Trenn õhkrelvaga?

Kuidas õppida tulistama,õige tehnika, teooria ja praktika.
Kasutaja avatar
-Ils-
Postitusi: 57
Liitunud: E Okt 24, 2005 2:10 pm

Õhkrelv

Postitus Postitas -Ils- »

Endal Gamo õhkrelv Delta( http://www.gamo.com/?ID=53&ProductID=42) . Selle relva kohta on minul öelda ainult häid sõnu. See relv on mul vastu pidanud umbes 7 aastat tihedat paugutamist ja selle aja jooksul olen ainult korra ta lahti võtnud ja vedru pingutanud. Muid tõrkeid pole esinenud. Kui läheb ostmiseks siis soovitan seda relva, või teisi Gamo tooteid tema hea kvaliteedi poolest.(y)
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Nüüd pean Camo kohta ka pahasti ütlema.
Paar aastat tagasi sai vana vene plõksi asemel ostetud Camo Cometa 220. Maksis 1800 vist. Selline valik eelkõige pära sobivuse pärast.
Esialgu tundus päris hea.
Saab teist üsna tihedalt plõksitud, kuni hakkas optika reg. ära vajuma. Sooh, mõtlesin, nüüd ei lähe see Bush-Trophy enam ka õhupüssi peal.
Samas tundus ka, et vinnastamine on kergemaks läinud.
Võtsin püssi lahti, selgus, vedru krousis nagu seasaba.
Proovisin vene vedru sisse panna, läks, istub isegi paremini, kui orig. Pikkust pidi veidi maha võtma.
Nüüd laseb püss paremini, kui kunagi varem, isegi selle vana vene vedruga. Optika ka paigas - viga oli vedru kiires väsimises.
Vaat sedasi võib juhtuda, kui ostad Camo.
Kellamees
Postitusi: 161
Liitunud: K Mär 23, 2005 2:54 pm

Postitus Postitas Kellamees »

Et hea ja halb oleks tasakaalus, siis omal "Gamo" püstol (hispaania toode). Sellel peale 4 (nelja) aastat intensiivset kasutamist, kulus läbi päästiku vedru. Ńüüd, kus vedru vahetatud on kõik jälle ilus nagu muinasjutus. Ainuke jama oli varuosa saamisega, mis võttis aega ca' pool aastat.
Vasta