Savage relvad

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
Nirk

Savage relvad

Postitus Postitas Nirk »

Kas on kellelgi kogemusi Savage jahivintrelvaga?USA toodang,pidi talvel Deerhunterisse partii tulema.Hinnad pidid algama 9000 kr. alates.Kas mitte liiga odav,et saada korralik asi?
kajahimees
Postitusi: 62
Liitunud: E Mär 28, 2005 1:53 pm

Postitus Postitas kajahimees »

No mida kõike maamuna pealt välja ei otsita. Ennast teab mis asjatundjaks relvamarkide osas ei pea aga ausalt öeldes - kas seda valikut juba Eestiski küllalt ei ole, igasuguses hinnaklassis ja igast maailma otsast keegi midagi toob ja müüb. No ma ei tea, pointi ei näe, ju saadakse väga odavalt midagi kätte, eriti teiselt mandrilt aga kas see kauplemine ära ka tasub, Eesti turg...?!
laurits
Postitusi: 215
Liitunud: T Mai 04, 2004 10:15 am

Postitus Postitas laurits »

Paistavad päris asjalikud relvad olema!
http://www.savagearms.com/
Joosep Käba
Postitusi: 1354
Liitunud: E Okt 18, 2004 9:57 am

Postitus Postitas Joosep Käba »

Millegipärast jäänd mulje, et üks kasutatavamaid(kui nii saab ütelda, kuna mudeleid ju palju erinevaid) relvi üldse lombi taga. Küll ta varsti meil ka platsis.
mango
Postitusi: 149
Liitunud: E Dets 27, 2004 1:45 am

Postitus Postitas mango »

Savage on hinna-kvaliteedi suhtes küllalt hea (paremad mudelid muidugi), olengi imestanud, et alles nüüd tõsisemalt siia jõuab. Püsikirjutajad (kogemustega laskurid) USA relvaajakirjades (Rifle Shooter, Guns&Ammo jt) on reaalse elu põhjal hinnanud Savaget üheks täpsemaks vabrikurelvaks mis seal lombi taga saada (jutt käib relvast, mis on karbist uuena võetud ja mida pole tuunitud, modifitseeritud, parandatud vms.). Eriti hinnatakse Varmint ja Long Range püssi täpsust (raske jäme raud), ikka stainless/laminaadi kombinatsioonis. Odavamad paketimudelid võivad ehk kehvemad olla, ei tea nii täpelt. Ka eksisteerib vana ja kibe dispuut Remingtoni ja Savage pooldajate vahel - Remigtoni mehed sõimavad Savaget tomatikepiks, need jälle vastu... jne. Remington on sutsu kallim, aga ausalt öelda ei saa mina küll nende kvaliteedi vahest nii eriti aru, ka Remingtoni odav ots pole suuurt kiitmist väärt. Usun, et Savage täpsuspüss 7 Rem Magnum kaliibris (aga ka .223 ja .222) peaks korralik müügihitt olema, olen isegi mõtet mõlgutanud. Lisaks teeb Savage ka enam-vähem kõiki uusi Short Magnumeid ja neil on ka Custom Shop. Külastage nende veebilehte http://www.savagearms.com . Nende sünteetilist kaba loetakse suht saastaks, aga laminaatkaba on korralik: Vanematel mudelitel näib ta suurena ja raskena, tegelikult kätte võttes osutub see illusiooniks (olen käes hoidnud ja üllatunud). Eriti lahe on mu meelest uus Varmint Low Profile laminaatkaba. Savage mudelitel on ka ise toru/luku poldiotsa vahetamise võimalus: eri kaliibrid samas püssis (mida luku pikkus võimaldab), kõike on saada. Väga huvipakkuv variant. Vaese mehe Blaser?
Riho
Postitusi: 14
Liitunud: R Nov 26, 2004 1:32 pm

Postitus Postitas Riho »

Nüüd siis Deerhunteris müügil ja hinnad algavad 7000- kr
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Ega ei tea,kas ka vasakuõla meestele siin pakutakse.
Kasutaja avatar
hendrik
Postitusi: 890
Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am

Postitus Postitas hendrik »

Mart, vaata seda ülalpakutud linki ja leida ka vasakukäelisele. Isegi mõni varmint tundus päris popp olema:
http://www.savagearms.com/12bvss.htm
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Ma pidasin silmas siin,Eestis. :D Tootja lehelt leidsingi,et valikus,aga kas ka siia toodud.
Andrus Michelis
Postitusi: 436
Liitunud: K Nov 03, 2004 9:13 pm

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Neid vasakukäelisi poltlukuga vintrelvi ikka leiab, päris palju. Kas aga keegi on kusagil vasakukäelist poolautomaati näinud? Vintraudset, ma mõtlen. Sileraudseid poolautomaate toodavad mitmed.
Kasutaja avatar
Eik
Postitusi: 1237
Liitunud: L Jaan 25, 2003 12:18 am

Postitus Postitas Eik »

Oskab keegi öelda miks see "AccuTrigger" hea on, praktiliselt kõigil mudelitel peal, tundub hirmus venitamine enne kui paugu lahti saad :D ?
Huvitav kas püss vasaku õla püss on ka kallim kui tavaline, nt. mudel 111GL ??
mango
Postitusi: 149
Liitunud: E Dets 27, 2004 1:45 am

Postitus Postitas mango »

AccuTriger on Savage leiutis, mis väldib rahaahnete advokaatide relvatootjale esitatavatele ohutusnõuetele tuginevad kohtuasjad, mis on sageli olnud rajatud liiga "kergele" päästikule. Sellise jama vältimiseks (et relvafirmalt ei saaks miljoneid kahjutasu nõuda oma lolluse või hooletuse kompensatsiooniks) on enamuse lombitaguste relvade päästikud tehasest tulles võimatult jäigad - nii võimatult, et täpsem laskmine on välistatud. Peab relvasepa juures käima või ise timmima - aga see vabastab tootjafirma vastutusest. Savage leidis kompromissi - ohutu ja mis peaasi -reguleeritav päästik. Kohtusse anda ei saa, lastav on aga küll. Venib ta aga tõepoolest enne kui mats käib, nagu eelmine vend märkis.. Kui aga juba tead, millala matsu oodata on, siis probleemi pole. Kui ikka ei meeldi, saad selle päästikumehhanismi asendada mõne muu tootja omaga, mida lahkesti müüakse.
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Mhmm, aga kuidas praktikas see päästik tundub? On keegi seda päästikut poes näppimas ka käinud?
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

poes veel näppida ei saa. pole kohale jõudnud. just tulin tallinna ülemiste deerhunterist. küsimuse peale, millal siis saabub, ei osanud müüja midagi öelda. ütles, et tellitud on juba ammu, aga transport nigel. tuleb veel oodata natuke. nii kui saabuvad, lähen igatahes näppima.
Kasutaja avatar
pri:t
Postitusi: 388
Liitunud: E Dets 01, 2003 5:55 pm

Postitus Postitas pri:t »

Faehlmanni deerhunteris oli miskit näidis millalgi täitsa olemas-siis päästiku osa vaid. Ma ainult ei mäleta kas oli see Savage relvade oma.... keegi teab?!
Mine metsa!! ;)
Vasta