Foorumlastega jahile

2004. aasta teemad
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Postitus Postitas honkomees »

zakslane kirjutas:
honkomees kirjutas:
Feen kirjutas:nii... 5500 krooni põder.

Ja meie müüme metskonnale ja keskkonnale kolme tonniga 2 luba :wink:

Nu aga siis teeme äkki hoopis teie pool ??
Mina väga nõus. :D

Need ju asjapulgad, kellega vaja suhteid hoida :lol:
Aga mis hinnaga annaks veel müüa -tuleb läbi rääkida. Põdrajahi (hiilimisjahi avamise koosolek just oli, aga eks uurib juhatusega hinda, müüme parema hinnaga ühe kindlasti veel.
Ja kui meil, siis olen alati kambas.
Meil maakonnas on kombeks, et nendelt jahtkondadelt , kes pole novembri keskpaigaks oma lube ära lasknud antakse load üle neile kes juba kuival ja jahti pidada oskavad-viitsivad. Oleme ikka iga aasta niiviisi lube juurde saanud ja seega olen iga laupäev-pühapäev kõvasti ametis :)
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Teder
Postitusi: 417
Liitunud: N Okt 07, 2004 3:17 pm

Postitus Postitas Teder »

Mind huvitaks minna järgmisel aastal Soome tedre, rabakana ja metsisejahile. Sügisel. siis kui noorlinnuaeg on, või ka hiljem. Hiljem mõtlesin seda teha väikesekaliibrilise 223-ga.
Talvel oleksin hundijahti kindel tulija kui oleks seltskond, kes viitsiks asjaga tegeleda. Enamik mõtleb liialt lihajahile, ei saa enam muuks aega. Peaks siis eelnevalt välja valima piirkonna, tegema eelluuret ja olema 1. jaanuariks valmis ja paar nädalat vaba aega varutud. Mõtlema peab ka transpordile ja lipurullidele. (kardan, et läheb olemasolevatele konkurentsiks). Valged kostüümid vajalikud ja öömaja peale peab mõtlema, ka riiete kuivatuse peale õhtuti. Ühe sektsiooni piirkonnaga pole siin midagi teha, tuleb laiemalt otsida. Kütet läheb kõvasti. Ehk on ka laiu suuski vaja.
Mida mõtlete?
Suletud