Mobiiltelefon

Õnnestunud jaht on hea eeltöö tulemus , kuidas teha ettevalmistusi ja mida jahil abivahenditena kasutada.
Vasta
Kasutaja avatar
shikaree
Postitusi: 141
Liitunud: T Dets 23, 2003 6:25 pm

Mobiiltelefon

Postitus Postitas shikaree »

Tere!
Jahimehe üks abivahend on mobiiltelefon. Rääkige, milliseid mudeleid kasutate, nende miinused/plussid ja mida soovitate. Jutu iva selles, et enda moblal hakkab ressurss lõppema, tahaks uue muretseda ja väärt nõuanne(jahipidamise ja üldse metsas turnimise koha pealt) kulub marjaks ära.
seal on teine rebane!
Ats
Postitusi: 933
Liitunud: R Aug 18, 2006 12:14 pm

Postitus Postitas Ats »

Kõik oleneb hinnaklassist, palju raatsid raha raisata ja mis funktsioone kasutad. Nokial 5 klassi seerias peaks miskit olema matkajale (kannatab vett ja põrutust), ise kasutan N73
Kasutaja avatar
Eraser
Postitusi: 400
Liitunud: E Veebr 05, 2007 4:34 pm

Postitus Postitas Eraser »

Kui seis lubab siis N seeria asjapulk koos GPS funktsiooniga, hea metsas orienteeruda ja kui kunagi koeraradari ostmine siis ainult rihma vaja!
LauriV
Postitusi: 50
Liitunud: K Veebr 08, 2006 10:19 pm

Postitus Postitas LauriV »

endal nokia 2630. see suht uus mudel ja tema plussideks oleks hea aku, vähene hind ja tugev vibraalarm. miinus oleks vb tema kaal ja paksus, kuna telefon on hästi õhtuke ja kerge siis võib ta kergesti taskust välja kukkuda
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Väike mobla on metsas hea küll ja selle kadumise vastu(et taskust kukub) hoian alati pika paelaga kaelas.Nii teda kergem ka taskust kätte saada,tõmbad nööriga lupsti välja ja kui samas mingi muu liigutus tähtsam(püssi suunas) siis jääb kohe see taskutoppimisliigutus ära ning jõlgub nööri otsas niikaua, kui aega saad tema jaoks.
noorus on ilus aeg
Ats
Postitusi: 933
Liitunud: R Aug 18, 2006 12:14 pm

Postitus Postitas Ats »

Vat Jorr see sul õige märkus, mobla jahil ikka paela otsas peab olema. Endal samuti paelaga rinnataskus, kui vaja kiirelt kätte saada, siis sikuta paela või kui vaja kiirelt telefonist vabaneda, siis lase aga lahti. Endal viimane hea kogemus paelast oli põdrajahis, kui vaja oli rääkida telefoniga ja keset juttu nägin järsku põtra metsast väljumas teele, lasin telefoni rahumeeli lahti ja põmm põdrale :)
pajero
Postitusi: 83
Liitunud: K Aug 01, 2007 8:18 pm

Postitus Postitas pajero »

kui küttiliinis moblaga latrad oled pool jahti tuksi keeranud
Jutulind
Postitusi: 11
Liitunud: K Nov 21, 2007 9:19 pm

Postitus Postitas Jutulind »

Ise leidsin et ühe ja ideaalse otsimine ei ole otstarbekas. Metsas kolades vana nokia 5110 taskus - levi ideaalne igalpool ja ei ole kahju kui vette kukub ja ära kaob. Enamasti muidugi ka kondoomitrikk abiks. Linnas ja tööl on natuke uhkemat riista vaja, selleks siis Apple iPhone. Ehk siis - ise soovitan siiski metsa vôtta mingi vana, hea, lollikindla ja odava mudeli. Kui GPS vaja, siis selleks eraldi seadmed.
Ats
Postitusi: 933
Liitunud: R Aug 18, 2006 12:14 pm

Postitus Postitas Ats »

pajero kirjutas:kui küttiliinis moblaga latrad oled pool jahti tuksi keeranud


ei ole sinuga sel teemal nõus
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Postitus Postitas sooviku »

Ma ei ole ka pajero jutuga päri,sest tegelikult keerad sa oma latramisega ka teiste meeste jahi tuksi.
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Ma ise olen rõhunud pigem odavusele, sest mobiilid tikuvad ikka kukkuma, uppuma, kaduma jne. Pealegi toimub nende amortisatsioon suure kiirusega. Kasutan hetkel Nokia 6021 ja see on just see, et ei kurvasta eriliselt, kui hävinema peakas. Telefonist oluliselt suurem väärtus on kaart seal sees. Hea oleks muidugi omada kahte mobiili, st ühte jahi ajaks ja teist väljas pool seda, aga ma ise olen nii mugav vend, et ei viitsi kaarte telefonides vahetama hakata, rääkimata sellest, et pidevalt kontrollida, et kas üks või teine tel täis laetud on. Ka on jahid vahel kuidagi äkki kätte tulnud.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
shikaree
Postitusi: 141
Liitunud: T Dets 23, 2003 6:25 pm

Postitus Postitas shikaree »

Telefoni vaja helistamiseks, s.t igasugu timbu-limbut nagu mp3- mängijad, raadiod, gps, kaamera jne külge pole vaja.
Ootan teie kogemusi nagu näiteks, et mul see mudel sada korda maha kukkunud ja ikka pilt ees või mul kukkus kraavi, aga ikka funkab.
Moblal peavad mu arust ka mitte väga väiksed klahvid olema, et külmetanud sõrmedega saaks pihta. Kuidas Nokia 5410 end üleval peab? Praegu on mul 6610, äärmiselt lihtne, aga töökindel. Kukkumisi omajagu üle elanud, uputada otseselt pole saanud.
seal on teine rebane!
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Postitus Postitas honkomees »

Ikka õige, et mida lihtsam ja odavam, seda parem. Aga nupud on neil kõigil na pisikesed.
Ise olen omale soetanud perepaketile tasuta pakutud telefoni (oli mingi 900.- letihinnaga) ja on 2 aastat käinud küll.
5410 on töötelefon ja on ka ligi 2 aastat vatti saanud, olen rahul. Praegu kahjuks selliseid niiskuskindlamaid mudeleid tootmises ei ole, nii vähemalt poes öeldi. Sama mudelit on meie pundis veel paaril mehel, neist üks ka koeramees, töötavad.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Vasta