Kärbes Kirbule 2011
-
Re: Kärbes Kirbule IV
ma ühte tean 

-
Ma tean paari kolme!
Tere, mina olen ka tulija .
Tere.Võtaksin ka osa,kui veel mahub.
Käisin paar päeva tagasi Metsniku tiiru Valgamaal üle vaatamas. Muid 300m tiire sobivaid silmapiiril pole. Asi nagu ikka käest ära lastud, aga nad hakkavad sügise poole edasi arendama seda rajatist seal. Minu mõte on teha seal Kärbse laskmine ära 4 juuni (kui selleks päevaks selgub, et aeg kinni, siis püüaks 5´dale seda sättida). Tiiru regamise kord seal samasugune nagu oli Tartumaa tiirul, kus tuli taotlus selle kasutamiseks ära teha eelmise kuu 20daks kuupäevaks ja kui neil endal sellel päeval soovi pole seda kasutada, siis kehtib nn koostööpartneritele reegel, kes ees see mees. Nii, et täpselt saab teada toimumisaja varemalt 20 mai. Kui on soovijaid, siis on variant seal ka harjutada 5 ja 26 mai. Broneerisn selleks aja, mis ka heaks kiideti, kella 17:00 kuni 21:00. Selle harjutamisega on ainult see point, et seda tegema minnes, nagu tegelikult ka Kärbest lasta, saab min 10´kesi. Asi selles, et tegemist lahtise tiiruga, kus kaks majapidamist jäävad ohualasse ja selleks, et õnnetus ei hüüaks tulles, on vaja välja panna nn viite kontrollpunkti laskmise ajaks mees, kes siis valvab, et laskmise ajal sealt keegid läbi ei jalutaks. Nii, et kuulaks veel hea meelega, kes soovivad tulla varem harjutama, sest ainult viiekesi ka pole mõtet sinna minna. Nii väikse arvuga lihtsalt lasta ei saa.
Teada sellest võib anda kas siin teemas, privaatsõnumi teel, saata e-mail janek@ibtandem.ee või siis otse mulle helistada 56 657 489
Teada sellest võib anda kas siin teemas, privaatsõnumi teel, saata e-mail janek@ibtandem.ee või siis otse mulle helistada 56 657 489
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
-
26. oleks käsi, viiendal pole Eestis.
-
kuidas siis on selle asjaga, kas neljapäevaks on punt koos?
ise oleks ilmselt tulija kui on minek
ise oleks ilmselt tulija kui on minek
Praeguse seisuga paistab, et selleks neljapäevaks huvi suht väike mingi 8-9 tegelast oleks kokku ja neist paar on selised, et võibolla saan, võibolla ei saa. Kui keegid juurde tuleks, oleks asjal jumet, aga 6 mehega laskma minna ka mõtetu, et 5 passivad, et kuues pauku teha saaks.
Üks on kindel, homme trenni ei toimu, kuna osavõtjaid lihtsalt liiga vähe, aga kindel on see, et Kärbes Kirbule toimub 4. juuni. Pange aga julgelt kirja, kes soovivad osa võtta.