Hämmerli Hunter Force 1000 Combo?

Arutelud ja küsimused-vastused õhkrelvadest.
sada
Postitusi: 334
Liitunud: N Juul 29, 2004 12:13 am

Re: Hämmerli Hunter Force 1000 Combo?

Postitus Postitas sada »

blas kirjutas:Parallaxi saab odavatel klaasidel teinekord reguleerida. Tülikas aga kui tahadki mingile kindlale distantsile sääda/jätta on abiks ikka. Hkkasin emakeeles kirjutama aga ei oska...sõnadest tuleb puudus kätte....üks link on parem kui tuhat sõna:
http://www.charm.net/~kmarsh/adjust.html

Pole küll eriti ingliskeelega kodus :oops: aga kui õieti aru sain siis keerad lihtslalt optika objektiivi vähe lahti ja paned mingi seibi vahele? Omalt poolt võin kinnitada, et selline süsteem töötab küll, kunagi ise ka katsetasin nõnda ühe optikaga (y) Risti ujumisest saab lahti, aga kogu ülejäänud kaugused muutuvad väga uduseks :( Suht raske ka parajat suurt ja õhukest seibi leida.Kui soovid ainult mingilt kindlalt kauguselt märklehte harjutada, siis ajab sellise lahendusega läbi küll :)
Kasutaja avatar
blas
Postitusi: 40
Liitunud: N Aug 07, 2008 9:14 pm

Re: Hämmerli Hunter Force 1000 Combo?

Postitus Postitas blas »

Ei pane tegelikult seibi, keerad maha optika eesotsas oleva lukustusrõnga (välimine), s.o sisuliselt korpuse esiots optikal. Seejärel pääsed kruttima seda rõngast (sisemist), mis hoiab klaasi\läätse ja saad seda siis koos läätsega liigutada. Mul omal on mingi odav 4x32 BSA klaas mille parallax oli säätud 50 yardi pääle. Panin hiina püssile ja sättisin ta eelkirjeldatud viiisil 25m peale, aitas kenasti.
Vasta