Ilvesenaha parkimise võimaluse otsimine
Ilvesenaha parkimise võimaluse otsimine
Meid Läänemaal on huntide ja ilvestega õnnistatud. Nagu limiidid saadud siis ka kohe täis lastud. Hundilimiit lasti täis isegi ilma lumeta. Ka hundi lisalimiit sai kibekiirelt täis lastud. Nüüd ootame lisalimiidile lisalimiiti. Sama lugu ilvestega. Nädalavahetusel õnnestus tabada lisalimiidi esimene ilves. Nüüd on mure suur. Kus saaks nahka parkida ?
Re: Ilvesenaha parkimise võimaluse otsimine
Aim small, miss small!
Mis seisus nahk on? Kas olete viitsinud naha ära ka puhastada? See aasta olen ühe ilvese ja hundi teinud, rebastast ja kährikutest rääkimata.
Minu koduleht: http://andrusmuru.planet.ee
Andrus M kirjutas:Mis seisus nahk on? Kas olete viitsinud naha ära ka puhastada? See aasta olen ühe ilvese ja hundi teinud, rebastast ja kährikutest rääkimata.
Ole nii hea parkal kui tahes, aga ma kipun arvama, et logistiliselt ei tule küll keegi ühte nahka Tallinnast Pärnusse parkimisse tooma ja pärast järele

-
TiitR kirjutas:Andrus M kirjutas:Mis seisus nahk on? Kas olete viitsinud naha ära ka puhastada? See aasta olen ühe ilvese ja hundi teinud, rebastast ja kährikutest rääkimata.
Ole nii hea parkal kui tahes, aga ma kipun arvama, et logistiliselt ei tule küll keegi ühte nahka Tallinnast Pärnusse parkimisse tooma ja pärast järele...aga mine hulle tea.
Mis see Tallinn-Pärnu ots siis nii müstilist on

rajaleidja kirjutas:TiitR kirjutas:Andrus M kirjutas:Mis seisus nahk on? Kas olete viitsinud naha ära ka puhastada? See aasta olen ühe ilvese ja hundi teinud, rebastast ja kährikutest rääkimata.
Ole nii hea parkal kui tahes, aga ma kipun arvama, et logistiliselt ei tule küll keegi ühte nahka Tallinnast Pärnusse parkimisse tooma ja pärast järele...aga mine hulle tea.
Mis see Tallinn-Pärnu ots siis nii müstilist onIlvese nahk vast ei ole nii igapäevane asi, et natuke pikem ots autoroolis ette võtta. Oodata ja loota, et naabermajja parkal koliks on vist natuke mõtetum.
Miks just naabermajja? Kas siis igas korralikus linnas polegi oma parkali töökoda?

Ma vist ilvest soma kodulinna parkalisse ei julgeks viia. Näis, viin see kuu mägra ja paar kobrast prooviks, et kuidas asjad edenenud on. Rebaseid peaks ise parkima hakkama... aga kuidagi nadisti on aega... terve rõdu on rebaseid täis. Loodetavasti saan enne kevadet nad kas ära roogitud või siis kotkastele söödetud (nii ehk naa lähevad lihakehad kotkastele). Ma usun, et kui ilves korralikult puhastatud ja sama lihtne kui rebase parkimine, peaks Baltichunterist saadud kiti abil üsna ok olema seda parkida. Muidugi, esimeseks nahaks ilvese nahka parkima ei hakkaks.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Minu teada Eesti Post ei ole veel pankrotti läinud ja saatmiskulud ei ole ka ületamatud kui puudub aeg või soov ise kohale sõita.
Minu koduleht: http://andrusmuru.planet.ee
Olen natuke asja uurinud. Järsku on veel keegi kellel see teema käsil on. Praeguse seisuga on ilvest, hunti parkida võimalik järgmistes kohtades:
1. Eurotann OÜ. Keila, Karjaküla, Keila tee 2, 6790290
2. Skineks OÜ. Jõgeva, Suur 49b, 7762190/5058681
3. Kuuste Karusnahk OÜ. Tartu, Tehase 19a, 7476394, endine ELPIS PMP.
4. Eesti Parkal OÜ. Rapla, Raikküla vald, Kõrvetaguse k., 53653728 (käib pankrotimenetlus)
5. Eraisik, enne Audru Karusloomakasvatuse parkimistöökojas töötanud (andmed puuduvad)
Kui keegi oskab täiendada või neid kohti iseloomustada, oleks - hea.
Ah jaa, ilvese naha võtsin korralikult maha ja mõnede soovituste järgi pistsin kilekotiga sügavkülma.
1. Eurotann OÜ. Keila, Karjaküla, Keila tee 2, 6790290
2. Skineks OÜ. Jõgeva, Suur 49b, 7762190/5058681
3. Kuuste Karusnahk OÜ. Tartu, Tehase 19a, 7476394, endine ELPIS PMP.
4. Eesti Parkal OÜ. Rapla, Raikküla vald, Kõrvetaguse k., 53653728 (käib pankrotimenetlus)
5. Eraisik, enne Audru Karusloomakasvatuse parkimistöökojas töötanud (andmed puuduvad)
Kui keegi oskab täiendada või neid kohti iseloomustada, oleks - hea.
Ah jaa, ilvese naha võtsin korralikult maha ja mõnede soovituste järgi pistsin kilekotiga sügavkülma.
Kas,altpoolt ka sama ilus on
.Minul oskasid Jõgeval hundinahale mõned augud juurde tekitada ja ka molu jäi imelikult lühikeseks.

Naine võib olla,koer peab olema!
Auke juurde tehtud ei ole. Suht korralik töö. Meie vana jääger viib kõik oma nahad Jõgevale ja on ka rahul. Millega võib viriseda on vast see, et kõrvad on vähe lontis.
küll siga pori leiab
Lisaks veel Märjamaa lähistel parkimistöökoja Skanditan,tel.5510549.See on see,mis jäi järgi mainitud Eesti Parkalist,nüüd siis uute omanikega ja kasumis ettevõttega.Need kutid parkisid ka jääkaru Fransi nahka,isegi lehes oli pilt.
Edu
Edu
Jõgeva omad tegid või hakkasid tegema seda loomaaia ninasarviku nahka.
Naine võib olla,koer peab olema!
jõgeva omadega nagu naistega -kuda päevad on olen näinud neilt 5+ ja ka väga kehvi töid