No nii minu lemmik siis siin
Hirve või metskitse pirukas
või
sibul
seapekk
hirve või metsealiha
küüslauk
sool, must pipar
kadakamari
Tee hakkliha. Kasutaloomade tagaosa või muud osad, mis ei ole fileed või väga kvalitetsed. Lõika sibul ja seapekk kuubikuteks ja prae neid koos kuni sibul on peaaegu valmis ja spekk on antud välja vähemalt pool oma rasva. Lisa sinna sisse metslooma hakkliha ja prae kuni valmis. Maitsesta soola, musta pipra ja hakkitu kadakamarjadega.
metssealihast saab muidugi parimaid toite teha.
Siit lugemiseks metssiga ja retseptid http://www.noolis.com/metssiga.html
Metskitse pirukas
Re: Metskitse pirukas
Huvitav lugu, et metskitsepirukat tehakse hirve või metssea lihast.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Re: Metskitse pirukas
Ja miks ei võiks kasutada fileesid või muid häid tükke? Jätab piruka kuivaks või on liha lihtsalt nii vähe käes, et kahju on?
Ma ikka nende hulka kipun kalduma, kes mahlasema kondiga liha potti panevad ning igasuguseid vahvaid asju nendest teevad. Hakkliha võiks sellistest mõtetutest fileetükkidest teha, hea ja lihtne läbi masina lasta
Ma ikka nende hulka kipun kalduma, kes mahlasema kondiga liha potti panevad ning igasuguseid vahvaid asju nendest teevad. Hakkliha võiks sellistest mõtetutest fileetükkidest teha, hea ja lihtne läbi masina lasta
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...