abi

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Vasta
whale
Postitusi: 2
Liitunud: R Okt 29, 2004 5:07 pm

abi

Postitus Postitas whale »

Mida peab täpselt tegema et jahi-ja relvaluba saada? Oman 28 kaliibrist jahipüssi,aga kuna moona kusagilt ei saa,siis olen nõus viimases hädas jahimeheks hakkama.
Kasutaja avatar
ubin
Postitusi: 137
Liitunud: P Mär 12, 2006 6:54 pm

Postitus Postitas ubin »

Härra whale, soovitan Teil pöörduda kiiremas korra politseisse, andke püss hoiule ja siis vaadatakse mis edasi saab.
Kui paugutada tahad - "mine tiiru!"
Kasutaja avatar
Metslane
Postitusi: 576
Liitunud: P Sept 25, 2005 1:42 pm

Täpsustuseks

Postitus Postitas Metslane »

Kindlalt tuleb öelda, et "leidsin pööningult." Kui politsei saab teada, et oled seda imeasja voodi all hoidnud 20 aastat(olgu või kuu aega), siis arvatavasti algatakse kriminaalasi ja tõenäoliselt konfiskeeritakse relv ja su "viimases hädas" jahimeheks hakkamine päädib tingimise karistuse või rahatrahviga.
Aim small, miss small!
Kasutaja avatar
ubin
Postitusi: 137
Liitunud: P Mär 12, 2006 6:54 pm

Postitus Postitas ubin »

Viimases hädas ära jahimeheks küll hakka, jahimehe elu pole üldse kerge. :D

Kell juba 17 ja jälle peab hakkama metsa sättima :D
Kui paugutada tahad - "mine tiiru!"
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Re: abi

Postitus Postitas baddmann »

whale kirjutas:Mida peab täpselt tegema et jahi-ja relvaluba saada? Oman 28 kaliibrist jahipüssi,aga kuna moona kusagilt ei saa,siis olen nõus viimases hädas jahimeheks hakkama.


Ma järeldan, et selliste asjaolude kokkusattumisel on seda moona millegi jaoks tarvis. Ju vist laskmise jaoks. Seega .. khmm.. võibolla tegu minu väga meelevaldse järeldusega, aga tegemist paadunud salaküti ja õigusrikkujaga. Miks me peaksime sellist aitama ?

BM
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Re: abi

Postitus Postitas Mart »

whale kirjutas: olen nõus viimases hädas jahimeheks hakkama.


Sellises asjas ei küsi sult keegi sinu nõusolekut, sa kas tahad jahimeheks saada või mitte. Relv mis sul registreerimata pane kenasti kotti ja vii politseisse, edasine oleneb sinu käitumisest. Milleks küsid, esiteks on relvaluba omamata relva omamine seadusevastane tegu, teiseks tehakse relva ülevaatus ja koos sellega ka kindlaks, kas relv on üldse laskmiskõlbulik ja ühes sellega hoitakse ära võimalik sinu tervise ohtu seadmine. Ära karda, ei hakata sul seal käsa väänama vaid inimestel hea meel, et üks ebaseaduslik relv vähem ja jahimeestel hea meel, et üks salakütt vähem.
Ja miks sa seda kõike siis ei teinud, kui kampaania oli :?: :shock:
bambino
Postitusi: 134
Liitunud: K Nov 30, 2005 11:44 am

Postitus Postitas bambino »

kui küsimus on ainult relva seadustamises, et saaks moona osta, piisab kui registreerid ta eneskaitseks. Siis õnneks ei pea jahimeheks hakkama.
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

oh hoidku küll, seda Issanda loomaaeda...

Hr, whale, vii koheselt oma tulenui politseisse, ei tee Sulle keegi haiget, muidugi kui Sa tead, et sellega ühegi inimese eluküünalt kustutatud pole. Ja kui tead, siis seda enam. Ole siis esimest korda elus mees, Sinu jutust võib, toonitan, võib aru saada, et tahad jahimeeste hingekirja saada ainult selleks, et oma registreerimata tulenuiale moona saada. Tekita endale õiged väärtushinnangud ja toimeta nii nagu ette nähtud. Kui arvutit kasutada oskad siis eeldada võib, et päris udujobu Sa ei ole. Kõik edasine ripub ära Sinust enesest.
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

ja veel üks märkus: Sa oled liitunud 2004, kas kolm aastat jahihuvilise korral väärivad tõesti vaid minimaalseid postitusi?

Mees, ma heameelega räägiksin Sulle mõistujutu ahvist ja banaanist aga kardan, et mahavisatud vaev.
Kasutaja avatar
Olgerd
Postitusi: 787
Liitunud: P Apr 09, 2006 5:16 pm

Postitus Postitas Olgerd »

sergo kirjutas:. Kui arvutit kasutada oskad siis eeldada võib, et päris udujobu Sa ei ole. Kõik edasine ripub ära Sinust enesest.
Siin ma nõus pole, arvutit oskab tänapäeval igaüks kasutada, selle järgi ei saa öelda kas inimene on normaalne või jobu, aga jah kindlasti vii se relv politseisse enne, kui politsei sult selle ise ära võtab, siis on asjad juba palju keerulisemad.
Vasta