sooviku kirjutas:See on sigade söödakäru,millest honkomees rääkis aga veiste sööda- või jahukäru on sarnane börsikuulutuses näidatule.Aga,et põrsast pehmeks ja mahlaseks saada küpsetage teda algul fooliumis(oli vist mingi 5-6 tundi)ja siis foolium ära ning süte peal pruuniks .Tuleb väga viss värk.Hea vaheldus pidevale šašlõkitamisele.Enne mehed põrsa juures ära ei saa,kui alles ainult kondid .
Tegelt peaks selle fooliumi töö just need igasugu pealemääritavad möksid ära tegema. Tekib nö glasuurist koorik.
Sakslane sulle- mul ila paljast jutust tilkus, nüüd pilt kah veel juures Tegelikult tekib koorik lihale peale ka ilma nn. mopimatta. Võrdluseks kasvõi lihagrillimine. Algselt tsipa suuremat kuumust-boorid kinni ja siis vaiksemal kuumusel küpseks. Kui aga määrid marinaadiga kõrbeb see kuumuses veel lisaglasuuriks (nagu paneeritud liha). Asi igastahes näm nämm paistab olema...
Noh,ma ei tea ja pole ise kokk ka.Igatahes minule on kolmel eelneval korral juhtunud sitked loomad.See fooliumis tehtud oli küll hea ja pehme ja mahlane.Eks saab kindlasti ka teisiti liha heaks.
Me oleme sellepärast noaga pealt koorinud, et siis on kogu aeg tegevust ja napsi võtmist ning see toimetamine sea ümber sisustab ilusti õhtu ära. Seda on eriti mõnus küpsetada siis kui väljas on ca'5 kraadi külma, vann kiirgab soojust ja külmarohtu läheb ka paremini.