Relvaga välismaale!

Siin võiks esitada küsimusi , mis puudutavad jahindus- ja relvaalast seadusandlust ,et oma ala tundvad inimesed saaksid teile vastata.
Vasta
imzz
Postitusi: 27
Liitunud: K Aug 23, 2006 1:54 pm

Relvaga välismaale!

Postitus Postitas imzz »

Sõbrad Poolast kutsusid mind enese juurde jahile! Mis dokumente on mul vaja et oma relva kaasa võtta? Mul on olemas kehtiv Euroopa Tulirelvapass, aga kas on veel midagi vaja? Oleks abi eest tänulik!!
Enne lasku ikka sihi!!!!
kraavik
Postitusi: 378
Liitunud: E Okt 03, 2005 4:06 pm

Re: Relvaga välismaale!

Postitus Postitas kraavik »

Muidu ei pea vist rohkem midagi olema (ei tea, et Poola nõuaks eraldi luba relvaga riiki sisenemiseks), aga Läti Vabariigiga on selline paha lugu (see on ka sinu Euroopa Tulirelvapassis kirjas), et nemad tahavad sulle anda enne loa, kui nende riiki tulirelvaga sisse võid sõita. Selle loa saamiseks pead Riiga politseivalitsusse minema ja relva kaasa võtma :D Aga lihtsam on vist püss ära peita ja tuima näoga Lätist läbi sõita. Schengen ju ja vahelejäämise risk on minimaalne (kui just autoga avariid ei tee vms).
Kasutaja avatar
AndresR
Postitusi: 187
Liitunud: L Aug 25, 2007 5:16 pm

Re: Relvaga välismaale!

Postitus Postitas AndresR »

kraavik kirjutas:Muidu ei pea vist rohkem midagi olema (ei tea, et Poola nõuaks eraldi luba relvaga riiki sisenemiseks), aga Läti Vabariigiga on selline paha lugu (see on ka sinu Euroopa Tulirelvapassis kirjas), et nemad tahavad sulle anda enne loa, kui nende riiki tulirelvaga sisse võid sõita. Selle loa saamiseks pead Riiga politseivalitsusse minema ja relva kaasa võtma :D Aga lihtsam on vist püss ära peita ja tuima näoga Lätist läbi sõita. Schengen ju ja vahelejäämise risk on minimaalne (kui just autoga avariid ei tee vms).

Seda peitmis varianti küll ära katseta,võib kehvasti lõppeda!
kraavik
Postitusi: 378
Liitunud: E Okt 03, 2005 4:06 pm

Re: Relvaga välismaale!

Postitus Postitas kraavik »

AndresR kirjutas: Seda peitmis varianti küll ära katseta,võib kehvasti lõppeda!


Kui tahad Lätist luba saada, siis Riiani pead nagunii seadust rikkuma, sest loa saamiseks tuleb relv ette näidata :VS Minule igatahes kunagi läti piirivalvur küll soovitas, et kui ei kavatse relvaga lätis pauku teha, siis pole mõtet hakata seda luba taotlema. Aga loomulikult - kindlam on reisida loaga ja ma ei usu, et selle saamine ületamatult raske oleks. Tee viib ju nagunii Riia küljealt mööda ja kui vastava ametnikuga asjad enne telefonisti kokku leppida, siis peaks asi kiiresti käima. Kuigi lätlaste puhul ei tasu milleski kindel olla :D
Kasutaja avatar
valdo
Postitusi: 157
Liitunud: N Mai 04, 2006 4:44 pm

Re: Relvaga välismaale!

Postitus Postitas valdo »

Usun, et kõige mõistlikum oleks saada külalisjahiks kasutatav relv küllakutsuja poolt kasutamiseks. Sel juhul peaks paberimajandus ja seaduse rikkumine Lätis ära jääma.
Vasta