Lambid

Õnnestunud jaht on hea eeltöö tulemus , kuidas teha ettevalmistusi ja mida jahil abivahenditena kasutada.
Kasutaja avatar
rakk
Postitusi: 38
Liitunud: P Mär 09, 2008 10:18 am

Re: Lambid

Postitus Postitas rakk »

Tellisin sell Fenix Tk-11 USAst mõned aastad tagasi, kui need maksud veel väiksemad olid ja tarnijad puudusid, täna ilmselt ostaks juba kohapealt. Siis, kui ma selle lambi tellisin tuli pärast veel laadija ja lisa akud tellida (uskumatu, aga see üks kaasas olev aku pidas sinnani, kuni saabus tellitav, lisa:neli akut(ei ole originaalid) ja laadija, ilusti vastu).
Praegu lähed poodi vaatad millist lampi tahad, kollase valgusega või valgega(minul see valik puudus) lisaks saad veel osta lisa orig.akut palju tarvis ( arvan et, kahest küll) laadija ja mis tähtis ei pea ootama. Mingine paarsada krooni ei ole küll ootamist väärt.
Täna ostaks juba kindlasti kohapealt.
Löö aga Fenix interneti otsingusse ja leiad kõik mida vaja.

Olen rahulolev Fenix-i kasutaja, hinda küll on, aga olen väga rahul.

Terv.
-
Kasutaja avatar
rakk
Postitusi: 38
Liitunud: P Mär 09, 2008 10:18 am

Re: Lambid

Postitus Postitas rakk »

Pean lisama , et lampi ei ostnud jahiks aga sobib sinna ja ka mujale suurepäraselt, kuigi kollane valgus sobiks jahile paremini.

Terv
-
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Re: Lambid

Postitus Postitas rajaleidja »

Nohh, olgem ausad. Valdav osa ostab omale ikka kalli ja kaugele valgustava lambi jahi pidamiseks. Alles miski nädal tagasi sai räägitu paari jahimehega ja tulid jutuks lambid. Kellel näitas lamp edukalt 200m, kellel 300m. ja loomulikult lambid haavatud uluki otsimiseks metsast. Kui ma ütlesin, et mul tavaline paarisaja kroonine lamp, siis vaadati küsitavalt, et mis sellega üldse teha on. No sorry, aga ma pole veel saanud haavatud ulukit otsida metsas, kus taskulamp saaks oma 300m , valgustust realiseerida.
Aga lampidest ka. Meil tuli müügile GP taskulamp. Luumeneid natuke üle 60ne. Võtsin siis ühe enda kätte, et vaatan, kuidas ta ka valgustab. 150m kaugusel oleva elektriposti näitas väga edukalt ära. Ja maksab kõigest 350.- eeku. Nüüd sai poodi tellitud üks teise firma taskulamp, millel 100 luumenit ja hind peaks tulema ehk 50 eeku kallim ainult. Paari nädala pärast saab ära proovida, kuidas see siis ka näitab.
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Re: Lambid

Postitus Postitas kakuke »

Rajakas, metsas jäi puudu sellest 150m? ;)
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Re: Lambid

Postitus Postitas rajaleidja »

kakuke kirjutas:Rajakas, metsas jäi puudu sellest 150m? ;)

Minu jaoks on valgustust küllaga. Teine lamp sai tellitud teise inimese jaoks, kes jahiga pole üldse seotud. Ja ise tahan vaadata, kas need 1000-2000kr maksvad lambid on siis tõesti niipalju kordi paremad.
assos
Postitusi: 18
Liitunud: K Mär 16, 2011 11:34 am

Re: Lambid

Postitus Postitas assos »

Asjahuvilistele lisan ühe saidi. USA-s käies sain isiklikult ka katsetada. Viimase peal asi.

http://www.lasergenetics.com
Parem varblane peos, kui vares katusel.
Vasta