Inspektorid

2004. aasta teemad
Suletud
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Inspektorid

Postitus Postitas rajaleidja »

Kuidas teil inspektoritega lood on? Meil nad igatahes ringi liiguvad, mis on igati positiivne nähtus. Eelmisel nädalavahetusel käisid ka põdrajahis( inspektor Kapp) Ja ükskord rikkusid nad mul ka kitsejahi ära. Käisin hommikul kitsi otsimas ja märkasin võõrast autot, meestel laigulised seljas. Panin neile siis järgi. Nad sõitsid ühest heinamaast mööda ja jäid metsavahel seisma. Panin järgi ja nägin, et heinamaal viis suurt kitse. Mõtlesin, et nüüd ootavad, kui mina mööda lähen, siis lähevad notivad mõne maha. Sõitsin neilekõrvale ja jäime üksteist vahtima. Siis vaatasin, ukse peal olevat kirja: KESKKONNA INSPEKTSIOON. Kui ringiga pärast tagasi tulin, olid kitsed läinud. Miks nad mind ei kontrollinud, ma ei tea. Olen näinud neid ka nüüd hiljem hommikuti ringi liikumas. Tundub, et asi hakkab paremaks minema, ehk saame ka salaküttidest varstiks nii lahti
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Ise pole siiamaani ühtegi kohanud metsas ja pole seda ka teistelt omakandimeestelt kuulnud. Võibolla on asi ka selles, et minu jahimaad on enamasti kõik väga kõrvalistes kohtades. Kalal olles olen teisi vaid kohanud ja siiski vaid suuremate jõgede ja järvede ääres, kuhu autoga hõlpsasti ligi pääseb.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
Eik
Postitusi: 1237
Liitunud: L Jaan 25, 2003 12:18 am

Re: Inspektorid

Postitus Postitas Eik »

rajaleidja kirjutas:Eelmisel nädalavahetusel käisid ka põdrajahis( inspektor Kapp) Ja ükskord rikkusid nad mul ka kitsejahi ära. Käisin hommikul kitsi otsimas ja märkasin võõrast autot, meestel laigulised seljas. Panin neile siis järgi. Nad sõitsid ühest heinamaast mööda ja jäid metsavahel seisma. Panin järgi ja nägin, et heinamaal viis suurt kitse. Mõtlesin, et nüüd ootavad, kui mina mööda lähen, siis lähevad notivad mõne maha. Sõitsin neilekõrvale ja jäime üksteist vahtima. Siis vaatasin, ukse peal olevat kirja: KESKKONNA INSPEKTSIOON


Viljandis ka Kapp kõva tegija, nii veepeal kui ka metsas, kui kõik korras, siis ajab sinuga isegi muhedat juttu, aga nii kui mingit eksimust märkab, nii ära paneb ja mingi mokakobin ei aita.
Ise veepeal korra trahvi saanud, kultuurselt, nagu ta ise ütles, 150.- eek(isetehtud ridaõngel olid mõned konksud üle)
Aga metsas pole veel kohanud.
Jalakäija

Postitus Postitas Jalakäija »

On olnud korduvaid kokkupuuteid KKI inspektoritega ja pean mainima et ma ei saa küll midagi paha nende kohta öelda. Kui on midagi viltu siis manitsetakse ja tehakse märkus. Kui kõik on korras siis pole mingit põhjust neid karta ja vihata ka, mehed teevad ju ainult oma tööd.
filjandlane

Postitus Postitas filjandlane »

noh, Kapiga on vist sedasi, et sõltub palju tujust. olen teda nii muheda kui norivana näinud, pealtnäha ei andnud miski põhjust erinevaks käitumiseks.
Kristi
Postitusi: 256
Liitunud: E Dets 29, 2003 11:51 am

Postitus Postitas Kristi »

ise ka Kapiga metsas kokku jooksnud korduvalt, kuigi relva ei kanna ja metsas jahieesmärgil peale põdraajust osavõtmise eriti ei käi. kord sai Kapiga ka pikemalt juttu puhutud ja selgus, oh imede ime, et nii kui tema meie piirkonda reidima tuleb (tõenäoliselt on see igal pool nii) on tervel vallal kohe asi teada ja mitte üks mehike vahele ei jää. olgugi, et meie kodu toad on aeg-ajalt salaküttide prozektorite tõttu päev-valged :evil:
arvan, et kui inspektorid vahetaksid ametiauto aeg-ajalt mõne muu vastu oleks tulemus selgesti märgatav...aga nüüd hakkavad hoopis kopteritega taeva all põristama...
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

Oleme ka ise proovinud neid salakütte tabada. Kui pauku kuuldakse minnakse kiiruga kohale, pannakse teed kinni, aga ikka kätte ei saa.
Pahatihti on vist ikka nii, et peamised salakütid on omakandi mehed, kes tunnevad metsi läbi ja lõhki ja kellele keegi ikka infot lekitab. Sellepärast on neid ka nii raske tabada.
Kasutaja avatar
Hunter
Postitusi: 21
Liitunud: T Dets 09, 2003 12:24 pm

Postitus Postitas Hunter »

Meil neid ikka korra kvartalis näeb ja siis ka kohe turja kargab kui ikka midagi talle ei meeldi ja võimalus on siis ikka trahvi ka ära väänab.
kütt
Postitusi: 294
Liitunud: L Nov 29, 2003 10:14 am

Postitus Postitas kütt »

Kas ka ikka nii et peamine trahv karistusena, vahel noomitusest ei piisa?! Nagu ****, politsei, kui ikka blond naine pole ja suud kõrvuni ei vea ja tuhka pähe ei raputa, siis oi-oi-oi kui paha mees, kant oled ja sind ikka täiega trahvida tuleb, siis ju ka ülemused pai teevad. Krt, mulle see lahmimine ei istu et kohe trahvima kiputakse. Loodan, et eksin ja mehed-ametnikud ikka koduste probleemideta ja sõltumata heast-halvast tujust, soojast-külmast ilmast, trahvivad ja karistavad adekvaatselt-õiglaselt, mitte tunnetest-emotsioonidest-näost lähtuvalt!
See pole keski õige ametnik kui kohe lahmima hakkab ja ainult selle peal väljas. Kasvatada tuleb ja selleks pole alati rahaline karistus sugugi mitte parim. Paraku on vähesed ametnikud-inspektorid oma nime väärilised. Olen korduvalt ja korduvalt oma tööga seoses näinud kuidas võim rikub su omaenda tiimikaaslase, hea kolleegi ja tahtmine koos töötada kaob hoobilt.
noorsaarlane
Postitusi: 60
Liitunud: P Veebr 22, 2004 7:04 pm

Postitus Postitas noorsaarlane »

Tean minagi üht inspektorit, kes tegi trahvi millegipärast ühele jahiseltsile, pärast tahtsis sellega ühineda...arvake ära, kas sai ka :P
Kahtluse korral jäta laskmata!
Markko
Postitusi: 74
Liitunud: R Dets 05, 2003 3:49 pm

Postitus Postitas Markko »

kohe kindlasti ei saand.
kütt
Postitusi: 294
Liitunud: L Nov 29, 2003 10:14 am

Postitus Postitas kütt »

No see ametnik pidi ikka täitsa SOE peast olema. Lausa raske uskuda, et mõni mees ikka nii loll on.
Häbi olgu!! :oops:
Teder
Postitusi: 417
Liitunud: N Okt 07, 2004 3:17 pm

Postitus Postitas Teder »

Kohtasin sel kevadel kalalkäigul meeldivat inspektorit, kes kõiki kalamehi, kes olid patustanud (neid oli enamik) mitte ei trahvinud, vaid noomis ja käskis kalad tagasi lasta. Minu lugupidamine! See näitab, et on võimalik ka inimlik suhtumine, mitte ainult kõrgustest käskiv- keelav -karistav hoiak.
Suletud