Guljash-supp

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
Vasta
vollifedja
Postitusi: 574
Liitunud: E Okt 27, 2008 7:02 pm

Guljash-supp

Postitus Postitas vollifedja »

metslooma liha kondiga,
metslooma liha kondita-keema, puljongiks.(võib ka tükeldatud1-3cm)kitse ribid-jätad supi sisse koos kondiga)
loorberi leht, pipra terasid
Seni blansheerid pannil porgandikuubikud, ohtralt sibulat ja küüslauku
kui liha keenud, lõigud suht suurteks tükkideks(1cm-2-3cm)lisad porgandikuubikud-sibula)
koorid ja lisad ka väheke (no minimaalselt) kartulikuubikuid.
pannil pruunistad nats jahu, teed nagu jahukastet-selle lisad lõpus supile.
maitsestad suht ohtralt paprika pulbriga-tuleb ilus punane värv kah lisaks maitsele.Ära unusta ka nats muskaati sisse riivida!
Nüüd supp potiga jahtuma ja sööd järgmisel päeval-eriti hea.Kui on eelmisel päeval olnud õnnestunud jaht ja veidi liiale mindud"peiedega", lisa ka teelusikaga tiba äädikat ja lase uuesti keema..
Olen pikalt planeerinud seda suppi teha, kuna jupimat aega pole Ungarisse saanud, võtsingi ette. Ise ja ka teised jäid rahule .Kordame peagi.(liha saan sügavkülmast, et ei tuleks jälle poleemikat!)Supisse kõlbab iga metslooma liha
Vasta