Et siis siuke asi ...

Vasta
gunnar
Postitusi: 882
Liitunud: P Aug 22, 2004 4:18 pm

Et siis siuke asi ...

Postitus Postitas gunnar »

Huvitav oleks tõesti iga aasta käia hulluarsti juures :

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=14071131
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Ega tegelt ühest küljest on tõesti ehk liig iga aasta.
Aga teisiti võttes psühhiaatrite arvates on meis kõigis väike veaalge olemas. Teadmata on ainult selle nupu asukoht, mis ühel või teisel indiviidil selle valla päästab.
Alles hiljaaegu siin kagunukas olla üks K-komando abiga kindlasse kohta toimetatud. :wink:
Ja selliseid jamasid, eriti kergemaid, jõuab laiema avalikkuse ette vähe, alles siis, kui juba inimohvritega tegemist.
P.S. Vaata ka tänast Postimeest - imelikud juhtumised Rootsimaal.
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Postitus Postitas honkomees »

puukoi kirjutas:...
Alles hiljaaegu siin kagunukas olla üks K-komando abiga kindlasse kohta toimetatud. :wink:
...
Ja järgmisel päeval ilusti vabadusse lastud ... ega teda tegelt eriti milleski ei süüdistaks, pätile ikka tappa, ehkki seaduse silmis on vahendid ebaseaduslikud. Meil riik ju pätti kaitseb ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
gunnar
Postitusi: 882
Liitunud: P Aug 22, 2004 4:18 pm

Postitus Postitas gunnar »

Aga teemast, raske uskuda et eesti inimene ikka nii pingul on et aastaga segi keerab :) No kui siis teeb ta seda ka ilma kontrollita.... Ja on ju ameteid kuhu seda kontrolli palju enam vaja oleks...
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

..et siis sihuke asi.

Postitus Postitas jorr »

No jah, jahimehed need metsapoole tegelased kelle käest jälle hea raha juurte saab küsida.Ega see hulluarst siis tasuta tööta ja siis muidugi kaitseliit ja talumehed ja nagu kuulda ka sõdurpoistel viskab selle nupu lahti.Uus president ju lubas nagu maksu tõsta ning hobi heaks on rahvas ikka lahtise käega.Õlitame siis rahakotirauad ka ära kui püssi puhastame on üks tegemine.
noorus on ilus aeg
Kasutaja avatar
rõba
Postitusi: 51
Liitunud: R Aug 05, 2005 12:15 am

Postitus Postitas rõba »

krt neid asju ikka päriselt tea?

eit näe korrtutab ikke päris tihti, et
ma polevat normaalne ja teinekordki
seaks on nimetand!

peegelist küll miskit säänset välja ei paista!

:oops:
iga kord ei näkka!
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Postitus Postitas Beretta »

Vaata aga vaata, tubli saunapõletaja võtab sõna.
Üllar Tamm
Postitusi: 894
Liitunud: N Okt 13, 2005 12:45 pm

Postitus Postitas Üllar Tamm »

See K-komando lugu oli, nagu oli. Tulid teised kohale alles hommikul, kui väljas juba valgeks oli läinud, kilbid ka kaasas, piirasid maja ümber :wink: Mees istus 48 tundi ikka ära. Point selles, et vargapoisid on ikka seadusesilma kaitse all :evil: Tulid õhtul talu hoovi laiama, omanik üritas neid korrale kutsuda,seepeale jooksid politseisse kaebama. Üks nendest ühe Võrumaa rikkuri poeg ka, hea isa nime varjus ülbitseda.
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

nujah... ma siis uurisin teemat natukene. Selgus see, et kogu asja on algatanud Mark Soosar ainuisikuliselt, esimene lugu oli olnud tema enda nime all, aga sellest sai siis Delfis vm Sotside teema. Antud juhul ei ole sotisodel asjaga mingit pistmist, juhatusega, ja üldse, on asi kooskõlastamata. Selle eest ta juba vastu pääd saanud. Pühapäeval toimub mingi ninade koosoleks... katsun asja orgunnida sinnani, et ta veel vastu pead saaks. Niisuguse rumalusega, läbimõtlemata lagedale tulla... seniilne vana. Nii, et asja pole rohkem kui Delfi uudise jagu.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Postitus Postitas Beretta »

Feen kirjutas: Niisuguse rumalusega, läbimõtlemata lagedale tulla... seniilne vana. .

No mida sa ühelt saunapõletajalt tahad. See kevad oli vist üle tüki aja kui ta Matsalus oma naabreid paljaks ei põletanud. Muidugi kui ta just naabritest eelmiste roopõletamistega jagu ei saanud. Teine võimalus, et Soosaare tikkudega mängimine on nii tavaline, et ei ületanud uudiskünnist.
Teder
Postitusi: 417
Liitunud: N Okt 07, 2004 3:17 pm

Postitus Postitas Teder »

Ma kommenteeriks veel sellelt seisukohast, et kas on siis suur tõenäosus, et relvaomanikud pidevalt ära pööravad ja neid vaja iga aasta uuesti kontrollida. Kohe nii tihedalt ja see siis kohe aitab! Pigem lõhnab ettepanek rumaluse või ülereageerimise järele või siis on eesmärk relvaomamist kunstlikult raskemaks ja ebamugavamaks teha ja niimoodi relvaomanikke vähendada.
Niigi on palju tegemist ja veel lisakohustus igal aastal arstil käia, et kas ma ikka olen normaalne. Relvaload peaks siis ka aastase tähtajaga olema ja politseametnikel kõvasti tööd rohkem- vaja rohkem ametnikke maksumaksja raha eest. Ja kuna avaldus uue relvaloa taotlemiseks peab olema kuu aega ette tehtud, siis enam muud polekski kui sebi nende relvalubade pärast.
Siis peaks ka autojuhid igal aastal uuesti arstil käima ja juhilube aastase tähtajaga väljastatama, sest autojuhid ikka tapavad veidi rohkem kui relvaomanikud. ARK-l ka rohkem tööd ja ametnikke vaja.
Vasta