Uus jutt ja kommentaarid?

Kui satud netis surfates huvitavatele lehekülgedele ,siis siia võiks neid teemade kaupa kirja panna.
Vasta
Kasutaja avatar
Arles
Postitusi: 602
Liitunud: K Dets 22, 2004 11:13 am

Uus jutt ja kommentaarid?

Postitus Postitas Arles »

http://www.postimees.ee/300906/esileht/ ... 0812.php?r
Miskit viltu nagu loo juures. Map mäleta küll siukest asja, et maaomanikud peaks hakkama oma maale linte ümber vedama? Peaks ju lepingutega asi tasapisi arenema ja igas piirkonnas enamus jahimeeste vastaseid välja kujunenud olema. See, et enamus paduvastastest padusõbraks saavad lihtsalt ees alles aga sellisel viisil maaomanikesse suhtudes elu ju raskem?
Parimat!

Arles
arlestaal.blogspot.com
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Postitus Postitas baddmann »

Mina võtaks sellise jutu peale suure kivi ja virutaks selle täie jõuga EJS teavitustöö-PRsuhete jms staffi kapsaaeda....kui viitsiks. Enam muidugi ei viitsi kah.

BM
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Võru maakonna jahimeeste seltsi aseesimehe suust midagi sellist kuulda enamgi kui kentsakas. Saaks aru, kui suvaline kõrvalseisja midagi taolist suust välja ajab. Eramaa märgistamiseks oli nagu seaduses kriteeriumid paika pantud, nii et ei mingit lindi vedamist vaid et sellesisulised tähised piiril kahele poole näha oleks. Kui eksin, parandage, ei viitsi lihtsalt täpselt välja otsida.
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Ei ole au tunda hr. Kauna, kuid arvan, siin on tegemist asjatundmatu ajakirjaniku vaba tõlgendusega teemaks olnud vestluse kohta.
Kui see vestlus muidugi üldse toimus!?
Sellised päevakajalised nupukesed treitakse tihtipeale iseseisvalt valmis, usutavuse lisamiseks pannakse mõne teada või tuttava nimi juurde ja kogu lugu.
Leidsin maakonnalehest algallika, autoriks meie armas naisajakirjanik! :evil:
Ja maaomanike kommentaarid on väga mürgised. Nii need tülid tühjast tõusevad.
Kasutaja avatar
Troll
Postitusi: 158
Liitunud: E Mai 05, 2003 3:41 pm

Postitus Postitas Troll »

Irw, no nende kommentaaride hulgas võib erilisi pärle kohata:
Kui jahimehed ei kõmmutaks sellisel hulgal maha hunte ja karusid nagu praegu, siis ei oleks ulukikahjustused üldsegi nii suured.

Eestisse mahub vabalt paar - kolm tuhat hunti, aga tingimusel, et kõik jahimehed peale riiklike jäägrite metsast välja pekstakse.
Siis on neil süüa piisavalt.

Oo sancta simplicitas! (Oo püha lihtsameelsus!) :roll: Kujutan ette, missugune kisa siis tõuseb, kui need kolm tuhat hunti hakkavad oma poegi murdma õpetama, vaat siis tuleb jahimehed jälle "metsa peksta".
Ats
Postitusi: 933
Liitunud: R Aug 18, 2006 12:14 pm

Postitus Postitas Ats »

no kurrat, ma tahaks seda kohe oma silmaga näha, kuda need 3000 hunti siia eestimaale ää mahuvad ja palju siis teisi loomi metsa veel alles jääb ning kas mõni marjuline/seeneline kah oma nina metsa julgeb toppida. Eh tundub, et mõne isiku mõttemaailmaga pole kõik korras :roll:
Kristi
Postitusi: 256
Liitunud: E Dets 29, 2003 11:51 am

Postitus Postitas Kristi »

muig :) teoorias tugev praktika puudulik. selge see, et mahub. isegi 300 000 mahub ja 3 miljonit. üksteise otsas võib ka elada nagu inimesed seda praegu teevad. las aga hauguvad....
Vasta