Kârbeste kômmutamise abivahend ....

Kuidas õppida tulistama,õige tehnika, teooria ja praktika.
Vasta
peeter

Kârbeste kômmutamise abivahend ....

Postitus Postitas peeter »

Sai kâidud sellise asja peal kôôlumas ja treenimas . Vâga hâsti tehtud riistapuu , kindlasti soetan sellise esimesel vôimalusel . Panen siia ka pildi , kus on seda selgemalt nâha : http://www.hot.ee/aug9/Foorum/RASS_Bench%20RCBS.jpg ja siit saab vaadata videot selle kohta , pildi kvaliteet on keskmine , aga asja olemuse nâeb âra kûll . http://www.rcbs.com/general/videos.aspx , see on siis ûlemine valik .
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Mis selline "mänguasi" meie rahas maksta võiks?
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
peeter

Postitus Postitas peeter »

kakuke kirjutas:Mis selline "mänguasi" meie rahas maksta võiks?


Saaksin selle siit hinnast - 15 % , nagu pikaajalisele kliendile kohane
http://www.midwaysuomi.com/apps/eproduc ... mID=388894 , ehk siis umbes - tâpselt 7999 krooni , ainuke hâda , et peab ootama umbes kuu aega .
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Ma usun,et kui näitad seda mõnele vähegi rauatööd tunvale mehele,on see vähemalt poole odavamalt olemas! Tegin ise (kes "kärbest"käis laskmas)see nägi,midagi autos kaasaskantavat/kergesti demonteeritavat ! Ütlen ,et kasutada neid kergeid asju võib ,aga nii kindel ei ole kui statsionaarsed /masiivsed laskepingid.Selline kerge asi annab ikka kuskilt,pinnasel ,liitekohtadest jne.,mingil hetkel järele! Muidu ,mida prohvim laskja seda suurem on ka kindlasti sellise asja kasudegur! Oleks ostjaid ,selliseid võiks lausa tootma hakata :)
peeter

Postitus Postitas peeter »

Uurisin seda asja ka natuke sellise pilguga , aga isiklikult loobun sellest ideest . Liiga palju liigendeid ja pukse ja spetsiaalne amort selle juures ei kutsu eriti seda aretama . Kui jââvad lôtkud sisse pole asjal mingit môtet . Ja , et teha spetsiaalsed rakised ja allhankena tellida kôik muu vajalik on "vâikepartii" maht umbes 500- 1000 tk . Liiga suur investeering , et saada ûks korralik kaasaskantav laskmise alus . Aga kui keegi suudab teha poole hinnaga samasuguse , vôtaks kohe kaks tûkki ligi .
wsm
Postitusi: 353
Liitunud: P Jaan 15, 2006 9:07 pm

Kârbeste kômmutamise abivahend ....

Postitus Postitas wsm »

Selline alumiinium kostruktsioon, (oli vist RCBS- i toode) , mind küll sinna sellise nikerdise otsa ei meelita. Tundub nagu moona raiskamise riistpuu moodi olema.
Kärbeste kõmmutamisel kasutati minu valmistatud masiivseisd laskealuseid ja lähitulevikus tuleb mul neid jälle lisaks teha. :!:
Eks osavõtjad oskavad rohkem kommenteerida, kuidas neilt lasta oli.
Samas, kui tegemiseks läheb, oleks hea teada, kas on ka teisi huvilisi, kes sooviks omale sellist tugevat lauda.
Järgmise Kärbse võistlusele on oodata juba rohkem osavõtjaid ja tulemas ka tüünitud spets pikamaa relvad. :wink:
Vasta