Mida arvate jahikaaslased?

Kui miskit tahab väljaütlemist , siis siin on koht, kus seda teha.
gunnar
Postitusi: 882
Liitunud: P Aug 22, 2004 4:18 pm

Postitus Postitas gunnar »

lant kirjutas:See aeg jääb kah tulemata, seniks kuni arvatakse, et see võõras mure.


Et siis mida need mehed kellede seltsis kõik ok nüüd teie arvatest tegema peaks ? Kaasa tundma ? Muutusi oma seltsis saate mehed ainult ise teha, ja kui enamikul huvi pole siis, kahju küll, pole midagi teha.
Kasutaja avatar
sammal.habe
Postitusi: 1180
Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm

Postitus Postitas sammal.habe »

minule küll sobib, kui ma saan siit foorumist ülevaate, kuidas erinevates eestimaa nurkades jahiasjad käivad. samas, nii napi alginfo põhjal ei saa teema algataja küll erilistele arvamuseavaldustele loota...
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Ja mis see arvamuse avaldamine aitab? Paneb passiivsete kurtjate elu paika? Kui ise möku olid anti ka vene kroonus peksa lihtsalt niisama... Meil oldakse siiani kahjuks harjunud sellise mõtteviisiga- lähen halan kuskil ja järsku keegi paneb asjad paika. Ise aga peale halamise ja kirumise midagi teha ei viitsi. Kui aga mingi lahendus pakutakse kellegi teise poolt, siis see vaja nii maha teha kui vähegi võimalik- küsid selle vinguja käest-kuda sina siis teeksid- vastuseks ma ei tea, pean mõtlema. Ütled, et tule lähme teeme midagi koos valmis- kohe vastus-mul ei ole aega, vaja kodus last "imetada", remonti teha jne. Pärast aga kuuled külapealt- mees istus päev otsa poe nurga taga, kaanis õlut ja kirus sind taga... Pole mina veel näinud esimeest kes oleks oma kohale "naelutatud" surmani. Tõenäoliselt lihtsalt keegi teine ei viitsinud asjaga jändama hakata ja see "varas" tegi küige rohkem häält.
Muideks ka meie seltsis oli kunagi üsna terav piikide murdmise aeg- asi sai lahendatud nii, et juhatusse valiti 3 mehe asemel 5 ja elu käib suhteliselt aktiivselt. Ei ole see juhatuse esimees või liige jumal taevas- kui mehed rahul ei ole valitakse ringi.
ikka lõbusalt
remington
Postitusi: 77
Liitunud: N Apr 13, 2006 7:09 pm

Postitus Postitas remington »

Mõned kommentaarid kipuvad muidugi teemast mööda minema, aga suurimad tänud paarile keskkonnateenistuse spetsialistile, kes nõus aitama.Lisan juurde paar fakti, siis saate asjast parema ülevaate.Sektsiooni esimees on jahil olles avalikult välja öelnud kuidas ta varitsusjahis lasi kaks pauku tagant järgi tema seasöödale tulnud kahele inimesele, kes tema küsimise peale ei vastanu kes nad on ja panid jooksu.(need isikud tuttaval teada) Ka on ta metses alkoholijoobes olles kallale läinud teisele jahimehele, lõhkudes selle käigus autol ära mingi detaili.Hiljem toimus veel mingi leppimiskoosolek.Ja muidugi vana kännu vanasõnast tulenev kommentaar oli õige ja vastas ta ka otseselt küsija küsimusele.Nädalalõpus peaks ta siiakanti jõudma ja eks me siis aruta kas nimesid ja mõnda ilusat videot ka avaldada.
Kasutaja avatar
soobel
Postitusi: 117
Liitunud: E Dets 13, 2004 11:27 am

Postitus Postitas soobel »

Jagatud mure on pool muret.Kunagi ei tee paha teiste arvamust küsida.
Selleks meil foorum on,et suhelda kolleegide-ja mõttekaaslastega.Kui jahiseltsis selline olukord,siis ju kogu tegevus häiritud.
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

No ma ei saa aru, miks te siis lasete sellisel inimesel esimees edasi olla. Kui tahate temast lahti saada, siis kutsuge juhatus kokku ja võtke maha. Või liikmete enamushäältega. Kuidas kellelgi. Ja kui ütled, et ta metsas alkoholijoobes, siis tee anonüümne kõne politseisse(kui ei taha avalikult seda tea) ja anna vihje. Mees relvaloast kohe ilma. Ja kui ta inimeste suunas juba tulistab, siis miks need inimesed politseisse ei pöördunud??? Võtke asi ise ette.
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Relvaloast võib nii ilma küll jääda aga ka ilma relvaloata saab seltsi esimees olla,sõprade toel muidugi.Kes veel "peenike" poiss tahab olla,see "kandib" püssid sõbramehe arvele ja peab naeru,sest püss olemas,et jahti teha.Seadus ei pääse ligi kuskilt poolt,kui just metsas ise vahele ei jää.Imelik,et kui klubilise alluvusega selts,siis võiks ju klubi asjad korda teha.Või kui relvaluba läinud siis relv ikka politseisse viidaks.
noorus on ilus aeg
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Jorr kanditakse kive- kui relvaloa kehtivus on alla aastaks peatatud, tuleb relvad koheselt anda hoiule politsei relvahoidlasse. Praktikas ei ole politsei selle nn. kohese tähtaja ületamisel enamjaolt trahvi määranud, kuid selline õigus on tal olemas. Kui võetakse relvaluba üle aasta- tuleb lisaks hoiule andmisele ka eksam uuesti sooritada. Seega mis kantimisest siin rääkida-ega mees enne vahele jäämist seda ei tee. Kui aga jääb uuesti vahele nn. ilma relvaloata ja "sõbra" nimel oleva relvaga, siis pühkigu ka sõber relvaloast suu puhtaks. Lihtsam on nn. "must relv" endale muretseda ja sellega nn. salakütti teha. Kuid kas sellise relvaga mees ka ühisjahti julgeb tulla-see iseküsimus-usun, et vaevalt.
ikka lõbusalt
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Siin sa Aivar eksid,mitte aint ei julge tulla ühisjahti,vaid käiakse ja lastakse loomi ka.Ja justnimelt,enda püssiga ilma relvaluba omamatta.Selline on elu,mitte kuulujutt.
noorus on ilus aeg
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

jorr kirjutas:Siin sa Aivar eksid,mitte aint ei julge tulla ühisjahti,vaid käiakse ja lastakse loomi ka.Ja justnimelt,enda püssiga ilma relvaluba omamatta.Selline on elu,mitte kuulujutt.

No siis on need ikka täiseti mõtetud mehed, kes lasevad sellisel asjal toimuda
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Seda arvan minagi- ja järeldan, et nendel meestel, kes sedasi asjal toimuda lasevad on ka endal asjad korrast ära...
Seega pada sõimab katelt :oops:
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Postitus Postitas Beretta »

Õige, Aivar! Siia sobib vanade roomlaste ütlemine: AUDIATUR ET ALTERA PARS!
Vanemad mehed mäletavad ehk filmi "Cramer Vs Cramer", kus nähakse sama lugu kahe erineva inimese silmade läbi.
Kasutaja avatar
Sarvik
Postitusi: 576
Liitunud: E Jaan 08, 2007 3:09 pm

Postitus Postitas Sarvik »

hmmmm,
väga väga sitad mehed kes ei suuda oma musta pesu kodus pesta...

muideks seda saiti ei loe ainult jahimehed....ise rikume oma mainet...tõsiselt kahju sellest....siinjuures siirad tänud jorrile kes kunagi alguses (teemaks oli salaküttimine) seda mulle privas meelde tuletas....
kärbes kirbule!
vana känd
Postitusi: 59
Liitunud: P Jaan 27, 2008 2:18 pm

Postitus Postitas vana känd »

Õigus Teil kõigil, et sitad mehed kes asju niimoodi toimetada lasevad. Need mehed ongi väga ,,lugupeetud`` kopsaka rahakotiga ärikad.Musta pesu ei pesta vaid oli tahtmine teada ka teiste jahimeeste arvamust.Üle ootuste on palju ühendust võetud ka teistest jahikollektiividest ja ega see olukord palju parem ei olegi.Kel raha sel võim ja see kehtestab ka mängureeglid.Eks ole hea seegi, et nüüd on asja vastu hakatud huvi tundma nii keskkonna- kui ka teiste õigukaitsesorganite poolt.Lugupeetud kommenteerijad,ärge kalduge teemast kõrvale ega tehke oletusi. Arutasime siin teema algatajaga asja ja nüüd võiks teema lukku panna kuna arusaamised ja mõtted asjast on kõigil erinevad.
Pikk
Postitusi: 375
Liitunud: K Mai 26, 2004 4:35 pm

Postitus Postitas Pikk »

vana känd kirjutas:Õigus Teil kõigil, et sitad mehed kes asju niimoodi toimetada lasevad. Need mehed ongi väga ,,lugupeetud`` kopsaka rahakotiga ärikad.Musta pesu ei pesta vaid oli tahtmine teada ka teiste jahimeeste arvamust.Üle ootuste on palju ühendust võetud ka teistest jahikollektiividest ja ega see olukord palju parem ei olegi.Kel raha sel võim ja see kehtestab ka mängureeglid.Eks ole hea seegi, et nüüd on asja vastu hakatud huvi tundma nii keskkonna- kui ka teiste õigukaitsesorganite poolt.Lugupeetud kommenteerijad,ärge kalduge teemast kõrvale ega tehke oletusi. Arutasime siin teema algatajaga asja ja nüüd võiks teema lukku panna kuna arusaamised ja mõtted asjast on kõigil erinevad.


Jah kahjuks on nii et "AS Eesti Vabariik" on kõige alus raha. Kui sul ikka seda puru on siis on ikka juriidiliselt kõik korras (JOKK). Ikka on nii et moosivarguse eest lüüakse näpud sahtli vahele aga suurte asjade eest võetakse lihtsalt käendusele ja tehakse verbaalset ata-ata.

Olen oma suht lühikese elu jooksul näinud piisavalt kuidas võim ja kord taandub raha ja sõbrasuhte eest. Kuidas mõned mehed saavad endale lubada rohkem kui teised.
Loodan et selles juhtumis saavad mehed selle mis nad on teeninud.
Ka halb kogemus on kogemus!!!!!
Vasta