Winchester 1895 lever

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
duv
Postitusi: 582
Liitunud: N Jaan 08, 2009 10:48 am

Re: Winchester 1895 lever

Postitus Postitas duv »

honkomees kirjutas:
Kaupo Kindsigo kirjutas:Võlaõigusseadus: § 157. Käsirahaga tagatud lepingu täitmata jätmise tagajärjed
...
(2) Kui käsirahaga tagatud leping jääb täitmata muul põhjusel kui käsiraha andnud lepingupoole süü tõttu, võib käsiraha andnud lepingupool nõuda käsiraha tagastamist.

kas ma vaidlen, aga mida näitab praktika kasvõi äsjamöödunud kinnisvarabuumi ajast: ikka nõuab vaene klient arendajalt oma notariaalselt kinnitamata käsirahalepingu järgset maja/korterit, aga arendaja naerab näkku ja ütleb et mul ostja suurema hinna eest, maksa rohkem, ei saa korterit, oota jne jne. Ja iga kord rõhutavad pärast asja lahkajad teistele õpetuseks - ilma notariaalse lepinguta ei tohi mingit käsiraha maksta...

Ja kui sulle pole imekombel juhtunud aumehest ärimeees (mis tegelt juba määratluse järgi võimatu), siis jäädki oma käsiraha tagasi nõudma, kohtukulud on liig, väiksemate summade (nt püssiostu puhul) ei tasu ära, advokaadi tunnitasu on suurem.

Kulla mees! Püüa ikka asjadel vahet saada kinnisvaras liigutatakse miljoneid, kus võibolla tõesti tekib inimesel kiusatus peale raha kätte saamist firma pankrotti lasta, pealekauba tegeles vahepealsel ajal suure kasu teenimise eesmärgil palju petiseid kinnisvaraga. Relvapoe omanik(võib nad vast eestis sõrmedel üles lugeda), kes viimased 10-15aastat palehigis oma äri üles ehitanud on ei hakka ju ometi 5-10 tonni nimel oma nime rikkuma või äri kinni panema. Kui sa üldse kedagi ei usalda siis püüa asja vähemalt loogiliselt võtta. Eks halba ole me vast kõik elus kogenud, aga sellegi poolest pole mõtet kibestuda ja kõiki kahtlustama hakata, omal lihtsalt pärast sitt eleda.
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Re: Winchester 1895 lever

Postitus Postitas honkomees »

duv kirjutas:...kes viimased 10-15aastat palehigis oma äri üles ehitanud on ei hakka ju ometi 5-10 tonni nimel oma nime rikkuma või äri kinni panema....

olen oma eriala tõttu üsna palju tegelenud ka pankrotistunud firmade dokumentidega, tihti on pankrot nö ehtne ja omanik kibestunud, kes viimased 10-15 aastat firmat üles ehitanud ja siis äkki hakkab kõik allamäge minema. Selles situatsioonis on juba moraalselt lihtne võtta kliendilt mis võtta annab kuna niikuinii on pankrot ukse taga, nimest pole enam midagi.
Egas ma ei arvagi et relvapoe pidajad mingid pätid on (ehkki olen healt jahikaaslaselt kuulnud kuidas nimesid nimetamata poe omanik raius kui rauda, et garantiilline optika on korras, samas müüja oli kah päri et asi mäda!), aga parem karta kui kahetseda: ikka sularaha asja vastu ja asi ants!
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Kasutaja avatar
Eerik
Postitusi: 128
Liitunud: T Jaan 20, 2009 7:11 pm

Re: Winchester 1895 lever

Postitus Postitas Eerik »

See teema on küll nüüd täiega tõelise suuna võtnud ! Kadunuke isand John Moses Browning (January 21[1] or January 23,[2] 1855 – November 26, 1926), , nii oli vist tema lugupeetud nimi , keeraks küll hauas ringi kui sattuks seda siin lugema .
Vasta