Naljatase viimases ajakirjas

Väikesed arutelud ajakirja "Eesti Jahimees" artiklite teemadel.
Vasta
kaalikas
Postitusi: 274
Liitunud: T Aug 24, 2004 10:45 am

Naljatase viimases ajakirjas

Postitus Postitas kaalikas »

Võibolla ei oma piisavalt humorisoont või on tegemist aprillikuuga,aga artikkel Kohtumine jahiretkel ei sobi küll sellesse ajalehte,selleks on mingid muud murzilkad!Vääna-Jõesuu ümbruses ei ole esiteks viimased tuhat aastat ühtegi karu nähtud(julgen väita kuna kondan pidevalt piirkonna metsades ringi,kuigi jahikirjas olen Kehras)teiseks on Vääna seltsi esimees kõigile teadaolevalt hr.Rein Proses ja tuginedes artiklis sisalduvale killule-sektsiooni jahimaadel pole karusid kuigi palju-võib küll öelda,et ajakirja tõsiseltvõetavus hakkab minu silmis langema(isegi üks karu oleks siin haruldus aga kui ei ole kuigi palju siis on ilmselt tegu roheliste mehikeste juhtumiga),mille jaoks nisukest pläma vaja on kirjutada kodanik günekoloog Stasi nime all ei saa aru,ja muidugi jahiraadiote sagedusi puudutav nupuke on nagu alati asjast natuke kaugemal seisvale inimesele mõistatus! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

P.S Ma saan muidugi aru ,et see on anekdoot ,aga inimene kes võtab ajakirja kätte lootuses sealt midagi asjaliku leida,võib nagu pettuda!!Muidugi koera sitaaugu pilt on ka kõva tase!!!!!!!!!
In fact You look like a shit!
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: Naljatase viimases ajakirjas

Postitus Postitas aivar00 »

Eks ta sinna aprilli kanti pidigi jääma- ise pole nagu günekoloogi metsas trehvanud, kuigi aravan, et nemadki käivad metsas jalutamas kui "kabinetist" välja saavad. Ikka künoloogid- ja see ka vast rohkem teenistuskoertega tegelejate nimetus. "Maakeeli" ikka jahimees või koeramees. Vanast ajast seondub vähemalt minu kandis jahimees ka kohe jahikoeraga- seltskonnas ikka küsitakse- mis jahikoer sul on kui ise jahimees oled?
ikka lõbusalt
lagle
Postitusi: 8
Liitunud: R Dets 05, 2008 8:30 pm

Re: Naljatase viimases ajakirjas

Postitus Postitas lagle »

Seda karu ei nähtud mitte Vääna-Jõesuus vaid hoopis Padisel.
Viimati muutis lagle, R Dets 26, 2008 12:51 pm, muudetud 2 korda kokku.
kaalikas
Postitusi: 274
Liitunud: T Aug 24, 2004 10:45 am

Re: Naljatase viimases ajakirjas

Postitus Postitas kaalikas »

no hakkab tulema,sellest ma saan juba aru,aga Padise ja Vääna -Jõesuu vahe on ikka oma mõnikümmend km-i,mul tekkis kohe kahtlus,et Vääna -Jõesuu ja sood ja rabad,ainuke raba on siin Sõrve raba ja see on Jõesuust väga kaugel,järgmine raba on teispool Vääna küla poolkinni kasvanud järve juures kus kodanik mõni aeg tagasi kuldi käest lõhkuda sai,no nüüd on pilt selge!!!!!!!!!!!!!
Ilusaid Jõule KÕIGILE!!!!!!!!!!!!!
In fact You look like a shit!
Vasta