Jahikarabiin

2004. aasta teemad
Suletud
lauri
Postitusi: 1
Liitunud: N Dets 16, 2004 9:15 am

Jahikarabiin

Postitus Postitas lauri »

Selline mure, et lööknõel andis otsad. Kas keegi teab kust oleks võimalik osta uut või vara parandada, mis on küll suhteliselt ebatõenäoline.
Relva täpsem mark on: mц 21-12.
Igasugune info on oodatud!
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Ma olen oma IZ-18MH lööknõela kunagi kuivtrenniga ära plõkksinud. Siis sain abi Tartu relvameistrilt.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
Kolevoll
Postitusi: 249
Liitunud: E Apr 05, 2004 2:16 pm

Re: Jahikarabiin

Postitus Postitas Kolevoll »

lauri kirjutas:Selline mure, et lööknõel andis otsad. Kas keegi teab kust oleks võimalik osta uut või vara parandada, mis on küll suhteliselt ebatõenäoline.
Relva täpsem mark on: mц 21-12.
Igasugune info on oodatud!


Paar aastat tagasi juhtus ka ühel sõbral sama jama. Teda aitas asjalik treial. Lööknõelu peaks saama ka kuidagi tehasest tellida.

Kas veel kellelgi mц 21-12 omanikest on kogemusi lööknõela purunemisega?
Siili
Postitusi: 416
Liitunud: E Aug 09, 2004 10:23 pm

Postitus Postitas Siili »

Väike mure, kas treial teeb uue lööknõela,või ainult koonusotsiku- alasi mille pihta originaallööknõel lööb, koonusosa 2-3mm pikk et ei omaks massi ja oleks täpne et ei kiiluks kinni. Edasi võib juba tellida ja oodata,kui tuleb? Tellimisvõimalus huvitab ka mind ennast- vedru, mis on pära sees.NB määrige seda hoolega,et ei kuluks.
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Mul mõni aasta tagasi juhtus kombil sama jama ,lööknõela ots murdus ära.Tegelt on ta lihtne asjake ,ümmargune junn millel stopri jaoks üks külg maha freesitud.Iga treijal peaks sellega hakkama saama.Mul oli püssil garantii ja sain poest uue tüki.Poeks oli Tartu Trapper ja osa oli siinsel treialil lastud teha.Kuna uue püssiga aga oli vaja ju kohe hirmsasti lasta :D ,siis ei läbenud oodata ja remontisin katkise asja ise ära ja käib tänini ,ning uus osa ootab relvakapis oma aega.Võtsin ja lihtsalt puurisin murdunud otsa kohale paraja augu ja lõin sinna uue otsa sisse.Muidugi asi vaja teha treipingis ,et asi tsentrisse jääks.Kui ise rauatöö mees pole ,otsi mõni treijal küll asi korda tehakse.Kõik ju inimese tehtud :D
Kivi kotti!
Suletud