Hulkuvad koerad

2004. aasta teemad
Suletud
Kasutaja avatar
sammal.habe
Postitusi: 1180
Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm

Postitus Postitas sammal.habe »

sõbrad, ärge vaielge anonüümidega. kui pole julgust ennast identifitseerida, ei ole külaline ka arutelu ära teeninud.
Kasutaja avatar
Eik
Postitusi: 1237
Liitunud: L Jaan 25, 2003 12:18 am

Postitus Postitas Eik »

Anonymous kirjutas:Suuremas osas olete vist siin kõik sellised tõeliselt arad vennikesed, kes ei julge omanikule ütlema minna, et ta koer hulkumas on, aga väga "kõvad mehed" olete vaid siis kui pudel Laua Viina kõrist alla olete keeranud. Loomulikult näitate siis oma julgust koera peal, kes mitte millegis peale selle, et ta peremees lontrus on ja ta hulkuma on jätnud süüdi ei ole...


See lihtsalt vist üks õnnetu kes koerast ilma jäänud ja nüüd pole kuskile auru välja lasta, ennast ju süüdistada ei saa, see oleks liiga ülekohtune. Hea soovitus, mine pritsi tatti Delfis.
jahe
Postitusi: 743
Liitunud: K Mär 24, 2004 10:03 am

Postitus Postitas jahe »

ei saanudki aru kas to külaline on naisterahvas või mitte,juhul kui on siis on tal ilmselt päevad või on päevad hiljaks jäänud, siukesel ajal nad on tavaliselt närvilised,no mis teha tuleb aru saada,teistele jahimeestele ütleks niipalju et 99% tavainimestest peab meid nigunii idiootideks,aga no las olla igal lollil oma arvamus,meie jahimehed ajame ikka oma asju edasi.
243win
Kristi
Postitusi: 256
Liitunud: E Dets 29, 2003 11:51 am

Postitus Postitas Kristi »

njaaa, huvitav, kas tolkülalisel on üleüldse olnud kunagi tegemist hulkuva koeraga, kes ei ole temasse kõige paremini suhtunud? vaevalt ta tallinnast välja on saanud ja selliseid me kutsume "arvutirohelisteks". jajaa kui näiteks võtaks mõned sellised sellid metsa kaasa, siis oleks päris huvitav lõpptulemust näha. neil ju hoopis teine arusaam seal arvuti taga (loodust näevad lähivaates ehk läbi telepurgi). egas maksa jah pöördesse minna siukse lolli lahmimise peale ja see paik peaks olema ja jääma mõistlikuma jutu ajamiseks.
Suletud