Põdra süda.
Põdra süda.
Oskab keegi anda retspeti põdra südame jaoks?
Re: Põdra süda.
Olen lõiganud väikesteks tükkideks, maitsestanud soola ja pippraga(liha üldmaitseainega) ning praadinud koos ohtra sibulaga! Tulemus väga hea, õlle kõrvale mõnus võtta! Kui muidugi naine enne nahka ei pista!!!
Enne lasku ikka sihi!!!!
Re: Põdra süda.
Põdra süda läbi hakklihamasina koos pekisema suitsutatud sealihaga ja kotletiks ilma jahu,riivsaia ja munata ning kotletiks,pipar ,sool muidugi ka. Seni pole tahtnud muid variante proovidagi. Vahekord lihaga ca`1/1-le.
Alati on rohkem kui 2 võimalust!
Re: Põdra süda.
Keedetud soola ja pipra ning loorberi lisandiga , seejärel fileeritud kujul kaussi pandult kergelt magushapu marinaad porgandi , sibulalõikude , pisukese küüslaugu lisandiga ja külmkappi päevaks paariks seisma panna
Juurde serveerides pisut jahimehe kastet ja hapukurki - pole just kõikse lihtsam teha , kuid suure häda ja nälja korral ajab asja ära
Juurde serveerides pisut jahimehe kastet ja hapukurki - pole just kõikse lihtsam teha , kuid suure häda ja nälja korral ajab asja ära
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
Re: Põdra süda.
Meil läheb ühisjahis põdra süda enne maksa pannnile (tahab rohkem küpseda kui maks). Pärast maks ja muu nämm juurde . Aga kui maitseainetega lihtsalt ära keedad nagu keelegi- leivakatteks etem kui poest ostetud jahune vorst. Veel on naine teinud pirukaid ja tõesti pekise sealihaga läbi hakkliha masina- väga hea täidis.
ikka lõbusalt