Venemaa jahifoorum.

Kui satud netis surfates huvitavatele lehekülgedele ,siis siia võiks neid teemade kaupa kirja panna.
Üllar Tamm
Postitusi: 894
Liitunud: N Okt 13, 2005 12:45 pm

Re: Venemaa jahifoorum.

Postitus Postitas Üllar Tamm »

Mul omast Argo`st ca 400 pauku tehtud, siiamaani küll mingeid probleeme pole olnud. Need gaasikolvi rõngad ka ilusti ühes tükis veel püsivad :P Kui mälu ei peta, neid seal 3 tükki kolvil. Tunduvad teised mingist kergsulamist olevat. Selle kolvi ülesanne ju ainult luku rulltappide lahtilükkamine, käik ca 1,5 cm.
Ise oletan, et selline viga ikkagi moonast tingitud. Kui kasutada automaadi jaoks mõeldud moona, millel laeng suurem, võib matakas tõesti neid rõngaid lõhkuda. Oletan, et võib tekkida sarnane efekt nagu külmaga diiselauto käivitamisel eetri abil. Kui käivitusabi väheke rohkem saab, võib vaja minna mehaaniku abi kolvirõngaste vahetusel :wink:
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: Venemaa jahifoorum.

Postitus Postitas andrus »

kaidojaht kirjutas:HK poolautomaat on tõeline vene relv, ise nägin kus iga teine pauk kiilus kinni. Sellel mehel relv ainult laguneb. Riihimäe messil sai siis juppe küsitud, müüja ütles, et sitt relv ja juppe tahavad kõik kes umbes 5000-6000 pauku lasknud. Tegu vintrelvaga SL8 kui ei eksi. See mees kohe kindlasti vene padrunit läbi raua ei aja.


Normaalne jutt nii sinu kui müüja poolt :? .Tean mitmeid mehi kellel HK SLB ja mitte keegi ei virise .Peale vene moona on ka muud saasta mida saab rauast läbi lasta.

Vene relv elab üle absoluutselt kõik olukorrad aga tema kasutus mugavus jätab tõsiselt soovida.
jahismurf
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Re: Venemaa jahifoorum.

Postitus Postitas kakuke »

See 5-6 tuh paugu jutt on tõesti naljakas. Selle laseb tõsisemalt laskmisega tegelev inimene ära 5-6 aastaga, aga keskmine jahimees kes heal juhul teeb aastas 200 pauku ära 30 aastaga. :M
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
kaidojaht
Postitusi: 141
Liitunud: R Okt 29, 2004 8:46 pm

Re: Venemaa jahifoorum.

Postitus Postitas kaidojaht »

Küsisin üle, relvaks HK SLB, purunenud lööknõela vedru, gaasikolvi rõngad, luku esimene ots, lukukoda on nii kulunud, et peksab lukku relsilt välja ja kiilub kinni. Väga õnnetu relv. Enamus pauke on tiirus tehtud, paugu hind 3,80. Paugud ei ole Deerhunterist ostetud. Püss on mõnus aga laguneb liiga palju. Kui tahate täpsemalt teda otsige omanikud üles ja küsige, ei piisa sellest kui oled ühte püssi käes hoidnud ja paar pauku teinud.
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: Venemaa jahifoorum.

Postitus Postitas andrus »

Kui minu relv oleks nii palju lagunenud oleks ta juba ammu ahjus.
jahismurf
Vasta