NAPAKAS UITMÕTE

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Vasta
kaalikas
Postitusi: 274
Liitunud: T Aug 24, 2004 10:45 am

NAPAKAS UITMÕTE

Postitus Postitas kaalikas »

et siis lugedes kogu seda saasta mida jahimeeste kohta ajakirjandus välja paisksb ja vaadates vaikselt kuidas kopp tõmbab viimaseid Suurupi metskitse elupaiku siledaks tekib küsimus kas jahimehed ikka on need viimased hälvikud kes kõike loodust hävitavad nagu viimasel ajal üritatakse meedias selgitada,tundub ,et kinnisvaraarendajd on hoopis tegijamad tüübid kuna tegemist ei ole otseselt kaitsealuse liigiga ja projekt toob hullult rutsi sisse siis miks mitte toimetada,aga jumalast nõme on kuulata ja lugeda seda ilkumist mis aetakse eesti ühe vähema tegijarahva(jahimehed)kaela.
P.S. ilmselt tobe mõtteavaldus arvestades tänaseid trende,aga lõppkokkuvõttes tundub ,et suht suur osa jahiulukeid vähemalt Harjumaal jäävad jalgu inimeste kasvavatele vajadustele anastada elusloodust!
Kristi
Postitusi: 256
Liitunud: E Dets 29, 2003 11:51 am

Postitus Postitas Kristi »

huvitav huvitav, milleks ennast oma mõtete avalikustamise eest maha tegema hakata???? Iseenesest täiesti aktsepteeritav uitmõte ja sugugi mitte nii napakas kui algul sellest arvasin pealkirja lugedes. Väga kena, kui keegi tuleb selliste asjade peale, järgmine kord kui jahimeestele vesi peale tõmmatakse, siis teame millega vastata. Eriti kehtib see linna-arvuti-roheliste-loomakaitsjate pihta. Usun, et nemad ei suuda ehitustegevusest kaugemale näha nagu seda siin tegi keegi kaalikas. Rahvas, rohkem napakaid uitmõtteid palun, mõnes on tõde!!!!!
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

uitmõte

Postitus Postitas jorr »

Kinnisvaraäri ohoo,see ju puhas papikõlin,mis loeb neile mingi jahimees oma ulukiga.Eestimaa väike ja peab kuskilt kokku tõmbuma kui äri vaja edendada.
noorus on ilus aeg
saialõikaja
Postitusi: 406
Liitunud: E Okt 04, 2004 10:03 am

Postitus Postitas saialõikaja »

Kinnisvarast... msikit kirikutegelased ostsid kohaliku jõe äärse riba ära! Ehitusluba nad ei saanud... ajasid ilusa loodusliku jõe kalda paljaks ja lükkasid kohe oma kolm palkmaja turisminduse eesmärgil püsti!
Ei ole nüüd päris kursis, mis sellest asjast edasi sai, aga igatahes kohtulahend vist sellega kaasnes! Nende väide oli, et ega need ei olegi hooned ... nad lihtsalt ladustasid oma maa peale materjali...MAJA KUJULISELT!
Meelis
Postitusi: 87
Liitunud: N Aug 11, 2005 12:41 pm

Postitus Postitas Meelis »

See päris huvitav mõte, mis tasus teadvustamist! Neid looduse vastu suunatuid sigadusi on kuhjaga rohkem kui jahimeeste tegevusest tingitud ''probleeme''. Kohati mulle tundub, et aastas paar korda jahimeeste materdamist pole sugugi palju ja me reageerimie kohe üle. Need juhtumid pigem hoiavad jahimehi vormis ja suurendavad vastutustunnet, et oma mainet veelgi parandada.
Kivi kotti!
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

Meelis kirjutas:See päris huvitav mõte, mis tasus teadvustamist! Neid looduse vastu suunatuid sigadusi on kuhjaga rohkem kui jahimeeste tegevusest tingitud ''probleeme''. Kohati mulle tundub, et aastas paar korda jahimeeste materdamist pole sugugi palju ja me reageerimie kohe üle. Need juhtumid pigem hoiavad jahimehi vormis ja suurendavad vastutustunnet, et oma mainet veelgi parandada.


ära intrigeeri, ise mõlemal pool "üritan, ja mitte hullusti".Enne mõtle kui ütled. "Alati valmis!" Mul seuke tunne, et Sa petsiga Preili?
Meelis
Postitusi: 87
Liitunud: N Aug 11, 2005 12:41 pm

Postitus Postitas Meelis »

ära intrigeeri, ise mõlemal pool "üritan, ja mitte hullusti".Enne mõtle kui ütled. "Alati valmis!" Mul seuke tunne, et Sa petsiga Preili?[/quote]

Olen täitsa mees, nainegi olemas! Anna andeks, aga su jutud vahest suht segased tunduvad :shock:
Kivi kotti!
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

Meelis kirjutas:ära intrigeeri, ise mõlemal pool "üritan, ja mitte hullusti".Enne mõtle kui ütled. "Alati valmis!" Mul seuke tunne, et Sa petsiga Preili?


Olen täitsa mees, nainegi olemas! Anna andeks, aga su jutud vahest suht segased tunduvad :shock:[/quote]

juba vabandasin kutsadest rääkimas, pane palun ühte patta. Äpardus, kellel ei juhtu. Hinge kriibib.
Kasutaja avatar
Val Rajasaar
Postitusi: 95
Liitunud: E Jaan 02, 2006 5:36 pm

Re: NAPAKAS UITMÕTE

Postitus Postitas Val Rajasaar »

kaalikas kirjutas:et siis lugedes kogu seda saasta mida jahimeeste kohta ajakirjandus välja paisksb ja vaadates vaikselt kuidas kopp tõmbab viimaseid Suurupi metskitse elupaiku siledaks !


Tere! Olen ise Murastes (Suurupi ps.) ja tean samuti, kui karmilt kinnisvaraarendus siinset veel vähest allesjäänut hävitab. Üritame küll tasapisi jälgida ja võidelda mõne väiksema ringkonnaga, aga eks igaühel on ju omad toimetamised teha ja kõik see planeeringute avalik arutamine ja justnagu igaühele tagatud õigus sekkuda ja osalde, jääb paraku enamasti just selle taha, et Tallinna ümbruses peaks selliste asjadega tegelema inimesed justnagu põhikohaga, oma tööd ja tegemised unustama ja keegi võiks palka ka maksta. Lihtsalt nii palju ja tihedalt sajab neid arutuid uute tiheasualade rajamise plaane kohalikesse lehtedesse jm.

Seega igati abiks oleks vähemasti Suurupi kandis liitlasi leida. Kirjutasin suurde Foorumisse, mitte privas, sellepärast, et ehk selline ärgitamine paneb ka mujal asju liikuma

Terv. Val
Ärge unustage seda oma lastele rääkida! Muidu ei räägi keegi lastelastele...
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

läks topelt aga ehk ongi hea, täpsustaksin asja: ilma vallavõimuta ei juhtu kuskil meie maal eriti miskit, üldsuse huvid saavad alguse vallavõimust altpoolt sedamoodi, et poliitikud saaksid asjalike ametnike käest adekvaatset infi, just nimelt asjalikke.

Igas vallas oma sandid(probleemid) Parafraseerides V.I.Uljanovit......:)))
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

uitmõte

Postitus Postitas jorr »

Kui asi vallatasendil, siis rahad ja tutvus määravad.Eks vallaametnik taha ka mersuga sõita ja kui vahele kukub siis nagu vene ajal kom parteis, kas kinni või poliitikuks.
noorus on ilus aeg
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

sergo kirjutas:läks topelt aga ehk ongi hea, täpsustaksin asja: ilma vallavõimuta ei juhtu kuskil meie maal eriti miskit, üldsuse huvid saavad alguse vallavõimust altpoolt sedamoodi, et poliitikud saaksid asjalike ametnike käest adekvaatset infi, just nimelt asjalikke.

Igas vallas oma sandid(probleemid) Parafraseerides V.I.Uljanovit......:)))


mingil imekombel kadus mu eelmine postitus ära millele viitasin, asi ilmselt minu arvutikasutusoskuses. Tahan öelda seda, et toimetades ise kinnisvaratemaatikaga, on kogemusi hulgim, lausa "hektarite kaupa". Kui rääkida Suurupi kandist, sellega külgnevatest aladest siis tean täiesti kindlalt, et detailplaneeringute, vähe sellest, ka valdade üldplaneeringute aruteludel ja komisjonides läbivaatamisel on määravaks raha, ei pea silmas seda, et ainult ametnike tasku. Mõistet "Loodus" käsitletakse suvaliselt, lähtudes temaatikast a`la kuidas oma soojast kohast kinni hoida? Elusolenditest, incl. homo sapiens jutt ainult möödapääsmatutel juhtudel ja utreeritult. Kui arvate, et kirjutan seda kibestumisega hinges olete asjale pihta saanud. Kõik need nn. arendusprojektid on arendajate poolt ja koostöös ametnikega ära nüsitud "korteripikendusteks". Ah, palju räägiks veel. Seda lolluse fenomeni kohtab igal sammul, aga kuniks turul nõudlust.... Muide, on ka üksikuid erandeid aga seda kirjeldab vist kõige paremini Gaussi kõver.
Vasta