juhtumid ajus olijatega!

Naljakad juhtumid otse elust ehk kuidas ma ükskord jahil käisin.
Vasta
Kasutaja avatar
mõmmy
Postitusi: 9
Liitunud: L Nov 05, 2005 11:00 pm

juhtumid ajus olijatega!

Postitus Postitas mõmmy »

siia võiks kirjutdad mis naljakaid juhtumied on ajus olijatega juhtunud??


endal juhtus nii olin ajus pokumaastikul ja kukkusin 5 korda järjest ja põrutsasin tagasi algusesse, siis kui algusesse jõutsin siis alles märkasin et läksin valese suunda. Ja krt kästi tagasi aju teistele järgi joosta küll siis alles vihastasin!! :lol:
Pilt
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

ajus eksitakse ikka ära. kunagi käisin metsas ilma kompassita ja no krt kus ma ekslesin. aga üks mees meil ei orienteerunud üldse metsas. no ta polnud just eriline ajaja ka. 4-5 minutit pärast aju algust oli mees samas kohas tagasi kust alustas. kuidas ta nii kiiresti 180 kraadise pöörde suutis teha, ei tea.
aga eks ajus tuleb kõiksugu asju ette. küll kukud kubemest saati mutta, küll peab turnima maha langenud puudl, et saada üle oja, mis on kopra tõttu üle ujutatud, olles ise ~3 meetrit veepinnast kõrgemal, küll tahab teinekord kuldipõks sind pikali joosta jne
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Juhtumid ajus olijatega

Postitus Postitas jorr »

Meil üks mees oli kümmekond aastat põline ajaja ja alatihti juhtus temaga igasugu lugusid.Küll kadus ära, tuli teisest ajuküljest välja, või põrutas nurgeti ajust läbi ja need kraavikukkumised olid tema juures tavalised asjad. Kord järveäärset masti tehes oli mees äärmine ajaja.Astub ja astub, ning mast hakkab juba läbi saama, vaatab, eespool mingi vesine ala, roog üle pea aga muusikat kostab sealtpoolt.Mõtles,et meestel auto seal ja raadjo lahti.Põrutas muusika suunas kuni korraga mulksti rinnuni vees, rabeles kuidagi välja.Kõrval ajanud mees tuli ka appi ja kukkus sõimama,et mida pagan sa sinna järve ronid.Tema näitas käega, kuula, muusika mängib sealpool.Muusika jah, ütles teine,need on kalamehed järvepeal, kas sa nendejuurte tahtsid minna?
noorus on ilus aeg
saialõikaja
Postitusi: 406
Liitunud: E Okt 04, 2004 10:03 am

Postitus Postitas saialõikaja »

Meitel ühel vanal jahimehel kord ajus kraavi pääle jõudes hakkas loodus hirmsasti kutsuma :wink: , ja kohe niimoodu, et täiskasvanud meeski kükakil peab olema! Istutas siis sääl kraavi põhjas maha murdunud palgi pääl ja äkki põder vahib vasta paarikümne sammu pääl! Ei tema kuulnud sääl ähkides raginat ega midagi! Haaras püssi - pauk - ja põder siruli maas! Jätkas oma toiminguid ja siis kutsus mehed kokku!

Jahis ole alati valvel, lehte võid kodus ka lugeda ! :)
tuleb jaht või jaa?
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Juhtumid ajus olijatega

Postitus Postitas jorr »

Mul sõbral sama tähelepanek, ainult et vene ajal kitsega.Siis kui kitseaju veel moes oli.Kolistab sõber metsapidi ja tunneb, et enam ei saa, tuleb asi ära ajada.Püss puunajale ja kükitama.Sa mait, kits tuleb ja otse peale.Polnud seal enam aega pükse tõsta ega midagi, püss kätte ja nii palja taguotsaga püss palge ja loom maha.Isegi imestas pärast, et hasart oli nii suur,et külmagi ei tundnud.Kuigi ilm külmapoolne ja lumekirme maas.
noorus on ilus aeg
jahimees123
Postitusi: 80
Liitunud: T Dets 20, 2005 5:16 pm

Postitus Postitas jahimees123 »

meil ka sis üks naljakas aju vend.
nimi on kunde,kõigile suur sõber ja teada tuntud valetaja,
hommikul sis kunde esimeses ajus ja äärmine mees, kõik ilus, aju ilusti lõpus kunde kadunud, oodatakse tunnike ,kundet pole tehakse kordus aju ja teine veel kundet pole ,nii kõigil selge midagi on mäda.
minnakse metsa ääres asuvasse tallu küsima ega pole keegi näinud.
ja mis seal on kunde laua ääres ja sööb perenaisega suppi. :lol:
püss selga
Kristi
Postitusi: 256
Liitunud: E Dets 29, 2003 11:51 am

Postitus Postitas Kristi »

aastat 5 või 6 tagasi käisin esimest korda ajajaks. sündmus leidis aset Peipsi mail. Kogu kursus oli rivistatud ajajateks, kuid ega eriti kellelgi polnud algul aimu, kuidas ja KUS asi toimub. Aju käigus tuli päris tihti lühemate kummikute või sootuks tossudega tegelasi mätta otsast päästa, üleujutus oli kohati suht suur :D seal oleks vabalt võinud kummipaadiga rallida vist... eksimisi oli ka siis palju, vahepeal kadus pool rahvast teadmata suunas... kuid eks võõras metsas on ikka nii.
Kasutaja avatar
Sarvik
Postitusi: 576
Liitunud: E Jaan 08, 2007 3:09 pm

Postitus Postitas Sarvik »

eh, korra vene aegas ka suured parteiisad jahti tulid.....ja isegi ajusse olid nõus minema.....siis kesk aju peapomol nälg peale tuli....istus siis kännule ja hakkas võileiba või misiganes tal kaasas oli sööma....sõi ja aegajalt ikka hõikas ka....aju ikkagi....nüüd mingi väiksem tentsiku moodi parteiisa ikka peapomo häält jälgis.....ja ajas ümber selle kännu....alles kui kolmandat korda oma jälgedele sattus hakkas kahtlustama et midagi mäda on.... :lol:
kärbes kirbule!
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Postitus Postitas baddmann »

Ükskord oli ühes.....ütleme, X maakonnas jahil külalistena juba foorumis Feeni poolt mainitud veidikene probleemne seltskond (varasem juhtum küll). Suurem osa seltskonnast ajajad, mõned ka püssimehed. Külalisesinejad nähtavasti väsisid poole aju peal ära, aga unustasid sellest raadio või telefoni teel teisi teavitada. Niimoodi siis kogu kütiliin kannatlikult ootaski, samas kui ajuseltskond metsas (paras soo kah) kuivema koha peal seljakottidest head ja paremat maiustas ja kindluse mõttes parajate intervallidega täiesti korrektseid "ajuhõikeid" kuuldavale lasi. Kahtlaseks muutus olukord siis,kui peale pikka ootamist tuul veidi pööras ja arusaadavaks muutus, et kõik hääled marudasti ühest kohast kuuldavad on ja mitte kuidagi üheski suunas liikuda ei taha :D

BM
Kasutaja avatar
Estlander
Postitusi: 338
Liitunud: K Nov 17, 2004 12:25 pm

Postitus Postitas Estlander »

Mehed hommikul vara metsas ja aju algamas. On seal igasugu ajajaid. yks mees aga eriline joodik kolhoosnik ja tuntud eksija. Soovitatakse siis mehele, et võta kompass kaasa. Mees vastab ärritunult: pistke ***** oma kompass, ma käin päikese järgi.


:)
Hundist toakoera ei saa.
Eduard K
Postitusi: 19
Liitunud: P Nov 13, 2005 1:03 pm

Postitus Postitas Eduard K »

Sry kui midagi valesti ytlen, aga kuidas on v6imalik ajus ära eksida kui ajad seisavad k6ik yhe liini peal ja peavad k6ik yhe kiirusega edasi k6ndima, ning iga tihi peal seisma jääma? :wink:
gunnar
Postitusi: 882
Liitunud: P Aug 22, 2004 4:18 pm

Postitus Postitas gunnar »

Eduard K kirjutas:Sry kui midagi valesti ytlen, aga kuidas on v6imalik ajus ära eksida kui ajad seisavad k6ik yhe liini peal ja peavad k6ik yhe kiirusega edasi k6ndima, ning iga tihi peal seisma jääma? :wink:


Naljanurgas ikka naljajutt... Aga ära sa seda jahis ajajatele räägi... võib piki piilumist saada :lol:
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Kahtlen,kas Eduard K on üldse ajujahis osalenud aga nalja on siin jutus rohkem kui mõnes teises loos.
noorus on ilus aeg
Olavi Kool
Postitusi: 663
Liitunud: K Mär 03, 2004 10:03 am

Postitus Postitas Olavi Kool »

ka meil selline oma moodi pensionärist jahimees kes kunagi ajusse ei tahtnud minna ja ka kunagi looma ei lase, põdra jaoks 14 sammu kauge või sihil seisev kult liiga kiire, et kätt põuest välja võtta. Vana on kõva viinamees ja kui räägib on mitu kvartalit kuulda. Kui mehed ringis seisavad ja pudel ringi käib juhtub tihti, et kui võtad paremal seisava"vana" käest pudeli, rüüpad ja annad edasi vasakule ja seal seisab jälle sama "vana".Aastaid tagasi suudeti ta kuidagi ajama saada ja mina juhtusin kütiliinil olema. Kuulen aju tuleb ja ühekorra märkan, et minust järgmine kütt hiilib põõsa varju peitu ja sama põõsa teiselt poolt tuleb liinile eelnimetatud pensionär. Vana vaatas, et liini ees ei ole ja astus vaikselt järgmisesse kvartalisse, kütt tuli liinile tagasi ja kui aju läbi sai küsisin miks ta end ära peitis. Siis vastas mees, et lasin "vanal" meelega üle minna muidu tuleb juurde ja hakkab kõva häälega jutustama ning hirmutab kõik loomad ära. Kuna tükk mida ajasime oli kiilu kujuline ja "vanal" oli lükata ainult 100 meetrit jõudis ta ülejäänud ajust tükk maad varem välja. Peeti nõu ja lükati ka järgmine kvartal ning vana tult koos teiste ajajatega välja ega teadnud oma kangelaslikust kahest järjestikusest ajust midagi.
naised saunas rääkisid
Vasta