Jahti Jakt riided- saapad

Koondame rõivaste ja saabaste teemad siia alafoorumisse.
Vasta
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

See iseärasus Jahivarustusega on jah, et kui neil raha käes, siis vahetuse, või mingil muul põhjusel, edasi venib asi nagu härja ila. Ja siis kui nende tegemisi siin vastavalt kommenteerid, siis on tigedad ka veel, kui juhtud oma nina veel sinna pistma.
Aga noh, ära nuta, iga asi tuleb omal ajal või natuke hiljem.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Kes meie algusaegu mäletab, siis pakkusime alul ka jalavarje ja rõivaid, aga lõpetasime sellega kiirelt, just numbrite mittesobivuse, mitte kvaliteedi pärast. Ärge nüüd väga kurjustage netikaupmeestega, kes vaatamata raskustele siiski püüavad netis rõivaid ja jalanõusi pakkuda. Uskuge, see ei ole mitte kerge ettevõtmine.
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Postitus Postitas sooviku »

Kauplemine on kindlast väga raske ettevõtmine.4000 krooni pole minule mitte väike raha. Kui ta on kuu või rohkem kadunud ja kaupa ka ei ole siis teeb tigedaks küll.Peale kõige miks selline reklaam:2-3 nädalat;ümbervahetamise võimalus...
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Mul muidugi raske kommenteerida, aga ju siis Eesti laos lihtsalt pole ja uus partii saabumata,sellest ka viivitus. Sinu mure arusaadav ja loodame, et ikka saapakandmise ajaks kätte saad, hoiame pöialt. Meil satuvad ka tellimused vahest väga ebasobivalt ja siis ikka hullumoodi tegu, et klient õigeks ajaks kauba kätte saaks.
Kõige kurioossem juhus oli, kus inimene ootas komplektset, rõhuasetus sõnal komplektset, toodet kaks ja pool kuud. Oli nii minu süüd, kui ka hankija süüd ja tobedad kokkusattumused jne., klient oli õnneks arusaaja inimene ja hoidsime teda ikka asjaga kursis ja lõpuks laabus kõik kenasti. Meil asi hinge pealt ära ja inimene rahul.
Kaupo Kindsigo
Postitusi: 1059
Liitunud: E Nov 22, 2004 11:57 am

Postitus Postitas Kaupo Kindsigo »

Soomes metsisejahil kus kolm päeva sai märjas metsas mütatud, kilometraaž võis olla kuni 15 km päevas olid enamus meestel Meindlid jalas, kahel mehel uued Jahti/Jakt saapad, ühel mehel kellel kitsam jalg oli mure saapatalla painduvusega, jäik kuramus, ( me arvasime, et äkki sai paksu tallaga "elektriku saapad", mingu koju, saapad jalas ja löögu kahvel pistikusse...) turskemal mehel käis saabas hullult luupekse peale ja ei saanud pärast kõndida. Jäägril olid ka uuemad Jahti/Jakt saapad, üks lasi hullult vett sisse, vandus täiega! Meindlite mehed mugistasid naerda, käisid kuivade jalgadega ja kui saunalaval läks saabaste kuivatamiseks oli sott selge ja lühike: ülemisel lavalaual kuivavad ainult Meindlid, (neid oli 6 paari...) kõik ülejäänud "elektriku saapad" ja "kataloogimudru" kuivab allpool... :roll: :lol:
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Et siis Meindlid olid märjemad, kuna kuivasid üleval soojemas!? :roll:
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Postitus Postitas baddmann »

Ee.....mina pakuks pigem, et Meindlid olid kuivemad, neist oli vähem tõenäoline oodata, et nad alumistele midagi kaela tilgutaksid :D

BM
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

baddmann kirjutas:Ee.....mina pakuks pigem, et Meindlid olid kuivemad, neist oli vähem tõenäoline oodata, et nad alumistele midagi kaela tilgutaksid :D

BM

Ei noh, peenike värk, esimese hooga ei saa kohe päris aru mitte! :oops:
robi1
Postitusi: 299
Liitunud: K Nov 30, 2005 12:46 pm

Postitus Postitas robi1 »

Need Meindlid olid nii head,et miks neid kuivatama pidi?
metsas käi tasa tasa.....
Kasutaja avatar
tuisk
Postitusi: 142
Liitunud: R Okt 20, 2006 9:22 pm

Postitus Postitas tuisk »

hmm, endal kah sis said tellitud need jahti jakiti riided. Selle hinna eest rohkem kui küll. Minu omad panevad vihmale väga hästi vastu. See, et kui mõnel vennal siin hakkavad riided vett läbi ajama on suurelt jaolt ikka enda viga. Ei ole mõtet siis 60C veega ja tsentrifuugiga läbi pesumasina lasta. Enne ikka uurida, et mis kus ja kellega :)
Kaks eestlast, kolm arvamust
Kaupo Kindsigo
Postitusi: 1059
Liitunud: E Nov 22, 2004 11:57 am

Postitus Postitas Kaupo Kindsigo »

Jahti/Jakt riided on päris meeldiv edasiminek Eesti jahimeeste korrektses väljanägemises, olgem ausad, nii mõnigi jahimees meenutas küll enne Jahti/Jakt riiete tulekut pigem treialit või kombainerit vene kroonikafilmist...
Saabastega on asi lihtne, tundub, et tasub loota vanadele tugevatele tootjatele korralikud saapad on näiteks USA Danner ja Rocky, LaCrosse, Wolwerine, Euroopas Meindl ja paljud teised, mulle tundub, et lisaks sellele, et saabas hästi jalga istuks on ülitähtis õige määre, mina sain Järve Selveri kõrval matkapoest väga hea cordura-nubuk naha määrde, seal poiss oskas hästi soovitada! Meindlile sobib rasketes oludes Meindli sportwax ja saabas on pehme, hääletu ja vettpidav.
Ilmselt saab ka Jahti/Jakt saapast asja kui korralikult sisse kanda ja hoolega määrida!
Andrus Michelis
Postitusi: 436
Liitunud: K Nov 03, 2004 9:13 pm

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Vaadates neid Jahti/jakti riideid tundub küll piisavalt kvaliteetne kaup väga soodsa hinnaga. Aga saabastest, jah siin on ikka Meindl ja siis teised, kui meil siin kohalikus kaubandusvõrgus pakutavast rääkida. Kuigi jah mul sõber kannab pidevalt Tucklandi ja on kah väga rahul. Mul omal on Tucklandi kingad ja madalad saapad, ei oskaks küll nagu miskit "sitasti" öelda.
Nende jahti/Jakti saabastega on tutvusringkonnas nurinat kuulda olnud.
Samas nüüd on ju uus mudel väljas äkki on paremad.
Suvel messilt ostsin "messutarjosega" Halti saapad. No see on küll täielik õnnetus, vend on juba 2x käinud neid soomes vahetamas, õnneks on vend kes soomes käib. :twisted:
Kaupo Kindsigo
Postitusi: 1059
Liitunud: E Nov 22, 2004 11:57 am

Postitus Postitas Kaupo Kindsigo »

Oh mamma, Halti saapad! Olen ära lõhkunud kahed Salomoni saapad (ajades kooriklumes haavatud rebast taga: lasin 222 Rem-ga FMJ kuuliga diagonaalis läbi rebase kere, jooksin paar kilomeetrit läbi kooriklume ja Salomoni saapaninad olid täitsa puruks...rebane pages ka urgu ja oligi jokk!) veel viimased Halti saapad sööbisid mällu oma erilise ebamugavuse ja veeimavusega, enam neid õudusi jalga ei aja! :oops: 8) :cry:
gunnar
Postitusi: 882
Liitunud: P Aug 22, 2004 4:18 pm

Postitus Postitas gunnar »

Ise kasutan Garmonti saapaid. Läheb 3 aasta ja ühtegi lagunemise märki pole, samu peale töötlemist on ka veepidamine suurepärane. Ainuke miinus et oleks võinud tera suuremad osta saaks talvel soojemaks nad polsterdada.
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Postitus Postitas sooviku »

HURRAA,sain lõpuks oma Jahti Jakt Pro ürbi kätte.6-ndal septembril tellisin,11-ndal vahetasin ja eile sain kätte.Tahtsin L-i aga sain M-i.Nüüd ma usun tõesti,et neil internetikaupmeestel on ränkraske töö.Targad on nad küll,teavad täpselt,mis number sulle istub.Pealisriietus koos alusriietega selga ei mahu, aga pole viga,kannan eraldi.****,süda on nii täis,et mine või jahile.Ei saa minna,ilm ka sitt.
Vasta