Foorumlaste järgmine üritus

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Peipsil on minu teada linnujaht vaba ja loa saab ka lubi välja anda.Tartus oli varem 25kr päev aga kuulda,et nüüd on topelt pandud.See pole ka ju suur raha ja kettaheite masinaid saab Tartu klubist laenata küll.Kui on roogu ja madalat järve siis lindu kindlasti.Põhiline,et ikka ka parte oleks ja enda tähelepaneku järgi tuleb rändpart ja ka hani meile siis kui juba põdraliha maitse suus ning kohalikku jahti ülepea.Põder-hirv, siga,kits,kobras,hani ja kes viitsib siis part ka.
Muide,selle haavipuru kohta,et kas on ta kukub järve või maale,on siis vahet?
Aga ühisjaht oleks juba seltskonna pärast ettevõtmist väärt,kas nüüd seda saaki saab,polegi nii tähtis vast?Siiani on foorumiseltsond ikka super olnud, nii laskmisel kui jahil puudub see,nagu Kultki mainis,üleolev suhtumine kaaslastesse ja ka äpardusest saab naljaga üle.
Nii-et,ühisjahile täis toetus ja edu sellele kes asja vedamas.
noorus on ilus aeg
enki
Postitusi: 143
Liitunud: E Mai 08, 2006 11:27 am

Postitus Postitas enki »

Meiekandis on parti juba varem. See aeg sõltub enamasti veeseisust kui vesi madal ja roostik kuiv siis part kaugel aga kui roo servas vett põlvini siis lindu kobedalt. Nii augusti viimastest päevadest on õhtune sinikaela lend juba ok. Sept. alguses tuleb ka hanekene meie kanti paariks nädalaks. Niiet jahipoolepealt oleks pakkuda head kohta aga sõit on enamustele meestele päris pikk ja kallim ja majutuse peaks ka maksma ning tuusik võõrastele maksab meil 100kr päevast.
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

No nii :) sain korraks arvuti taha. Üldiselt on nii, et juuli kuus olen arvuti taga vast paaril päeval, hetkel Muhumaal, aga homsest Saaremaa jahifoorulmlastele jt külla. Saladuskatte all pajatan, et Saaremaal seajaht plaanis, foorumlastele,pärast põdrajahi hooaega. Sel teemal siiski maade uurimine käib.

Taldrikut võimalik Teesool lasta, igast muid vidinaid ka, kas instruktorit ka saaks, on hetkel iseasi..

krt, pean minema, seega, sättige asja, ma vaatan seajahi teemat, ja faasanijaht on Kalevi juures kindlasti, seal siis võiks kohe verejälje ka teemasse võtta.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

No kui feenipoiss asja kätte võtab,siis asi ikka liigub ka.Kui nüüd need saare naised ja -õlu tal tervist tuksi ei keera,kuid noor mees, küll peab vastu?
Ise arvan,et need ühisjahid on ju nagu foorumlaste kokkutulekud,kahju aint,et osavõtjaid alati vähevõitu kohale tuleb.Tundub,et ongi parem osa foorumlastest,kes ühisüritustel osalevad aga ega alati saa kõikjal ollagi,inimene tahab-Jumal juhib.Ootame siis Feenipoisi ära ja kui tal saare naistest(-õllest) isu saab ja mandrile tagasi kobib siis paneme "täie rauaga".
noorus on ilus aeg
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Elusalt tagasi. Ma käin õhtul tiiru notsuseid ka vaatamas, eks siis näis mis teemasse koorub.

Kindel on see, et kusagil veebruaris teeks fasanijahti ja verejälge (Kalevi juures). Selleks on 50 lindu kasvamas, hinnad on teada (sel aastal fasan+jäägritasu 200 eq, seega, jahi poolt on vaja 10000 eq kulusid teha, seega, osalejate vahel läheb jagamiseks, 25-40 inimest, paras klõpsida. Kuupäeva paneme hiljem paika. Üritus siis ise nagu eelmine kord - 1 hommik sinna, jaht, verejälg nt, ööbimine, hommikul veel niisama oleng. Kokkuvõttes tuleb hind vasavalt tulijate arvule, aga mingi 600-700 krooni peaks kuluma.

Mingi odavam jahivärk... hirmsasti tahaks teha sügsel koprajahti, suur järv ja jõgi alates 15.septembrist kasutada, saaks partide teemale ka mõelda. Urgude teemal leiaks ka äki kusagile midagi. Rannikul pardi teema - mõeldav variant, probleemiks ööbimine. Samas, septembri lõpus saab veel telkida ka, selleks leiaks Sõrves platsi.

Seajaht. Hetkel lood sellised, et kusagil 15 inimest oleks see piir, mis arvuga jahti saaks minna. Lisaks on probleemiks ööbimiskoht. Kohalikud olemised on kallid, või natukene pisikesed. Talvel eriti ei telgi ka, ja saungi oleks abiks. Natukene kuulame maad edasi.

Seega, sügisene üritus ja talvine üritus. Põhiüritus saab talvel ikkagi faasanijaht olema. Sügisel siis tuleb mõelda mida kasutada. Seajahi teemal on ka nii, et tuleb mõelda ja uurida ning hetke veriandi juures, kahjuks, tuleb mingis suhtes valik teha. Laskeüritus.... kui, siis augustis, või enne oktoobrit 1 kärbes jälle kirbule võtta.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Jallo
Postitusi: 16
Liitunud: T Apr 24, 2007 8:03 pm

Postitus Postitas Jallo »

ja palju reaalne on et inimesi tuleb?
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

Jallo kirjutas:ja palju reaalne on et inimesi tuleb?

Kuhu täpsemalt? Kärbes kirbule? Faasanijahti? Koprajahti? pardijahti? Urujahti?
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

Feen vist jälle arvutist kaugemal.
Uuriks siis, kas kärbes kirbule kuupäeva olete paika saanud ja kas pardijahti rannikul saab teha või mitte. Augusti kuu kohe käes ja ega siin polegi palju aega enam korraldamiseks. Septembris juba põdrajaht ja siis kõigil nädalavahetused kinni.
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Kui ma ei eksi, siis Feen peaks laagerdumisest pääsema selle nädala lõpus.
Mis puudutab teemat kärbes kirbule siis vaata minu postitust mis tehtud Wed Jul 11, 2007 5:38 pm
http://www.marandi.fie.ee/foorum/viewto ... 4&start=15
Kõva neli meest on tulemas. :D
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

Jah, vaatasin seda teemat enne, aga seal ongi see 11 august selline pool-kindel kuupäev. Usun, et kui kuupäev lukku panna, siis tekib ka registreerunuid rohkem.
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Jallo kirjutas:ja palju reaalne on et inimesi tuleb?



Mingi 30 inimest vast ikka on reaalne. Faasanijahti siis. Eelmisel korral oli tegelikult esialgne soovitud lindude hulk ligi 60, aga siis ei olnud nii palju linde ning põhiline polnud palju linde lasta vaid foorumlastega jälle kokku saada. Eks seekord jääb iva samaks, linde sai igaks juhuks 50 kinni pandud, sellised olid eelmise ürituse järgi soovid.

Kärbse laskmisele regaks ennast ka ära, huvitav, et see siiani Kakukesel kahe silma vahele jäänud on :)
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Vasta