Kumba eelistada, IZH27-EM-1C või IZH-27-M.

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
Kasutaja avatar
hylgekytt
Postitusi: 40
Liitunud: R Juul 07, 2006 5:47 pm

Postitus Postitas hylgekytt »

ma ise olen IZH27-EM-1C omanik ja ei kurda selle relva üle. ka ei kahtle selles, et oluliselt kallimad relvad on nägusamad ja mugavamad, kuid selle relvaga saab edukalt jahti pidada. hinna ja kvaliteedi suhe on paigas.
mis puutub küsimusse, kas osta vahetatavate või fikseeritud tšokkidega, siis soovitan vahetatavaid tšokke, kui väikeulukit kütid. eriti abiks nt nugisejahil.
uralets
Postitusi: 60
Liitunud: R Okt 13, 2006 10:49 pm

Postitus Postitas uralets »

Tere! Ütlen ka oma sõna sekka. Muidugi väikse off-iga, kuna räägin TOZ-ist, mitte IZH-st. Ostsin septembris TOZ-120-12MB-1E, kusjuures Rapla poest. Ühe päästikuga ja vahetatavatega tšokkidega relv. Suuruluki jahil pole käinud, kuid tiirus kuulidega sai lastud küll. Pardijahil sai tehtud ca 250 pauku: ei ühtegi topelt pauku ega midagi sarnast. Jooks on hea,nii kuul kui haavlid. Need pardid, mis minema pääsesid- puht laskja viga :D . Selle raha eest (6500 EEKu miinus hea ale klotsi mõra eest) on püssi küll ja veel. 2005 aasta väljalase. Püss on võib olla raske võitu (3,5kg), aga ma ei ole väikemees kah :lol: . Nii et TOZ-ga olen rahul.
sulgpall on parem kui keks
Kasutaja avatar
valdo
Postitusi: 157
Liitunud: N Mai 04, 2006 4:44 pm

Postitus Postitas valdo »

Mul eelkõnelejaga sama situatsioon. Poes sai katsutud ja vaadatud erinevaid IZH-e ja TOZ-e, mulle hakkas õlga kõige paremini ikkagi toosama TOZ 120. Siiani olen rahul kuna istub õlga hästi ning lasud on täpsed.
wussup
Postitusi: 18
Liitunud: N Nov 04, 2004 6:32 pm

Postitus Postitas wussup »

Endalgi izh-27-em-c1 ja praegult asjaga rahul. Pole küll senini veel millegi üle kurta, laseb täpselt ja raudade ümber lülitamis probleemi ega sarjatuld pole veel juhtunud.Samas lastud nii tiirus savilindude ja kütiliinis sea pihta, ja ka jahis käidud, hätta pole jäänud veel. Loomulikult kvaliteedi suhtes ei saagi teda võrrelda 3 korda kallimate lääne relvadega. Samas sõbralgi sama relv ja pole ka halba sõna öelnud.
Kaupo Kindsigo
Postitusi: 1059
Liitunud: E Nov 22, 2004 11:57 am

Re: Kumba eelistada, IZH27-EM-1C või IZH-27-M.

Postitus Postitas Kaupo Kindsigo »

kuro kirjutas:Rohkem väikese uluki jahimees, aga käin ikka suuruluki jahis ka. Kuidas mõjub sage tshoki vahetus? Kuidas selle ühe päästikuga harjumine on? Mõlemad püssid Waldus kohe müügis. Pildid ka juures. Siiani on jahitud vana IZH-58-ga, aga aeg hakkab ümber saama. Kõik soovitused , nii head kui halvad, on abiks. Tänud ette ! :?



Sage tšoki vahetus (mis erinevad jahid sul siis kogu aeg käsil on?) ei mõju raudadele kuidagi halvasti kui tšokid määritud ja puhastatud.

Üks päästik ikka mugavam ja parem kui kaks, pole vaja hoiet muuta ega kätt nihutada!

Kõik oleneb sellest kui intensiivselt kasutad. Kui tiirus just ei põmmuta tuhandete kaupa peab püss vastu jahitingimustes pikki aastaid.

Ja minu vanaisa üks (Võru) lemmikkõnekäände: asi om hoitjal , mitte saajal! Tõlkes: kui relva korralikult puhastad, õlitad , määrid ja kasutad teenib see sind palju aastaid! :roll: :oops: :lol:
kuro
Postitusi: 132
Liitunud: L Dets 30, 2006 8:31 pm

Postitus Postitas kuro »

Laupäeval suuruluk, siis kuuliga laskmine. Pühapäeval hagijaga jänes ja rebane. Laskmine haavliga nr. 1 ja 2. Nii koguneb neid vahetusi päris hulga. Endal igasugune kogemus puudub. 23 aastat jahitud IZ-58-ga. Kõik õpetused ja soovitused ainult kasuks. Tänud!
kuro
Vasta