kas erajahiselts või mitte

2004. aasta teemad
Pathfinder007
Postitusi: 78
Liitunud: T Veebr 24, 2004 3:26 pm

Kas erajahiselts või mitte

Postitus Postitas Pathfinder007 »

Milliseid konkreetseid väljaminekuid tuleb erajahiseltsil teha?Kas ei ähvarda erajahiseltsi oht,et mimgitel suvalistel rahameestel on kerge sellele hiljem käpp peale panna ja kohalikud mehed jäävad healjuhul ainult seasöötjateks.
Maanus
Postitusi: 65
Liitunud: N Mär 11, 2004 11:16 am

Postitus Postitas Maanus »

Ega nende katusorganisatsioonide ülalpidamine pole kunagi mokkamööda olnud.Samas toob aga seltside killustumine kaasa uued probleemid.
Kes foorumi liikmetest poleks kuulnud näiteks hundijahi keelustamisest seoses euroliiduga.Samas meist enamus mõtleb,"küll keegi kuskil tegeleb sellega ja asi saab korda"
Ma ei ole küll kindel,kui suur täpselt on näiteks EJS osa selles,kuid selge on see,et just selliste katusorganisatsioonide kaudu jõuabki lihtjahimeeste sõnum kuhugi edasi.
Kui neid vahel ei oleks,siis ilmselt tuleks ka otsused parajasti sellised kuidas üks grupp saadikuid parasjagu heaks arvab.
Usun,et n.ö.eraseltsil läheb normaalselt niikaua,kuni neid on vähe.Asja maksavad kinni need,kes katuseall on.
See tähendab,kui kõik on lahku löönud tõstab riik näiteks jahirendimaksu,kuna on vaja luua instutitsioon,kes suhtleb jahimeestega,teeb statistikat jne.
Nokk kinni,saba lahti.
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Postitus Postitas baddmann »

jah, Maanus, katuse alla kuuluva seltsid saavad muidugi oma liikmemaksude eest ka midagi vastu nõuda, see on õige. Iseasi kas seda teha osatakse,viitsitakse ja suudetakse...
Suletud