Kuidas JÄÄGRIKS saab?

2003. aasta teemad
Suletud
Kasutaja avatar
4x4 Urukoer
Postitusi: 89
Liitunud: E Nov 24, 2003 7:19 pm

Kuidas JÄÄGRIKS saab?

Postitus Postitas 4x4 Urukoer »

On meil siin mõni jääger või teab keegi kuidas on võimalik saada jäägriks.Olen selle asja peale ammu mõelnud,et tore oleks ühendada töö oma hobiga.Kutsestandardid ma leidsin aga rohkem ei midagi,isegi RMK kodulehelt ei saa targemaks.
tsuks
Postitusi: 197
Liitunud: N Apr 17, 2003 10:56 pm

Jääger

Postitus Postitas tsuks »

Arvatavasti kõigelihtsamalt saab jäägriks sel lehel- tuleb lihtsalt oma 100 kommentaari foorumissse panna- ja nimealla uhke kiri tekib- "JÄÄGER".


Huvitav- mis see amet ka endast kujutab?
Riigi (era?) kulul jahiseadust/eeskirja täita ja ulukite olemasolueest hoolt kanda ja jahimaid seirata ja vahest ka looma lasta?
Ja pere söönd ja hundid terved? Pensionisammas kah kasvab?
Äkki oskaks ise kah tahta?..

Ehk keski targem kommenteerib?
tsuks nigu ma olen...
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Re: Jääger

Postitus Postitas kakuke »

tsuks kirjutas:Huvitav- mis see amet ka endast kujutab?
Riigi (era?) kulul jahiseadust/eeskirja täita ja ulukite olemasolueest hoolt kanda ja jahimaid seirata ja vahest ka looma lasta?

Keegi peab ju jahti korraldama ka riigijahimaadel. Jäägrid selleks ongi. Mul üks lähedane pereliige oli pikka aega just selle ameti peal. Karta on, et sealt ka minu see haigus. Kui huvi tõsine, siis pöördu mõne riigijahimajandi poole ja saad looma lasta, suuri saksu mõõda metsi ja põlde vedada, igasugu jahiga seotud rajatisi püstitada ja ulukihoolet teostada ja seda kõike kesise palga eest. :)
Viimasel ajal on järjest rohkem kuulda olnud nn. ajutistest jäägritest, kes palgatakse kohe ainult mingi kindla töö peale.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
serx
Postitusi: 203
Liitunud: N Jaan 08, 2004 1:36 pm

aa

Postitus Postitas serx »

ma võin eksida aga mu arust keegi just hiljuti kuulutas ........vajas ...otsis ......jäägreid aga kuhu vot ei mäleta.....


krt võibolla nägin unes ise kah ei tea enam....
Suletud