Relv IZH-18MN 7,62x54R

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
Vasta
madiskl
Postitusi: 147
Liitunud: L Mär 17, 2007 5:08 pm

Relv IZH-18MN 7,62x54R

Postitus Postitas madiskl »

Mis arvate sellest margist kas kellegil kokkupuuteid selle margiga ,plaan endale soetada ,kas tasub
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Re: Relv IZH-18MN 7,62x54R

Postitus Postitas Pauli »

Ega sa otsingut vist ei kasutanud? Allpool on vähemalt 3 teemat, kus juttu IŽ-18 ja veel paar teemat, kus juttu 7,62x54R padrunist. Aga kogu juttu kokku võttes ei soovita (kokkupuuteid selle margiga rikkalikult), ehkki oma töö teeb ta ära.
Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
Kasutaja avatar
kaarelj
Postitusi: 70
Liitunud: E Dets 22, 2008 9:32 pm

Re: Relv IZH-18MN 7,62x54R

Postitus Postitas kaarelj »

Mhm, ise ka tahtsin seda püssi, aga ostsin mosin nagandi, foorumis tehakse mõlemat maha, kuigi minuarust väärt relvad mõlemad ja seda just hinna pärast, vahet ju ei ole mis püss on kui toru täpne. Izh-18 see häda, et originaalis on kaba kuidagi väga lühike ja mulle ta ei istu, lisaks see, et tahab veidike nikerdamist saada, esilae ja toru vahe kipub liiga väike olema ja vajab nikerdamist, päästiku tugevuse kohta ei ütle midagi, mulle istub. Kui sellist püssi ostma lähed sis kindlasti uuri teistelt jahimeestelt/sõpradelt kas keegi sellist ei müü, ise magasin korraliku isendi maha millel oli toimiv optika peal, võileiva eest anti ära, kuna talle räägiti milline sitt see püss ikka on jne, point sis selles et neid paistab vahetevahel hea hinnaga saadaval olema, poest ta vist midagi 3K kanti. Isal on IZh-18 ja korralik optika peal, kõik loomad saab lastud, muide 7.62x54R-i jaoks minuteada hinna ja kvaliteedi suhtega parimad padrunid on sellier&Belliot, 15 eeki/tk, barnaul on nagu ta on, poes 7kr tükk aga täpselt laskmiseks ei sobi, ja looma ka lõhub jubedalt ära(ppolmantel). Tahaks veel õelda, et Mosina sain odavalt kätte, moon on odav(7.62x54R), ja kõiksugu juppe vidinaid saab ka üliodavalt, kuna püssi tehti omalajal niivõrd palju on ta hetkel vist kõige odavam ja ahvatlevam vintrelv ameeriklaste jaoks, kes igasugu lahendusi välja mõtlevad kuidas püssi moderniseerida. Uus korralik laad, optika kinnitused, uus allapainutatud luku käepide läheb ca 80 taala, iseasi on on kätte saamisega, otse nad ei saada ja tellimine paras peavalu on(mõne asja muidugi saab ebayst otse ka kätte). Et jah, peaasi et tru täpne oleks ainult.
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Re: Relv IZH-18MN 7,62x54R

Postitus Postitas honkomees »

kaarelj kirjutas:Tahaks veel õelda, et Mosina ... kõiksugu juppe vidinaid saab ka üliodavalt, kuna püssi tehti omalajal niivõrd palju on ta hetkel vist kõige odavam ja ahvatlevam vintrelv ameeriklaste jaoks, kes igasugu lahendusi välja mõtlevad kuidas püssi moderniseerida.....
noh, mosin vist mitte usakate lemmikrelv, nad hirmsalt SKS-i modivad, selle moon niiiiiii odav, tagasilöök olematu - tõeline vaba-aja veetmise relv, naised ja lapsed saavad ka rõõmsalt paugutada. Vot sellele on kah igasugu imevigureid välja mõeldud, sadat moodi laade, salved, lukukoja katted, millele optika külge saab aretada, mitte nagu originaal, sumparid, harkjalad ....
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: Relv IZH-18MN 7,62x54R

Postitus Postitas aivar00 »

tsiteerin:
Uus korralik laad, optika kinnitused, uus allapainutatud luku käepide läheb ca 80 taala, iseasi on on kätte saamisega, otse nad ei saada ja tellimine paras peavalu on(mõne asja muidugi saab ebayst otse ka kätte). Et jah, peaasi et tru täpne oleks ainult.

Minul tekib küsimus- kui sa selle relva niiiiiiiii :lol: odavalt said, siis milleks nüüd lisavidinaid vaja. Ja tagavara juppe- kas ei ole mõttekam osta kohe veidi kallimalt endale sobiv korralik relv, mida ei pea hakkama ümber aretama. Relva mark ja tootja ei oma tähtsust.
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
kaarelj
Postitusi: 70
Liitunud: E Dets 22, 2008 9:32 pm

Re: Relv IZH-18MN 7,62x54R

Postitus Postitas kaarelj »

Aivar, point on selles et originaal kaba mulle ei meeldi, siis allapainutatud luku käepide on sellejaoks et optika peale istuks, no ja kinnitused ka optika jaoks. Lihtsam on jah osta korraga mõni tikka vms, tookord polnd raha lihtsalt käes niipalju, eks ma nüüd vaatan jah midagi muud, sama kaliibrit ei hakka praegu ostma, vaatan midagi 222rem rauaga. :)
Vasta