Tiit Karp kirjutas:Sellest kohast püssilael tükki välja võtta ei julge ka kõige kogenum relvameister.
Esiteks- väga raske on liimimisel säilitada lae kaldenurki.
Teiseks- juppi välja lõikamisega enam ei mahu vedru ära.
Kolmandaks- tuleb püssilaele tagant hakkata klotse lisama.
See tähendab, et lihtsam on teha uus laad või käe suurendamise operatsioon. Jupi välja saagimisega võid kindel olla,et sellest laest enam asja ei saa. Üldjuhul harjutakse laest eestpoolt hoidmisega, või pannakse klotsi (padjake), nagu eespool juttu oli, aga see teeb hoidmiskoha jämedamaks. Igal juhul tuleks enne proovida, kinnitades kas isoleerpaelaga korgist klotsi, või midagi sarnast.
Klotsi vahelt väljasaagimisest olen loobunud, aga seda pigem tema konstruktsiooni nõrkuse tõttu. Kaldenurgad ja vedru äramahtumine on kõik kergesti lahendatavad küsimused (esimese mure jaoks on tal erinevate nurkadega plastseibid ja teise probleemi oleks lahendanud puks. See paar cm oleks mahtunud kenasti lae sisse). Laele taha klotse poleks vaja lisada, sest laad ongi sutsu pikk minu jaoks. Aga see pole nii põletav probleem. Mis puudutab seda käe harjumise küsimust, siis jah, senimaani olengi kuidagi hakkama saanud. Pukist lastes või mujal, kui on aega sihtida, seal väga suurt probleemi ei tekigi (kuigi on ebamugav). Jama tekib siis, kui on vaja kiiresti lasta - käsi satub selle pika lae peal iga kord natuke erinevasse kohta, käe asend ebaloomulik, päästa ei saa sõrme kokku pigistades, mistõttu tekivad kergesti äratõmbed jne. Ühesõnaga kõik ebasobiva lae hädad

Nagu öeldud, uue lae tegemisega olen arvestanud, aga kui käepideme külge lisatav klots saab hea ja kõik mured ära lahendab, siis ongi kõik korras.