topised

2004. aasta teemad
Teder
Postitusi: 417
Liitunud: N Okt 07, 2004 3:17 pm

Postitus Postitas Teder »

Võta linnul nahk maha tupena, enne seo noka külge niit, et õiget pidi saaksid tõmmata. Pargi nahk maarjajääga ja mürgita arseeniga või vaskvitrioliga, pane kilekotti ööpäevaks, Lihakeha järgi tee takust ja takunöörist täpne jäljend. Torka sellest takukerast teritatud varras läbi tagant ettepoole, varras siseneb pärakast ja väljub lagipeast. Tõmba nahk topisele. Jalgadele sisestatakse teritatud varras talla alt ja lükatakse külje pealt topisesse sealt kus jalg väljub kehast. Varras kinnitatakse(keera teine ots konksu ja tõmba tagasi topisesse.) Siis keerad varda(jala) õigesse asendisse. Sama tiibadega. Kui tiivad jäävad keha ligi, kinnitad lihtsalt pealtpoolt keha külge. Topi takku juurde sinna kuhu vaja (jalad, kael tagumik jne. Õmble augud kinni 8-pistes. Pane alusele, (samad traadid, mis tulevad talla alt välja) värvi, mida vaja (jalad nokk, kulmud). Pane paika silmad. Kui nahk on kuivanud, pane õigele kohale märg lapp peale.
KÕIK
EDU SULLE?
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

et kust seda maarjajääd siis tänapäeval saada? vahepeal liikus seda lademetes, aga kui mingi hetk otsisin seda... siis ega eriti ette ei jäänud. ette jäid hoopis igast saksamaa kallid kemikaalid... isegi kemikaalide riiulist ei saanud (TYMRI :? ). äkki pajatad, et kust sina seda saanud oled? või keski teine?
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Teder
Postitusi: 417
Liitunud: N Okt 07, 2004 3:17 pm

Postitus Postitas Teder »

Sain maarjajääd ühe tuttava käest, kes mind õpetas. Alles on veel midagi. Võiks proovida apteekidest otsida ja haiglatest. Sama lugu on vesinikülihapendi lahusega.
Suletud