Kallis jaht

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
enki
Postitusi: 143
Liitunud: E Mai 08, 2006 11:27 am

Kallis jaht

Postitus Postitas enki »

Jaht on ikka kallis lõbu. Suutsin pardijahis niisügavasse vette sattuda, et püksitaskus olev mobiil andis otsad. Ei pesud kuivatamised ega mingid asjad aidanud. "No pole hullu lähen mõnipäev linna uue mobiili järgi" sai mõeldud. Seni kasutasin naise telefoni. Veri ikka vedas partide poole ja siis läksin varsti uuesti jahile. Panin naise telefoni kõige kõrgemasse taskusse (õlavarrele). A üks sindrima part otsustas üle pea lennata ja lasu peale telefon vupsaski taskust (käed üleval oli see tasku ju tagurpidi :evil: ) otse põlvesügavusse merre. Ka see telefon on nüüd kutu. Naise sain maha rahustatud kui lubasin ilusat klapiga ja punast uut telefoni :P Iroonia peitub selles, et telefonid uppusid 10m sees samas kohas.
Ma arvan, et kõigil jahimeestel on selliseid kalleid jahte olnud. Rääkige neist siin.
Kasutaja avatar
Eik
Postitusi: 1237
Liitunud: L Jaan 25, 2003 12:18 am

Postitus Postitas Eik »

Küll OT aga hea näpunäide, mina olen pannud, vahest kui käin paadimatkal või mujal veeüritustel, telefoni kondoomi sisse ja siis sõlm peale, helin kuulda ja saab lahedasti rääkida ka. Kui on antenniga telefon siis seal selleks ka koht olemas. :D :D
enki
Postitusi: 143
Liitunud: E Mai 08, 2006 11:27 am

Postitus Postitas enki »

Nüüd teen mina ka nii kuigi enne ei teinud :lol:
Kasutaja avatar
sammal.habe
Postitusi: 1180
Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm

Postitus Postitas sammal.habe »

tuttav kodanik otsustas rikkuda jahieeskirja ning toetas püssi auto katusele. karistus oli kiire tulema - lasu hetkel lendas pilpaid ja poolest katusereelingust jäi järgi vaid mälestus. nüüd ta teab, et toru on optikast ikka natukese allpool... :roll:
vallo
Postitusi: 463
Liitunud: P Aug 22, 2004 12:59 am

Postitus Postitas vallo »

sarnaselt eelmisega on meie sektsioonis üks masin millel katuses auk, lasti rebast väga lähedalt.
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Minu kalleim jaht oli mõni aastat tagasi Võrumaal koprajaht. Lasin kobrast ja vette järgi minnes selgus, et see oli veel vägagi elus ja nii me seal mürasime ja uputasime minu prillid ära. Peale mõnigast heitlust, et kes on kes, näitasin oma koha talle kätte. :D
Prillid kadunud ja ilma nendeta ei riskinud sõita, kutsusin järgi oma endise töökaaslase, et see mind sõidutaks Tartusse. Mõeldud tehtud, viisid mind oma naisega koju ja tagasiteel kohe Tartust välja jõudes komistasid veoauto aku otsa oma Audiga. Kuna tundsin, et ei saa südamerahus tal oma autot üksi lappida lasta siis maksin poole auto remondist kinni + enda prillid.
Vot oli kallis kobras. 8)
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Kakuke, 2 tuvi olid ka saagiks, seega, nii kallis ju ei tulnudki :D Telefone ikka jahis kaduma läinud. Aastas keskmiselt 1, kas uppunud või kadunud või on koer nahka pannud. Enamasti telefonid sellised, et suurt kahju ka pole, peale numbrite ja selle, et mõni päev ei saa inimesed mind kätte, ja omal helistamisega raskused.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Teesoo laskurklubi
Postitusi: 72
Liitunud: K Juun 21, 2006 12:39 pm

Postitus Postitas Teesoo laskurklubi »

Minul oli tuttav, kes lasi ka autost sokku. Sokk ilusti põllus peeti auto kinni ja piraki sokule pauk ära, siis aga selgus, et sokk jookseb tuhat-nelja kaloppi metsapoole selgus, et vana lasi oma dziibi peegli puruks. Nalja oli hiljem nabani ja selle mehekäest küsitakse siiani, et noh kas lähed õhtul "peegli sokku" ka laskma.
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Postitus Postitas Beretta »

Mobiile vast 2 tükki pardijärele minnes taskusse ununud. Üks karteri põhi Võistesaares (mootor õnneks kokku ei jooksnud). Üks auk sõbra ametiauto katuses.-oli vaja rebast lasta toe pealt. Telefoni hoian nüüd matkatarvetepoest ostetud spets kotis. Saab rääkida nii, et välja ei võta.
intu
Postitusi: 103
Liitunud: K Mär 30, 2005 12:43 pm

Postitus Postitas intu »

Beretta kirjutas:Mobiile vast 2 tükki pardijärele minnes taskusse ununud.


Et too popp mure meite seas, mainiks uppnud taskufonide elurohtu.

Kui taskufon juhtub uppuma, tuleb võimalikult kiiresti aku küljest võtta,
ka siis kui pilt näiliselt veel ees on. Seejärel viia lähiajal mõne
telefonisepa juure, kel ultrahelipesur manu. Pesevad korralikult
destvee/alkoholi/erilahustiga puhtaks ja kuivatavad ära. Sageli saab
kõnekarbi jälle tööle.

UH pesurid näevad välja umbes sellised:
http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=VTUSCT
http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi?artnr=615-13132

ja sobivad muuhulgas suurepäraselt ka hülsside laadimiseelseks
puhastamiseks. Tolleks puhuks aga kasutatav keemia pisut erinev.
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Jaht on kallis jah aga endal pole mobla veel kaduma läinud,vette eriti ei roni(kass kardab vett) ja kõige kallim jaht oli kui kalli väljamaa noa koos tupega oskasin metsa jätta.Hind umbes paari mobla jagu ja pagan kadus kõige tupega püksirihma küljest.
Lugesin,et Rajaleidja ka plaanib kallist nuga osta ja jahti kaasa võtta. :roll:
noorus on ilus aeg
Joosep Käba
Postitusi: 1354
Liitunud: E Okt 18, 2004 9:57 am

Postitus Postitas Joosep Käba »

Natuke OT aga mobla päästmine käis nii.
15 min otsisin, siis tulin selle peale, et jopega pesumasinas vist. Oligi!.
Säras kui jõulupuu kui välja võtsin. Aku tagant ära, sooja veega uhtsin pesupulbrit välja ja radikale kuivama. Homikul kokku töötas. Ekraani all ikka niiskust leidus. Lahti uuesti kuivama. 2 päeva kuivas ja nüüd 2 aastat peale seda töötand- tõsi küll uue omaniku käes. :wink:
indian
Postitusi: 410
Liitunud: E Okt 31, 2005 5:11 pm

Postitus Postitas indian »

Ultrahelipesur on tore vidin. Kui Livikost ''ahvi'' (AEF, ehk alkoholi esimene fraktsioon) sai osta, kasutasime seda. Kogu elektroonikafirma haises kui samakavabrik kui see töötas. Siis virutas Liviko hinna hulluks (oli muidu 97 senti liiter!) ja lõpetas üldse selle kanistritega müügi. Hakkasime ostma ''salapiiritust''. Kord ostsime mingi ilge laari maisipiiritust. SSSaraisk, siis haises terve elamine popcorni järele. Aga puhtaks teeb asjad küll, meie pesime piiritusega, sest see lahustas ära jootmisest tekkinud kampolijäägid. Muidu topitakse nendesse pesuritesse igasugu vedelikke.
Iga asi tuleb omal ajal või siis natuke hiljem.
Kasutaja avatar
z-type
Postitusi: 39
Liitunud: E Okt 09, 2006 1:10 pm

Postitus Postitas z-type »

Ma ise kaotasin paarpäeva kasutatud telefoni ära. Õhtu poole talvel undi lippe välja pannes.Lippud olid ülesse pandud ja siis avastasin, et telefon kadunud tegin ühe tiiru antud piirkonnale peale aga ei leidnud midagi.Lumi oli ka maas mõtlesin ju kukkus lume sisse ja selle suure lumega läheb kohe soft tuksi ja ei ole enam mõtet otsida.Tegime järgmine päev õnnestunud hundijahi ka ära ja siis lippude ära korjamisega mehed ka vaatasid ega telefoni näha ei ole aga ei leidnud keegi.
Kuskil 2 nädalapärast peale lume sulamist üks meie jahimees leidis mu telefoni puhtjuhuslikult ülesse ja tõi mulle.Arvasin ega sellest telefonist asja ei ole.Panin akud ja telefoni tuppa radika peale kuivama 24 tunniks ja võta näpust telefon töötas välja arvtud sim kaart.
Siiani üks inimene kasutab seda telefoni ja ühtegi halba sõna ei ole öelda.
Järelikult on nokia ikka korralik asi :P
SUPS
Postitusi: 132
Liitunud: T Nov 21, 2006 9:15 am

Postitus Postitas SUPS »

meil siin üks aasta mehed sõidavad uhke ländkariga põdrajahti ...kui näevad et rebane põllus ,kohe masin suunaga rebase poole ja järgi...peale juhi kõik hakkasid muidugi kohe ka relvi akendest välja sättima aga üks tagaistme mees torkas oma toru koos küljeklaasiga välja.......peale suurt vaidlemist ja süüdlase nahutamist oli rebane metsas ja pooli mehi nägi jahis mitme nädala pärast......oldi omavahel päris tülli keeratud.....miks ikka aken katki....kas juht paha.....või laskjad liiga kannatamatud
Vasta