Käsi GPS Garmin GPS 60

Õnnestunud jaht on hea eeltöö tulemus , kuidas teha ettevalmistusi ja mida jahil abivahenditena kasutada.
Vasta
Kasutaja avatar
z-type
Postitusi: 39
Liitunud: E Okt 09, 2006 1:10 pm

Käsi GPS Garmin GPS 60

Postitus Postitas z-type »

On kellegil kogemusi metsas selle Garmin GPS 60-ga?Plaan ednake käsi gps muretseda ja hetkel olen seda vaadanud aga julgelt võib soovitada mõnda teist gpsi.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Soovitaks siiski juba kaardipõhjaga GPS-i ja kui võimalik, siis juba Cx seeriast, sest need on juba ülitundliku antenniga. 60 seeria mudelitel veel tavaantenn ja see läbi sinu ei võta ja kui taskusse paned ei tööta peaaegu üldse. Jahimehele oleks õige valik GPSMAP 60Cx - värviline kaart, teed vahet, kas jõgi,kraav või tee, veekindel, tundlik antenn- kiire reageerimisaeg, mälu laiendatav, eesti keelne ja Eesti kaart sisse. Parim hinna ja konfiguratsiooni suhe.
Aga kui lihtsalt vee peal ja metsas seenel, siis loomulikult GPS60, siis ei ole kaardi olemasolu ja seadme tundlikkus nii määravad.
Viimati muutis Mart, E Okt 09, 2006 5:08 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
hendrik
Postitusi: 890
Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am

Postitus Postitas hendrik »

Ma olen mõned aastad kasutanud erinevaid Garmineid, alates e-trexidest kuni gpsmap 60 ja 60csxi-ni välja. Põhim see viimane on ka hetkel kasutuses, sellega kannatab täiesti ka metsas, puude all navigeerida. Ka on tal mitmeid eeliseid nii odavamate Garminite kui ka kallimate konkurentide ees. Sirfstar antenn avitab oluliselt, ka tihedas kuusikus ei ole minu käsutuses olev gps kordagi kaotanud sidet satelliitidega. Eks igasugu juhuseid võib olla, ka kokkusattumisi ( pilvisus, tõeline padrik jms). Ka kaart on täitsa tasemel, mitte nii hea kui mõnes teises riigis pakutakse aga siiski parem kui mitte midagi. (Harvad) kogemused Magellani toodetega ei ole senini pakkunud võrdväärset vastast garmini gpsmap 60csxile. Aga loomulikult igale oma...
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Postitus Postitas Pauli »

Kui jälgida revüüsid, siis on Garminid paremate kasutajaliidestega ja oluliselt paremate ekraanidega, millele Magellanid vastavad veidi paremate antennidega (olles ka veidi kallimad). Omal on kogemused Magellani Sportrak Pro Colori ja eXplorist 100-ga. eXplorist jäi tasasel maal märjas võpsikus hätta, aga Sportrak töötab vist maa all ka. Nojah, üks on hinnaskaala alumisest ja teine ülemisest otsast.
Vasta