uus abivahend pimedas laskmisel

Õnnestunud jaht on hea eeltöö tulemus , kuidas teha ettevalmistusi ja mida jahil abivahenditena kasutada.
Vasta
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

uus abivahend pimedas laskmisel

Postitus Postitas jorr »

Olin sõbrast jahimehe pool külas ja nagu ikka läks jutt jahile.Sõbra naine siis pahandas,et jahimehed on ikka täitsa lolliks läinud,vähe sellest,et aetakse loomi jeebi tulede valgel öösi taga, nüüd pandud päris- tugitool- autokasti ja mees istub tugitoolis ning laseb tulevalgel poolautomaadiga.
Arvasin algul, et naiste jutt aga sõber kinnitas ka et jutt õige.Ei lase õieti magada öösel ja maal pakse kardinaid eriti ei kasutata siis tuba vale ja koergi kardab.Soovitasin 1313 helistada aga vanad inimesed ei taha pahandust ja elada tahavad ka pärast KKI külaskäiku.
noorus on ilus aeg
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Oh, sellised tüübid ei oska aimatagi, kus maanurgas keegi 1313 helistas.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
kaliiber
Postitusi: 327
Liitunud: N Apr 14, 2005 10:45 am

Postitus Postitas kaliiber »

Aga samas on vähemalt Viljandimaalt paari-kolme aasta tagune näide olemas, kus ühe tuntud pealekaebaja maja põlema läks... Aga ta kuuldavasti muidu ka sitt mees, protsessis pidevalt isegi seaduskuulekate jahimeestega.
Selle Jorri kirjeldatud "jahipidamisviisi" harrastajad tunduvad olema nö. tööstusliku salaküttimise viljelejad, st. omavad kontakte turul või vorstivabrikus :evil:
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Kui selline asi toimub, siis on Jorri sõber ise olukorraga "rahul" kuna ei julge ise sekkuda või õigeid mehi informeerida kasvõi inimesest ja auto reg. märgist kaasaarvatud ka nendel maadel jahti pidava seltsi juhatus. Kellegil ikka mõni vajalik tuttav "ametnik" on. Foorumis aga halades ja lootes, et asi paika loksub mina küll ei loodaks. Ega sellised "safari" vennad enne asjale pihta ei saa, kui on korra mööda " näppe" saanud. Alati ei möju ka see esimesel korral. Efektiivseim variant on :VS kuigi ei poolda vägivalda. Aga see on muidugi minu arvamus.
ikka lõbusalt
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

uus abivahend...

Postitus Postitas jorr »

Ega asi olegi linnast kaugel, aint 7 km ehk tuleb ära.Kahjuks pole ise peale sattunud ja ka autonumbrit pole sõber pimesi näinud aga imelik tundub, et keegi sellist autot kuhu iste kasti kinnitatud näinud pole.Pidavat jeebi moodi väikse kastiga sõiduk olema.Arvasime,et ta ikka mingi "nina"on et nii julgelt tegutseb.Sõber on rahul küll, sest tema maja pole veel põlema pandud ega kuuli aknast sisse tulnud ja ega vanem inimene nüüd kaebama ka naljalt lähe.Ja mida sa kaebad, et nägid midagi,tarvis ikka "asjapulgad" kohale kutsuda küll need klaarivad.
noorus on ilus aeg
Vasta