Metssiga BBQ ahju
Metssiga BBQ ahju
Valmimas suur BBQ ahi ja plaan tervelt 30-40 kg notsu valmis teha...... Kas keegi katsetanud... Ise plaanis marinaadi kindlasti panna jne.... Kellegil ehk head soovitused....
Re: Metssiga BBQ ahju
olen teinud kodu siga ...vms ... ja rümpa süstitakse tavaliselt enne soolvett vms.
Re: Metssiga BBQ ahju
Oleme tervet siga BBQ ahjus teinud ja tulemus on väga hea saanud. Meie oleme võtnud paraja põrsa ja selle grillmarinaadi teinud (kindlasti lisa toiduõli),kuni üks nädal on seal marinaadis hoitud, iga päev siis pintseldad teda uuesti üle, sest marinaad valgub vannipõhja maha ja tervet siga marinaadi uputada oleks raiskamine. Meie pole süstinud soolvett lihasse, kuid kindlasti ei teeks see paha, kuna marinaad ei imbu sügavale lihasse. Muidugi on variant et hoiad ennem marineerimist teda soolvees - ööpaevast peaks piisama.
Siis tuli ahju, 4-5 tundi vabat aega, vahepeal pintseldad toiduõliga ning marinaadiga, milles liha hoidsid. Eriti maitsev on liha, kui vahepeal küpsetamise käigus lõikad pealt esimesed valminud viilud.
Edu küpsetamisel, Veiko
Siis tuli ahju, 4-5 tundi vabat aega, vahepeal pintseldad toiduõliga ning marinaadiga, milles liha hoidsid. Eriti maitsev on liha, kui vahepeal küpsetamise käigus lõikad pealt esimesed valminud viilud.
Edu küpsetamisel, Veiko
Re: Metssiga BBQ ahju
meil võttis küpsetamine aega 15 h, madalal temeratuuril, siga võis olla kuskil 40-50 kg .. ei mäleta ka täpselt sellest 6a möödas vähemalt .
-
- Postitusi: 1059
- Liitunud: E Nov 22, 2004 11:57 am
Re: Metssiga BBQ ahju
Moppida sõstrase kastmega, algul vähem, pärast tummisemaga ja vürtsi kaaa!
Re: Metssiga BBQ ahju
Tänud!
No nii, notsu käes ja õhtul läheb marinaadi eelpool toodud näpunäiteid kokku pannes.... Eks tuleb katsemeetodil ikka asjaga kõikse paremini edasi minna..
No nii, notsu käes ja õhtul läheb marinaadi eelpool toodud näpunäiteid kokku pannes.... Eks tuleb katsemeetodil ikka asjaga kõikse paremini edasi minna..