Metskitse pirukas

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
Vasta
rebanepunane
Postitusi: 1
Liitunud: P Dets 06, 2009 4:20 pm

Metskitse pirukas

Postitus Postitas rebanepunane »

No nii minu lemmik siis siin

Hirve või metskitse pirukas

või
sibul
seapekk
hirve või metsealiha
küüslauk
sool, must pipar
kadakamari


Tee hakkliha. Kasutaloomade tagaosa või muud osad, mis ei ole fileed või väga kvalitetsed. Lõika sibul ja seapekk kuubikuteks ja prae neid koos kuni sibul on peaaegu valmis ja spekk on antud välja vähemalt pool oma rasva. Lisa sinna sisse metslooma hakkliha ja prae kuni valmis. Maitsesta soola, musta pipra ja hakkitu kadakamarjadega.


metssealihast saab muidugi parimaid toite teha.
Siit lugemiseks metssiga ja retseptid http://www.noolis.com/metssiga.html
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Re: Metskitse pirukas

Postitus Postitas kakuke »

Huvitav lugu, et metskitsepirukat tehakse hirve või metssea lihast. :M
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Re: Metskitse pirukas

Postitus Postitas Feen »

Ja miks ei võiks kasutada fileesid või muid häid tükke? Jätab piruka kuivaks või on liha lihtsalt nii vähe käes, et kahju on?

Ma ikka nende hulka kipun kalduma, kes mahlasema kondiga liha potti panevad ning igasuguseid vahvaid asju nendest teevad. Hakkliha võiks sellistest mõtetutest fileetükkidest teha, hea ja lihtne läbi masina lasta ;)
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Vasta