varesed ja Sergo (oli: aruteluks, arvestades seadusi)

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

ja veel tahan lugupeetavatele öelda, et kui on asjalikke ettepanekuid siis olen nõus kaasfinantseerima artiklite, mõtteavalduste, reklaami avaldamist antud temaatika piires millises ajakirjanduses iganes kui ise tõesti nii väetid oleme jahumaks teemal palju-palju aga keegi ei tee isegi teist nägu.

Kus on siis rohelised kes räägivad looduse tasakaalust kui käib puhas röövlipoliitika kaitsetute vastu meie, inimeste poolt loodud tingimustes? Kas tugevama õigus linnuriigis, seda meie poolt respekteerituna?
Muuseas, ornitoloogide list oli nende fruktide poolt teostatavast puht tühi, ilmselt paari kure teekonna jälgimine ja mõne kotka vaatlemine võtab kogu nende eelarve.
laffaa
Postitusi: 31
Liitunud: N Jaan 06, 2005 5:34 pm

Postitus Postitas laffaa »

Mul esivanem rääkis kord sellise loo, et üks mees oli mustvarestest nii lahti saanud, et öösel, kui nad puu otsas magasid, tegi ühe paugu, mis nad lendu hirmutas ja sedasi iga öö. Ma ei tea muidugi, mitu ööd ta paugutas niimoodi, aga varestest sai lahti. Paistab, et neile ei meeldinud pimedas lennata ja kolisid teisse kohta.
koopaorav
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Õige ehk küll,aga katsu sa linnas öösi üks jahipüssipauk lahti lasta?Varesega ju nii,et ega ta linnupesade rüüstamist ka siis jäta kui enda kodu juurest minema lööd.
noorus on ilus aeg
soul
Postitusi: 124
Liitunud: N Jaan 27, 2005 1:22 am

Re:

Postitus Postitas soul »

kaliiber
Postitusi: 327
Liitunud: N Apr 14, 2005 10:45 am

Re: varesed ja Sergo (oli: aruteluks, arvestades seadusi)

Postitus Postitas kaliiber »

Kui siit: http://www.hot.ee/spioonipood/laser.htm üks piisava võimsusega toode soetada ja seda pesal istuvatele varestele kuskilt kaugemalt küljepealt silma lasta peaks kah lahti saama...
Vasta