Led Lenseri lambid

Õnnestunud jaht on hea eeltöö tulemus , kuidas teha ettevalmistusi ja mida jahil abivahenditena kasutada.
Vasta
Kasutaja avatar
smtasku
Postitusi: 316
Liitunud: E Juun 26, 2006 3:12 pm

Led Lenseri lambid

Postitus Postitas smtasku »

Omal plaanis soetada Led Lenser H7 pealamp. Kas on kellegil kasutuskogemust antud isendiga? Ise käisin poes näppimas, esmamulje oli küll super. Mulle on oluline, et saaks valgusvihu fookust reguleerida ja heledust timmida. Hinda on ka muidugi omajagu, Eestis edasimüüjad pakuvad seda 930-945 eegu eest . Usun, et asi on hinda väärt...või kuidas?
Muidugi võib valida ka Dealextreme analoogi aga kuna lamp saab olema praktiliselt igapäev kasutusel, siis hiinakas ei paku just usaldust.
meie toimetused sõnas ja pildis www.salmejahiselts.ee
pcspets
Postitusi: 62
Liitunud: N Apr 13, 2006 2:57 pm

Re: Led Lenseri lambid

Postitus Postitas pcspets »

Mul on täpselt see LedLenser - Dortmundi jahimessilt sain soodukaga. Valgustugevus on tal muidugi vägev ja valgusvoo suunamine (ja heleduse sujuv muutmine) on ka hea omadus.

Sellel mudelil on aga kaks tõsist disainiviga:

1. Heleduse nupp, mis asub taga, on imeõhukese kaelaga ja 100% tõenäosusega murdub see ära (nagu minul).

2. Reflektoril on kolm asendit: ette, natuke allapoole ja päris alla. Nende asendite fikreesimine on teostatud plastmassist keelega, mis väsib suht ruttu ära. Nüüd ma pean siis mingitsorti tugevduse sinna nuputama.

Mina soovitaks LedLenserit küll kuna need on hea valgustugevuse ja funktsionaalsusega aga selle konkreetse mudeli korpus on halva disainiga.
Vasta