Kallis jaht

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Kasutaja avatar
Jahimees
Postitusi: 416
Liitunud: N Okt 16, 2003 12:49 pm

Postitus Postitas Jahimees »

Isiklikult minul on juhtunud samuti. Lasin märki üle auto katuse nurga ja kui istusin autosse, avastasin, et esiklaas mõresid täis. Nii, et täiesti võimalik.
Kas tuleb jaht???
Pikk
Postitusi: 375
Liitunud: K Mai 26, 2004 4:35 pm

Postitus Postitas Pikk »

Talvel peale seajahti läks nagu ikka meestel kiitlemiseks kes ikka sääsel lennupealt silma laseb, ning kes ei saa ka 10 m seisvale põdrale kolme lasuga pihta. Kuidagi sai siis ühe mehe uhkus riivatud et teda nii sitaks laskuriks peetakse et ta isegi toe pealt 100 kaugusele seale pihta ei saa. Pandi siis sihile 100 peale papp ülesse joonistati ka siga meenutav elajas peale ja toeks kasutati auto katust. Tavaliselt selline eeskuju on nakkav, ja siis ikka kõik näitasid oma osavust, arvan et eks sealt katuselt tehti oma 30..50 pauku ikka ära no nii igast kaliibrist. Ühel momendil kui järjekordselt asus laskejoonele autoomanik ja kus siis hakkas tulema neid sidesõnu ja muid roppe väljendusi, auto katus oli nimelt laskmiskohalt värvi muutnud ning lakk oli ikka poolekatusepealt lahti. Õnneks oli auto vanema aastaarvuga, omanikule rohkem tarbeese ning autoomanik oli ise ka teiste hulgas turmtuld andnud seega ega siis sõimata ei olnud suurt kedagi.
Ka halb kogemus on kogemus!!!!!
bighornet
Postitusi: 414
Liitunud: P Jaan 30, 2005 6:16 pm

Postitus Postitas bighornet »

rajaleidja kirjutas:Kas auto esiklaas üldse lendab kildudeks? küljeklaasid küll, aga esiklaasil peaks nagu kile kihid vahel olema :roll: Vaadake või avarii teinud autosid. Pea auk on klaasis sees, aga kildudeks ei lenda. Kivi lendab aknasse, klaas mõraneb, aga kildudeks ei lenda


Auto esiklaase on üpris erinevaid. Valdavalt tripleksid, (ka remondiks) ja tunduvalt odavamad nn karastatud klaasid :!: (isegi ELVEKS tootis vist alul mõlemaid). Ehk oli sarnane!?
lendorav
Postitusi: 163
Liitunud: E Mär 27, 2006 6:58 pm

Postitus Postitas lendorav »

Pikk kirjutas:Talvel peale seajahti läks nagu ikka meestel kiitlemiseks kes ikka sääsel lennupealt silma laseb, ning kes ei saa ka 10 m seisvale põdrale kolme lasuga pihta. Kuidagi sai siis ühe mehe uhkus riivatud et teda nii sitaks laskuriks peetakse et ta isegi toe pealt 100 kaugusele seale pihta ei saa. Pandi siis sihile 100 peale papp ülesse joonistati ka siga meenutav elajas peale ja toeks kasutati auto katust. Tavaliselt selline eeskuju on nakkav, ja siis ikka kõik näitasid oma osavust, arvan et eks sealt katuselt tehti oma 30..50 pauku ikka ära no nii igast kaliibrist. Ühel momendil kui järjekordselt asus laskejoonele autoomanik ja kus siis hakkas tulema neid sidesõnu ja muid roppe väljendusi, auto katus oli nimelt laskmiskohalt värvi muutnud ning lakk oli ikka poolekatusepealt lahti. Õnneks oli auto vanema aastaarvuga, omanikule rohkem tarbeese ning autoomanik oli ise ka teiste hulgas turmtuld andnud seega ega siis sõimata ei olnud suurt kedagi.


Teil siis pundis isegi kõvad mehed, et oma laskeoskust papist sea peal tõestama hakkavad.Meil tavaliselt kõige "paremad" laskurid hakkavad ikka põhiliselt maksa söömise juures silma ja pea laskudest rääkima.
Kui aga võstlustel vaja 3 meest kokku saada kes seltsi esindaks on see täisti võimatu ülesanne.
JUC
Postitusi: 68
Liitunud: N Dets 30, 2004 7:38 pm

Postitus Postitas JUC »

7 rem magnum ülr esi katuse nurga kobras kotis+esiklaasi vahetus
Silo palli pealt lastes, napilt jäid kiled terveks põletas läbi. Hea et farmer ei näinud
Kasutaja avatar
annaliisa
Postitusi: 407
Liitunud: P Okt 14, 2007 8:53 pm

Postitus Postitas annaliisa »

köik siin räägivad auto pealt laskmisest, aga tegelikult on see ju keelatud mis keelatud? isegi toetada ei vöi auto pihta kui lased :? :D
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
Kasutaja avatar
Kallekke
Postitusi: 299
Liitunud: K Jaan 03, 2007 9:13 pm

kallis jaht

Postitus Postitas Kallekke »

annaliisa kirjutas:köik siin räägivad auto pealt laskmisest, aga tegelikult on see ju keelatud mis keelatud? isegi toetada ei vöi auto pihta kui lased :? :D


Aga need ongi ju ainult jahijutud kõik siin.
Protif "HORNADY" njet prijomoff !
Kasutaja avatar
annaliisa
Postitusi: 407
Liitunud: P Okt 14, 2007 8:53 pm

Postitus Postitas annaliisa »

a jahijutte ei vöi siis uskuda v? :D
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Jahjutte usu ikka täiega,iseasi muidugi,kas kõik ikka nii just oli sest hirmul ja armul on suured silmad.Kõrvalt vaadates on asi ikka teist moodi.Muideks Annaliisa,nüüd oled eksamid teinud ja kindlasti tunned,et prof valmis,küll elu paneb hinnakud paika.Paberipeal kõik ilusti kirjas aga elus tõlgib iga mees(naine) ikka seadusi oma arusaamise järgi ja vastavalt sellele ka käitub.
noorus on ilus aeg
lembit1
Postitusi: 10
Liitunud: E Nov 28, 2005 10:48 pm

Postitus Postitas lembit1 »

Palju õnne Jorril 2000 postitust täis,huvitav kas sa jahil ka käid?
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Ma arvan, et Jorr on käinud elus palju rohkem jahis kui enamus siinsest rahvast. Möödunud nädalal käis Jorr nt 3 päeva jahis, vähemalt (pole sama sektsiooni mehed, aga kuidagi trehvasime jahtide teemal :)).
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Kasutaja avatar
annaliisa
Postitusi: 407
Liitunud: P Okt 14, 2007 8:53 pm

Postitus Postitas annaliisa »

Jorr- ABSOLUUTSELT ei tunne et olen proff valmis. tunnen ennast veel vähem targana kui enne jahitunnistuse tegemist. mis sa arvad et kui end profina tunneksin, siis käiksin siin foorumis? ma ei usu...aga kes teab. seadusi vöib ju erinevalt tölgendada, aga nendest mitte kinni pidamine on ikkagi rikkumine:) ja ausalt öeldes, on see iga inimese oma asi ja kui hästi vaadata siis oli mul isegi küsimärk lause löpus :)
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
Margo
Postitusi: 128
Liitunud: T Jaan 16, 2007 8:31 pm

Postitus Postitas Margo »

Septembris siga passides sattus mul masin raudkangi ja puu kaigaste ette, kahju ligi 40 000 kr + remonditi 1,5 kuud esinduses, õnneks kasko. Põdrale metsa järgi minnes sai kardaan kännust paugu ja jubin maksab 3600 kr. Mazda B2500 . 30p. vana telefon jäi ka koos jahiriietega pesumasinasse.

Ikka juhtub :D
Küsi minult soodsamalt rehve!
www.rehviparadiis.eu
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Postitus Postitas sooviku »

Oh sind õnnetut :D Tuleb käia hobusega jahil,omatehtud odaga küttida ja sõpradega saab vestelda ka lõkkesuitsu abil.
Vasta