Napier Power Pellet Lube

Arutelud ja küsimused-vastused õhkrelvadest.
Vasta
Reps
Postitusi: 21
Liitunud: R Sept 19, 2008 1:07 pm

Napier Power Pellet Lube

Postitus Postitas Reps »

Tere,

Kas kellegil on kogemust sellise tootega.
Infot leiab siit ja siit
Sai rootsist ostetud siin ühed kuulid ja müüja pani pakki kaasa nagu extraks.
Ma ei tea kas nüüd mökerdada sellega või mitte omma kuule?

Äkki on kellegil kogemust?
baikal
Postitusi: 121
Liitunud: T Juul 24, 2007 3:45 pm

Re: Napier Power Pellet Lube

Postitus Postitas baikal »

Reps kirjutas:Tere,

Kas kellegil on kogemust sellise tootega.
Infot leiab siit ja siit
Sai rootsist ostetud siin ühed kuulid ja müüja pani pakki kaasa nagu extraks.
Ma ei tea kas nüüd mökerdada sellega või mitte omma kuule?

Äkki on kellegil kogemust?


Vaata, Reps, ütlen kohe, et mul selle lubrikandiga mitte-mingit kogemust pole. Kirjutan aga vastust sellepärast, et mul on igasuguste teiste "kataloogikaupade"-ga kogemusi, mis reaalses elus järeleproovituna jätab loodetud efekti 0-lähedaseks. Olgu see siis X1-R automootorite vallast kuni juuksekasvu vohama panevate geelideni-õlideni välja....kiilaspeadel :lol:

okei. Lugesin just tootetutvustust ja seakohal, kus lubatakse 50% suuremat täpsust ja mida iganes veel, lõpetasin. Vägisi meenuvad ja kangastuvad reklaamiklipid 90% läikivamatest (??? võrreldes millega???) juustest või 75% valgematest hammastest.....

Come on, mehed! Lased ilma vastava lubrikandita karbi kuule ära ja saad nt. 4200 silma.... Siis õlitad teise karbi kuule ära ja saad.... 6300 silma vä? :twisted: Teades, et karbis on 500 kuuli ja märklauas keskel suurim number 10, saaksin mina maksimaalse tulemuse 5000 !!!! :mrgreen:

Heaküll. Polnud hea näide. Selge on aga see, et parimad tootjad katavad oma tinakuulid juba ise vastavate määretega-katetega-kihtidega, et saavutada parim võimalik tulemus kogenud laskja püssist väljalastuna..... (Nt. RWS jt.) Aga jah. Tee katse ära ja valgusta meid ka oma resultaatidest. Algatuseks osta karp halvimaid saadaolevaid 29- krooniseid hiina tinaplönne, põruta kogu see kupatus ilma õlitamata piki märklauda ja loe silmad kokku. Siis mine poodi ja osta teine karp samasuguseid veel - õlita ära ja saada ka need märklaua poole teele...Loe silmad kokku ja ütle meile ka. Vean kümme ühele kihla, et sa saad mitte parema tulemuse, kui 15%. Ja need 15% lisaprotsenti ei tulnud mitte imeõlist vaid sellest, et sa omandasid eelmist karpi väljatulistades endale laskmiskogemusi juurde. Lihtsalt nii. :P Terviseks! (b)

-baikal-
Kasutaja avatar
Delta
Postitusi: 452
Liitunud: P Juun 10, 2007 2:42 pm

Re: Napier Power Pellet Lube

Postitus Postitas Delta »

Mulle millegipärast meenusid ka need imevidinad, mis lubasid autodel kütusekulu vähenemist, võimsuse suurenemist ja mootori eluea kasvu.

Üldiselt olen aru saanud nõnda, et kuulide õlitamine vedrupüsside puhul ei ole vajalik, kuna silinder/ kolb on määritud ja iga lasuga lendub sealt mikroskoopilistes kogustes määret, millest piisab. Küll olen kuulnud kuuide õlitamisest seoses co2 ja eelaetavate õhkrelvadega.

Mida kindlasti vaatama pead, et asi ei põhjustaks diisliefekti, seda enam, et Diana 350 pole just tongipüss. Ka pidavat tavaline õli olema suurtel kiirustel pigem piduriks. Väidetavalt siin on küll tegu mingi seguga, kuigi koostist netis väljas ei ole.

Aga kui tasuta anti, siis võid ju ära proovida. Saame meie ka targaks. Õlitamiseks soovitaksin võtta mõni tühi kuulikarp, pane svammiriba põhja (JSB-del on kohe tehasest selline kaasas), tilguta sinna mõned tilgad "imerohtu" ja kata svamm ühe kihi kuulidega. Nüüd võid karbi tasku panna ja natuke ringi käia või lihtsalt kuule edasi-tagasi veeretada, kuniks kuulid saavad kaetud kerge määrdekihiga. Ja siis testi.

Ning kui meeletu hüpe kiiruses ja täpsuses jääb saavutamata, võid alati määret kasutada lihtsalt raua puhastamiseks. Reklaam lubab ka selle eest hoolt kanda. :wink:
Springers are like Muscle-Cars - Classic, Heavy and Never out of style...
http://airgun.planet.ee
Vasta