Foorumlaste koprajaht vol.3

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Vasta
looduslaps
Postitusi: 22
Liitunud: N Okt 30, 2008 2:51 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas looduslaps »

rajaleidja kirjutas:... tundmatuks jääda soovinud foorumi neiu.. :P

See ei olnud eraldi eesmärk - me lihtsalt ei jõudnud vestlusega nii kaugele. :lol: :wink:
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas aivar00 »

Kokkuvõttes lõpp hea-kõik hea. Järgmine kord tuleb ainult Jahe (kui nimega ei eksi) õhtul kuskile toru külge kinni aheldada. Õhtul joodab"krapat"-õigemini puskarit ja siis tuleb hommikul vara ukse taha kolistama sõnadega- "ega sa Vallo selgas pole?". Kell pidada juba 11 hommikul olema... kontrollimisel aga polnud 9-gi veel :evil: Kokkuvõttes täitsa tore nagu ikka. Mis aga puutub jääpeal käimist, siis selleks on vaja ainult kannatust :lol: ja rahulikku meelt. Eks ma siis järgmine kord õpetan :lol:
Feenile ja Co tänud- nagu ikka asjad kenasti korraldatud. Vot üks negatiivne asi kah- vastu hommikut ennast magama sättides ei olnud seal ees ühtegi kena noorikut. See Tartumaa õhk vist sutsu teine kui Viljandis oli... :lol: Aga seda viga ma arvan annab parandada.
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas honkomees »

kalamees kirjutas:...
"Kui meie Aivariga kohale jõudsime oli jaht juba alanud... .... Selleks ajaks oligi eelpool mainitud kobras juba tabatud ning jäi üle vaid loota, et äkki siiski veel mõni kobras kuskil mätta all tukub - kuid lootuseks see vaid jäigi ..... No krt ei saa mina siia maani aru, kuidas Aivar (100+kg) suutis kuiva jalaga üle minna ning mina (70+kg) ja kolmas kompanjon (90+kg) (sry, nime ei mäleta :roll:) korralikult munadeni sisse vajusime ning nagu partisanid, püssid peakohal, mööda sood roomasime ....Sügav kummardus Feen´i ees, et selliseid üritusi ikka korraldada viitsib :)

Mul õnnestus algusajaks kohale jõuda, kuna mul oli kõige aeglasem masin ehk Niva :lol: ja tänu sellele näha ära ka esimese kopra püüdmine, kes tuli täitsa vabatahtlikult kahva ja enne seda veel paar korda lehvitas veest tammilõhkujatele... ühesõnaga pole nii kergelt ükski kobras välja tulnud, aga edasi läks jah nutuseks.
Ise läksin õhtuseks jahiks koos Feeni ja muu relvitu kompaniiga minu jahimaadele, kus feeni andmetel pidi kah kobras aktiivselt liikuma :mrgreen: Leidsime mitme koprakoha peale ainult ühe ca nädalavanuse väljakäimise/toitumise koha. Nii et pärast kena jalutuskäiku suundusime Kambja ja toimus väike istumine, mis viimaste meeste laialiminekuga lõppes natuke enne kella 6.
Kes rääkis mingist maitsvast koogist? Mina ei saanud, ju meie lauaotsa ei saadetud. Täieline diskrimineerimine ...
Aivarist saan ma täitsa aru, tema 150 kilo kanti kaaluga on õhukesel jääl ja soos liikumisel tekkinud vajalik kogemus. Kergemad mehed loodavad ikka pikkade säärte peale ja mitteläbivajumisele.
Ja Feenile suured tänud korraldamise eest, ehkki koprad võiks ikka aedikusse kinni panna.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas rajaleidja »

looduslaps kirjutas:
rajaleidja kirjutas:... tundmatuks jääda soovinud foorumi neiu.. :P

See ei olnud eraldi eesmärk - me lihtsalt ei jõudnud vestlusega nii kaugele. :lol: :wink:

Vabandust, minu viga :oops: Ma ei ole pika jutu mees :wink:
Kasutaja avatar
annaliisa
Postitusi: 407
Liitunud: P Okt 14, 2007 8:53 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas annaliisa »

Jah, eks ta oli üks väga tore üritus. kahju aint sellest et osasid ei osanud mitte fooruminimega kokku viia :) agga iseenesest, kopraid sai, kährikuid ka, niiet looma nähtud, kätte saadud ja see tegi juba jahi õnnestunuks. seltskond ka muidugi superluks ja jääme aga järgmist korda ootama. ja väga tänan jahet, kes hommikul tanklast roosidega tuli :P
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
looduslaps
Postitusi: 22
Liitunud: N Okt 30, 2008 2:51 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas looduslaps »

annaliisa kirjutas:.. väga tänan Jahet, kes hommikul tanklast roosidega tuli :P

Ahjaaa, õigus! Müts maha, tõesõna! :D Suur aitäh, ehkki minu roos jäi Kristi juurde, sest koju oleks liiga pikk maa olnud - selle jaoks oleks pidanud vaese lille mumifitseerima. :lol:
Kristi
Postitusi: 256
Liitunud: E Dets 29, 2003 11:51 am

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas Kristi »

Ja veelkord, suur tänu lille eest ka minu poolt :D kui juba tänamiseks läks.
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas Pauli »

Hommikul jah, Feen kavalpea krabas parema koha endale ja suunas mind keerulisemasse kohta vägesid juhatama. Kuna maapind oli vähemalt aluspõhjani külmunud, siis tammi lammutamisest suuremat välja ei tulnud ja lihtsam oli tammi alt auk läbi kaevata. Sel ajal kui vesi langes ilmus kuskilt rahvast juurde - puruhaige Kristi näiteks, kes koperdas kõigil kaameraga nina all ja segas üldse töötegemist. Õppinud silm tegi muidugi kohe selgeks, et tegemist polnud mingi peene tõvega - harilik jahipalavik gradus gravis. Siis tuli Feeni tiimilt sõna, et neil koprad olemas ja põrutasime sinna. Poolel teel, seal kus sõiduautole läbitav tee otsa lõppes, ootasid meid Aivar, kalamees ja co. Maastikuvõimelised autod murdsid läbi, osa seltskonda jätkas teed jalgsi. Selleks ajaks kui mina kraavi äärde jõudsin, olid koerad kopra juba puu otsa ajanud (ma siiamaani mõtlesin, et ainult ilves sihukest trikki teeb) ja too vahtis jahiseltskonda klaasistunud pilgul paju harude vahelt. Mõne aja pärast läks osa rahvast tagasi autode poole, korraga tähtis teade: Zakslase koer peab maa all lahingut. Feen ajas oma Tobi kah urgu ja varsti oligi kaks väikest karvase sabaga kobrast käes. Pessimistid küll väitsid need elukad kährikud olevat, aga ärme lasku pisiasjadesse eks. Sama teed mööda tagasi sõites ei suutnud Vitarate omanikud rahuliku südamega pealt vaadata, kuidas Žiguli läbi porilompide pladistab ja ... mootorid möirgasid, muda lendas kahte lehte, Rajakas tegi sohki ja läks põllule siledamat pinda otsima, hobujõud ja nelikvedu surusid Žiguli napilt auväärsele kolmandale kohale. Järgmine peatuspaik oli Valga maantee ääres, aga mina ja Zakslase kompanii põikasime korraks esimesest koprakohast veel läbi. Koer oli ühest urust küll väga huvitatud, aga välja ei tulnud midagi (peale koera enda muidugi). Siis Valga maantee äärest läbi ja edasi uutele võitudele.
Kui ma õhtul lõpuks Kambjasse jõudsin võttis juba laua taga istuv seltskond hoobilt minu suhtes ründava positsiooni: väideti, et polevat võimalik, et ma valge salli ja villase mantliga koprakraavilt saabusin. Kritiseerijad ei arvestanud muidugi ühte tähtsat asja: ülikoolilinnaga piirnevatel jahimaadel on õhkkond lihtsalt niivõrd akadeemiline, et midagi hakkab isegi kobrastele külge ja neid võib kasvõi frakis varitseda. Ürituse edasine kulg oli nagu ikka, ... meeldiv.
Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
Kasutaja avatar
TiitR
Postitusi: 1172
Liitunud: L Aug 25, 2007 12:44 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas TiitR »

Päris head lõuapoolikud olete te kõik , kes siin ürituse kohta sõna on võtnud (y) , see on hea, muidu võibki teist jääda ekslik mulje, kui mornidest ja enesesse tõmbunud mehepoegadest :D Aga kogu selle pika-pika jutu peal võiks olla ka mõni pildikenegi :M ...ühispildi ikka tegite? :roll:
gunnar
Postitusi: 882
Liitunud: P Aug 22, 2004 4:18 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas gunnar »

Pildid hetkel tiksuvad üles minna : http://picasaweb.google.com/GunnarSoosaar/FoorumiKoprajaht?feat=directlink

Jahe ja Vallo sooritavad paaril pildil müstilisi liigutusi, aga eks nad ise vast seleta täpsemalt :D
Kasutaja avatar
Olgerd
Postitusi: 787
Liitunud: P Apr 09, 2006 5:16 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas Olgerd »

Vaadates pilte, siis mosse ja zakslane ainult sätivad Meeri pundist tammide kallal ülejäänud jahitsejatest on iga nurga alt pilte tehtud, kui nad lumesõda teevad hoopis koprajahi asemel. Nii, et pole siin midagi imestada, et sealt kobrast ei saadud! Foorumlaste koprajahi asemel toimus seal foorumlaste lumesõda! :D :D
gunnar
Postitusi: 882
Liitunud: P Aug 22, 2004 4:18 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas gunnar »

Olgerd kirjutas:Vaadates pilte, siis mosse ja zakslane ainult sätivad Meeri pundist tammide kallal ülejäänud jahitsejatest on iga nurga alt pilte tehtud, kui nad lumesõda teevad hoopis koprajahi asemel. Nii, et pole siin midagi imestada, et sealt kobrast ei saadud! Foorumlaste koprajahi asemel toimus seal foorumlaste lumesõda! :D :D


Me elasime pettumust üksteise kallal välja. Muideks, on olemas küllalt põhjalik videomaterjal sellest kuidas rajaleidja vapralt tammi lammutas ja meie tema õpetamisega kontimurdvalt palju vaeva nägime :D
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas kakuke »

Jahikirg on jah kõvasti Meeril mõllanud. :)
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
BA
Postitusi: 64
Liitunud: E Aug 29, 2005 3:20 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas BA »

Tänan minagi kõiki foorumlasi, kes jahil olid. Eriti suured tänud Feen`le, kes on nagu alati ürituste korraldamistega suurepäraselt hakkama saanud. Mina pean olema topeltrahul,kuna foorumi koprajahiga sai algust tehtud juba reede õhtul. Kahjuks ei saanud õhtusest osast kaua osa võtta, kuna hommikul kui kõik alles magasid, pidin sõitma hakkama. Igal juhul super - nii jaht ise kui ka kõik foorumlased, kes osa võtsid! Ütleks, sellise seltskonnaga võiks juba luurele minna.
Õhtul koju jõudes mõtlesin ka oma jahimaadel koprad üle vaadata. Tulemuseks elu kiirem koprajaht. 19.20 jõudsin oja kaldale, 20.00 oli kopral juba nahk ning elundid kehast eemaldatud.
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Re: Foorumlaste koprajaht vol.3

Postitus Postitas rajaleidja »

gunnar kirjutas: Muideks, on olemas küllalt põhjalik videomaterjal sellest kuidas rajaleidja vapralt tammi lammutas ja meie tema õpetamisega kontimurdvalt palju vaeva nägime :D

Ma kardan, et seda teksti, mis seal üldiselt kuulda oli, ei sünni küll teiste kõrvadel kuulda. Aga võibolla läks ka õnneks ja see ei jäänud peale :lol:
Vasta