Los 7 lahtise sihiku reguleerimine

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
vili
Postitusi: 3
Liitunud: E Juul 30, 2007 6:48 pm

Postitus Postitas vili »

see rõngas käib ära kui teda toru otsa poole lükata-loksutada.ma ikkagi loodan ,et on paigas ja midagi regulimma ei pea!!
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Oligi nii, toru otsast käib rõngas ära ning sätitakse kirpu. Selle jaoks siis kaasas olev võti. Selgus, et üks kuul (mida testisin, et tiirus saaks kätt selle püssiga soojas hoida) ei jooksnud, teine, mida BM mulle laadis, jooksis kenasti. Ja igasugune müüt, et 150 m ja rebast ei lase... kas asi on minus, aga sihik võimaldab sellelt maalt märklehte näha küll. 100 m on võimalik täiesti musta ringi ligi lasta (liivakotilt). 300 m pealt ei hakanud vaatama, et kas miskit näha on. See siis oli lihtsalt huvi pärast teemal 150 m ja rebase nähtavus sihiku tagant.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Kaupo Kindsigo
Postitusi: 1059
Liitunud: E Nov 22, 2004 11:57 am

Postitus Postitas Kaupo Kindsigo »

Feen kirjutas:Miks tunda huvi sihiku reguleerimisele enne tiiru minekut... aeg ei oota, kui tiiru lähen ja selgub, et sihik ikkagi ei ole paigas, siis sügan edasi mune ja tulen sama targalt koju. Ja siis on nädalake jälle aega kadunud. Aga täiskuu ja viljakoristusaeg, ja mõned sead vajavad laskmist.




Hämaras ja pimedas annab valgusjõuline optika ikka laskmiseks selge eelise. Kirbu ja sälguga võid ennast kütiliinil hästi tunda ja kui nägemine terav, miks mitte 150 m pealt lagedalt rebast noppida...Fenomen seisneb selles, et kirp-sälk ei võimenda sihtimisel laskuri keha värinaid ja annab teatud tingimustel maru rahuliku päästmise puhul võimsa tulemuse. Nägemine peab ikka väga terav olema...
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Kaupo Kindsigo kirjutas: Nägemine peab ikka väga terav olema...

Feen on minu tutvusringkonnast kindlasti kõige vihasema nägemisega. Nii, et hätta ta selles osas kindlasti ei jää.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Vasta