem ports
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

krt esmaspäevane päev, aga mõni ajab nii lolli juttu nagu oleks kõva kogus viina sees. "ettekavatsetud loomadele otsasõit nende šhoki seisundisse viimiseks. ja seda kaks korda järjest." no kas annab lollimat teooriat välja mõelda. ju sai mees õigel ajal piduri peale. loomale ei ole vaja väga kõva pauku, et liikumatult maha jääda. piisab ka hooga vastu seina jooksmisest. näide eelmisest aastast. kutsuti välja, kuna siga oli auto alla jäänud. läksime kohale ja mida näeme. auto jumala terve, küljeuksel vaid mõlk. mis oli juhtunud. siga jooksis hooga auto esirattasse ja sellest piisas, et kaelalüli murda. ei olnud vaja stange ette jääda või rataste alt läbi käia.
ärge nähke igal pool kohe tonte
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Postitus Postitas honkomees »

GC kirjutas:... Sõber sõitis kassile paraja hooga otsa ja remondiks kulus 23 000 EEK-i. ...

Suur kass pidi olema... sõitsin kitsele 120-lt pidurdades otsa, numbrialus veidi puru, siiani vahetamata ja tule tagumine plastkorpus mõrades-puru, veidi metsiku hinnaga spetsliimi ja kõik. Ja isa sõitis kährikkoerast üle esi- ja tagarattaga jõnks-jõnks ... kõik terve. Mõlemal juhul ka loomad läksid oma teed. Alati ei pea hirmsaid tagajärgi järgnema ...
aga ülikummaliselt õnnelik juhus küll on :wink:
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
andrus1
Postitusi: 59
Liitunud: E Jaan 17, 2005 5:13 pm

Panin paugu karja sekka....

Postitus Postitas andrus1 »

Möödunud aastal sõitis üks vend meie jahimaal oma vana Golfiga
2kesikut +emmise ühe matsuga.Autol oli katki iluvõre ja 1latern+juhi lahtine kõht.
bighornet
Postitusi: 414
Liitunud: P Jaan 30, 2005 6:16 pm

Postitus Postitas bighornet »

karupoeg kirjutas: Sest auto sellisele paugu tagajärjel nii terveks ei jää, isegi bemm mitte kui tal just terasest poolraami koos stangega ei ole.


Tegelikult see pilt ongi BEM-i meeste vastureklaam Honda uute CIVIc-ute vastu.... :lol:
See nagu nende ami-de šou üle autoromude summa hüppamisega! Sigadel roided ainult kopsudest läbi.
Tassis siis kõik ühte punti kokku ja ...No on ju ikka kõva sell küll , ja auto ka.
Tea, kas tasubki nüüd seda CIVIC-ut osta? Iga kassgi ajab sihukse kraavi... :roll:
Kasutaja avatar
karupoeg
Postitusi: 283
Liitunud: N Dets 08, 2005 2:47 pm

Postitus Postitas karupoeg »

Civic vs BMW juttu ei tee.

Eelmise jutu jätkuks, loomulikult ei tohi inimestest halba mõelda. Samas mõni ütleb et viinad sees, et kahtlustan vandenõu mina aga jälle ütlen, et viinad sees, et ei kahtlusta midagi.

Ei tohi muidugi eeldada, et inimene on pahatahtlik ja valelik aga jutt ja pilt ei sobi kuidagi kokku. Kui saaks mehe enda jutu siia juurde, siis oleks asi selge. Ma kardan, et see jutt ja teema siin lõpuks kokku "naised saunas rääkisid".
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Postitus Postitas sooviku »

Ma arvan,et kui mees seda juttu siin ise räägiks, ei usuks te teda ka siis.
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Ausalt öelda tundub endale kah asi jubeda vedamisena, kuid kui hakata asja üle järele mõtlema, siis pildilt ajalehes vaatab vastu vana tugeva nn. hai ninaga BMW, mille esiosa on väga tugev. Samas siga väga visa hingega, nii et mehel ikka vedas täiega. Sellist õnnetust teistele küll ei sooviks isegi siis, kui BTR-ga asi juhtuks(relvaga jahi mõnu ju vähem). :idea:
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
hendrik
Postitusi: 890
Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am

Postitus Postitas hendrik »

aivar00 kirjutas:Ausalt öelda tundub endale kah asi jubeda vedamisena, kuid kui hakata asja üle järele mõtlema, siis pildilt ajalehes vaatab vastu vana tugeva nn. hai ninaga BMW, mille esiosa on väga tugev. Samas siga väga visa hingega, nii et mehel ikka vedas täiega. Sellist õnnetust teistele küll ei sooviks isegi siis, kui BTR-ga asi juhtuks(relvaga jahi mõnu ju vähem). :idea:


Mis mõttes vedamisena siis - et sai palju saaki või et auto jäi terveks?
Sitt lugu nii ehk naa mu meelest. See, et asi on kuidagi kahtlane on jälle "mõnus" reklaam, roolis oli ju JAHIMEES, mis selt va mõrtsukate esindajalt muud oodata ongi... Isegi avariis notitakse palju jõuab. Ja see mees ju jõudis vist päris palju.

PS See bemm ei ole "hainina ( kuni -87)", vaid törts uuem juba ( 88 - 96)... Seda, kummaga sigu parem killata on, ma ei tea.
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Just nimelt on tegemist vedamisega, et mees elus ja terve, see BMW ja ka sead ei kaalu üles elujõus mehe tegemisi. Kunagi krooni algul pakuti inimelu hinnaks 1,5 miljonit eeku(mingi liiklusõnnetuste statistika oli), kuidas arvestus tehti ei tea ja ausalt öelda ei tahagi teada, sest minu arusaama järgi on inimelu hindamatu väärtus. Muidugi maitse asi :oops: .
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
karupoeg
Postitusi: 283
Liitunud: N Dets 08, 2005 2:47 pm

Postitus Postitas karupoeg »

Viimaste uurimuste kohaselt on inimelu hind 7,2 millionit eeku...öeldi välja Politseikroonikas või Krimis (täpselt kahjuks ei mäleta) eelmise aasta sügisel kõrgema politseiametniku poolt. Taustaks oli just surmasaanud jalakäija.
Viimati muutis karupoeg, R Mär 17, 2006 4:21 pm, muudetud 1 kord kokku.
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

need kes niisugust statistikat üleüldse julgevad teha on minu meelest perversse psüühikaga aga ...
Toivo
Postitusi: 74
Liitunud: E Dets 20, 2004 8:29 pm

Postitus Postitas Toivo »

Sergo, nii hull see psüühika asi ei ole. Iga kord, kui inimene autoga surnuks sõidetakse, peab keegi kusagil kindlustuses hakkama palgatõendite pealt kokku arvutama, mis kadunuke maksis, s.t. kui palju tuleb tema eest lesele ja lastele hüvitist maksta. Ja kui jääpurikas peaks pähe kukkuma, tuleb advokaatidel samasugune toiming ära teha. Lennuk alla või laev põhja - jälle sama. Või kui seajahis jalg alt ära lastakse - ikka sama matemaatika + kokkulepe.
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

Toivo kirjutas:Sergo, nii hull see psüühika asi ei ole. Iga kord, kui inimene autoga surnuks sõidetakse, peab keegi kusagil kindlustuses hakkama palgatõendite pealt kokku arvutama, mis kadunuke maksis, s.t. kui palju tuleb tema eest lesele ja lastele hüvitist maksta. Ja kui jääpurikas peaks pähe kukkuma, tuleb advokaatidel samasugune toiming ära teha. Lennuk alla või laev põhja - jälle sama. Või kui seajahis jalg alt ära lastakse - ikka sama matemaatika + kokkulepe.


noh heakene küll, nõus, pole see see päris õige sõna jah. Kas siis kindlustusel ja EV-l see hind ühekorselt välja arvutatud või rakendatakse ka mingit elukalliduse koefitsienti või keskmise kvartalipalga tõusu koefitsienti (või kuda sda kutsuti?) nagu riigikogujate palga tõstmisel?
Kasutaja avatar
Metsakutsu
Postitusi: 38
Liitunud: T Mär 28, 2006 6:44 pm

Postitus Postitas Metsakutsu »

Tuttaval jahimehel õnnestus 3 a tagasi lasta 30m pealt põllul olevast haneparvest kahe 12cal. pauguga 12 hane.Ise nägin.

Siis endal on ka õnnestunud lasta 1 pauguga 2 põrsast.
Vasta