8X57 JR
Re: 8X57 JR
mitte JRS ega JS-i pole vaja vaid just seda JR, oskab keegi veel pakkuda kust saab?
looma tuleb otsida jälgede lõpust
relv on küll drilling jah, aga see pole anomest muretsetud
Ma ei mäleta nüüd seda Anome oma tähe kombinatsiooni aga sellele relvale oli mehel moona muretsemisega ikka tõsiselt probleeme.
jahismurf
nende neti lehelt otsisin, kuid konkreetset kaliibrit mida vaja neil pakkuda seal pole
mõtlesin et äkki mõni sell siin foorumis omab sama kaliibriga relva aga vist ei ole sellist meest
mõtlesin et äkki mõni sell siin foorumis omab sama kaliibriga relva aga vist ei ole sellist meest
Uuri , Google annab ikka vastuseid ja eks seda moona tuleb ikka tellida vist - ilmselt on tegu vana Saueri drillinguga ... Või siis SELLIER & BELLOT 8x57 JR moona ju ikka on võimalik saada , iseasi , mis see maksma läheb
Edu siiski
Edu siiski
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
Kõige lähim koht, kus seda moona saab on vast Helsingi.
Siin kivi relvamüüjate kapsaaeda, kui sellise kaliibriga relvi müüd, siis hoolitse ka moona saadavuse eest.
Siin kivi relvamüüjate kapsaaeda, kui sellise kaliibriga relvi müüd, siis hoolitse ka moona saadavuse eest.