Soovime paigaldada mõned metsakaamerad

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Vasta
cinzano
Postitusi: 2
Liitunud: T Juun 16, 2009 6:04 pm

Soovime paigaldada mõned metsakaamerad

Postitus Postitas cinzano »

Tervist kõrgeaulised!

Minu nimi Mario Puhk ja pöördun teie poole ettevõttest nimega Digisilm Pro OÜ. Meie põhitegevusalaks on IP kaamerate paigaldus ja me sooviksime oma veebilehte http://www.digisilm.ee kaunistama panna mõned metsakaamerast tulevad live videod koos arhiividega, kus urbaniseerunud linnarahvas saaks näha, et metsloomad veel ka täna tegelikult eksisteerivad.
Oleksin väga tänulik, kui te teataksite huvitavatest söödakohtadest või muust sellisest, mida teile endil ja ka muul maailmal oleks põnev jälgida ja ka oma mõtetest, kuidas sellist koostööd võiks teha ja mis oleksid teie huvid?
Koha valikul peaks tähelepanu pöörama sellele, et sealt ligidalt peaks olema võimalik vedada elektrit kaamera asukohani (nii umbes 500m raadiuses) ja seal metsas võiks vähemalt teadaolevalt olla lähikonnas mingilgi kujul kellelgi interneti ühendus. Sellisel juhul saaksime infra poolest kaamera töökorda seada. Hea oleks, kui see koht oleks teada ainult kohalikele jahimeestele. Mida vähem sinna kõrvalist rahvast satub, seda parem.

Huvitavaid ettepanekuid ootama jäädes!

Mario Puhk
Juhatuse liige
Digisilm Pro OÜ
Tel: 6139789
GSM: 5293141
Email: mario@digisilm.ee
http://www.digisilm.ee
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: Soovime paigaldada mõned metsakaamerad

Postitus Postitas andrus »

Võiks ta panna seekord juba sellisele söödale mida külastab ka karu peale sigade.Oleks rahval lõbu rohkem.
jahismurf
cinzano
Postitusi: 2
Liitunud: T Juun 16, 2009 6:04 pm

Re: Soovime paigaldada mõned metsakaamerad

Postitus Postitas cinzano »

Kui selline söödakoht kuskil olmeas on ja sinna annab kaamerat panna, siis oleks see karu kindlasti suureks vaatamisväärsuseks.

Hmmm, ma siiralt lootsin, et mõni jahiselts või piirkond sellest mõttest kinni haarab, aga liiga palju just endast märku antud ei ole. Ma siiski oleksin väga tänulik, kui seda ideed edasi annaksite omavahel ja kui miski huvitav mõte tärkab, siis ka minuga ühendust võtaksite.
Vasta